Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rabatter i Trysil

Book skiferie i Trysil

Rabatter i Trysil

I sæsonen 2022/2023

Bestil tidligt-rabat

Som medlem af MySkiStar har du chancen for at spare tusindvis af kroner – jo tidligere du bestiller, jo mere du kan spare med bestil tidligt-rabat!

Læs mere på Skistar.com

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge  13 2023 afholdes Valles vinteruge. I løbet af Valles vinteruge tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder. Kontakt kundeservice pr. telefon eller mail og få oplyst rabatkoden som bruges ved bestilling på Skistars website.

For at kunne benytte tilbuddet skal du booke overnatning og købe mindst ét ​​voksen SkiPass for min. 4 dage. Kun én reservation af gruppeskiskole og/eller skileje pr. børn. Alle bestillinger skal være på samme bookingnummer. Tilbuddet gælder indtil 15. februar 2023.

Læs mere om Valles Vinteruge hos SkiStar

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.