Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hele familien på ski i Trysil

Familietræf på fjeldet - Norges største skisportssted har det hele, når I er flere familier der rejser sammen.

I Trysil er alle forudsætninger for, at flere familier og/eller generationerne kan mødes i en uforglemmelig skiferie til stede. Trysil tilbyder stort skilegeområde og trygge forhold for de allermindste, udfordringer uden forbehold til de modigste, og masser af oplevelser, for dem der helst vil se på. Og selvom Trysil først og fremmest er alpin, så er der også gode langrendsmuligheder der snor sig gennem skoven og ud på højfjeldet.

Er I flere familier der rejser sammen og ønsker at bo under samme tag, har vi flere store hytter og lejligheder I kan vælge mellem.
Nyhed! Til vintersæsonen 2020 kan I vælge mellem 1.500 overnatningssteder i Trysil, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ski ind - Ski ud

Bo midt i herlighederne.

Mulighederne i Trysil er samlet omkring ét bjerg og der er sjældent langt fra overnatningsstedet til oplevelserne, der som antydet spænder fra de sorteste pister til afskærmede børnebakker, der flader ud i bunden.

 • Tips til børnefamilien

  • 3 børneområder – sikre og afskærmede
  • Faste ugeprogrammer med mange aktiviteter
  • Kælkebakker, snekarrusel. masser af indendørs underholdning.
 • Tips til teenagefamilien

  • Fire terræn- og aktionparker – fire sværhedsgrader.
  • Racing Arena. Gratis konkurrencer og kørestatistik til smartphones
  • Crossløjper til snowboard, parallelslalom og almindelig ski
  • Morgenski med nypræparerede pister i alle farver for jeres fødder.

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Trysil

Vi har fået et meget større udvalg af ferieboliger i Trysil. Du kan nu vælge mellem i alt 1.500 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget og book din feriebolig i Trysil her

Populære overnatningssteder i Trysil - priserne er med overfart

 • Fagertoppen - Fra kr. 1.560,-

  Lejligheder beliggende i Trysil Høyfjellsenter "midt i bakken", et stenkast fra skiskole, butikker og spisesteder.

  Pris pr. person fra DKK 1.560,- v/en uge i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl. 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • Bjørnebye Corner - Fra kr. 1.635,-

  Bjørnebye Corner ligger centralt mellem Trysil Turistsenter og Trysilfjell Hytteområde.

  Pris pr. person fra DKK 1.635,- v/en uge i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

   

 • Bjørnebygrenda - Fra kr. 1.095,-

  Bjørnebygrenda ligger centralt mellem Trysil Turistsenter og Trysilfjell Hytteområde. "Ski ud - ski ind" via transportløjpe til grøn piste.

  Pris pr. person fra DKK 1.095,- v/5 døgn i hytter for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar