Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Trysil er et godt sted at starte...

...og et fantastisk sted at fortsætte

Trysil med børn op til år

Trysil er Norges største skisportssted og det perfekte område for jer, der helst vil stå ud af sengen og stikke fødderne i et par ski. 80% af alle hytter, lejligheder og hoteller ligger "ski ud - ski ind". En alpin drøm for alle børnefamilier, der helst lader bilen stå efter ankomsten.

I Trysil er der skioplevelser for hele familien. Her finder I 3 børneområder, hvor de mindste trygt kan udfolde sig på skiferien. Børneområderne er lavet med tanke på sikkerhed, og alle bakker flader ud i bunden, så det er nemt at standse. Børn til og med 6 år, der bruger hjelm, får gratis liftkort.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2023 finder Valles vinteruger sted i ugerne 2-5 og 13. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Et fjeld skabt for skiløb: Trysil har det hele og kan nydes fra tidlig morgen til aften. Tre fjeldsider bundet sammen af 70 km nedfarter og 31 lifte, giver tilsammen et varieret alpinanlæg. Med største fald på 685 meter er Trysil mulighedernes fjeld med nedfarter og aktiviteter for alle.

Og så er Trysil et af de skisportssteder i Skandinavien, der er mest snesikker. 150 dage om året - og hvis sneen undtagelsesvis ikke falder fra himlen, kommer det ud af snekanonen.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder i Trysil

Overfarten skal købes separat

Mountain Resort - Fra kr. 1180,-

Lejligheder beliggende i ”Fageråsen Panorama” med direkte adgang til pisterne.

Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/5 nætter i hytte. Afrejs søndag uge 3 2023 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 18/5 2022. Overnatning og overfart købes separat.

Fagertoppen - Fra 1695,-

Lejligheder beliggende i Trysil Høyfjellsenter "midt i bakken", et stenkast fra skiskole, butikker og spisesteder.


Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte afrejse lørdag uge 2 2023 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 18/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Tips til børnefamilien

  • 3 børneområder – sikre og afskærmede
  • Faste ugeprogrammer med mange aktiviteter
  • Kælkebakker, snekarrusel. masser af indendørs underholdning.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge  13 2023 afholdes Valles vinteruge. I løbet af Valles vinteruge tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder. Kontakt kundeservice pr. telefon eller mail og få oplyst rabatkoden som bruges ved bestilling på Skistars website.

For at kunne benytte tilbuddet skal du booke overnatning og købe mindst ét ​​voksen SkiPass for min. 4 dage. Kun én reservation af gruppeskiskole og/eller skileje pr. børn. Alle bestillinger skal være på samme bookingnummer. Tilbuddet gælder indtil 15. februar 2023.

Læs mere om Valles Vinteruge hos SkiStar