Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Trysil er et godt sted at starte...

...og et fantastisk sted at fortsætte.

Trysil er Norges største skisportssted og det perfekte område for jer, der helst vil stå ud af sengen og stikke fødderne i et par ski. 80% af alle hytter, lejligheder og hoteller ligger "ski ud - ski ind". En alpin drøm for alle børnefamilier, der helst lader bilen stå efter ankomsten.
NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.500 overnatningssteder i Trysil, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

I Trysil er der skioplevelser for hele familien. Her finder I 3 børneområder, hvor de mindste trygt kan udfolde sig på skiferien. Børneområderne er lavet med tanke på sikkerhed, og alle bakker flader ud i bunden, så det er nemt at standse. Børn til og med 6 år, der bruger hjelm, får gratis liftkort.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Et fjeld skabt for skiløb: Trysil har det hele og kan nydes fra tidlig morgen til aften. Tre fjeldsider bundet sammen af 70 km nedfarter og 31 lifte, giver tilsammen et varieret alpinanlæg. Med største fald på 685 meter er Trysil mulighedernes fjeld med nedfarter og aktiviteter for alle.

Og så er Trysil et af de skisportssteder i Skandinavien, der er mest snesikker. 150 dage om året - og hvis sneen undtagelsesvis ikke falder fra himlen, kommer det ud af snekanonen.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Tips til børnefamilien

  • 3 børneområder – sikre og afskærmede
  • Faste ugeprogrammer med mange aktiviteter
  • Kælkebakker, snekarrusel. masser af indendørs underholdning.

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Trysil

Vi har fået et meget større udvalg af ferieboliger i Trysil. Du kan nu vælge mellem i alt 1.500 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget og book din feriebolig i Trysil her

Populære overnatningssteder i Trysil - priserne er med overfart

 • Mountain Resort - Fra kr. 1.530,-

  Lejligheder beliggende i ”Fageråsen Panorama” med direkte adgang til pisterne.

  Pris pr. person fra DKK 1.530,- v/5 døgn i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 14/6 2019

 • Fagertoppen - Fra kr. 1.560,-

  Lejligheder beliggende i Trysil Høyfjellsenter "midt i bakken", et stenkast fra skiskole, butikker og spisesteder.

  Pris pr. person fra DKK 1.560,- v/en uge i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl. 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • Fjellblikk - Fra kr. 1.505,-

  Fjellblikk er det perfekte valg for familier.

  Pris pr. person fra DKK 1.505,- v/5 dage i lejlighed for 4 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 4 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 12/6 2019

   

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar