Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hele familien på ski i Trysil

Familietræf på fjeldet - Norges største skisportssted har det hele, når I er flere familier der rejser sammen.

Trysil for storfamilien

I Trysil er alle forudsætninger for, at flere familier og/eller generationerne kan mødes i en uforglemmelig skiferie til stede. Trysil tilbyder stort skilegeområde og trygge forhold for de allermindste, udfordringer uden forbehold til de modigste, og masser af oplevelser, for dem der helst vil se på. Og selvom Trysil først og fremmest er alpin, så er der også gode langrendsmuligheder der snor sig gennem skoven og ud på højfjeldet.

Er I flere familier der rejser sammen og ønsker at bo under samme tag, har vi flere store hytter og lejligheder I kan vælge mellem.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2023 finder Valles vinteruger sted i ugerne 2-5 og 13. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ski ind - Ski ud

Bo midt i herlighederne.

Mulighederne i Trysil er samlet omkring ét bjerg og der er sjældent langt fra overnatningsstedet til oplevelserne, der som antydet spænder fra de sorteste pister til afskærmede børnebakker, der flader ud i bunden.

Tips til børnefamilien

  • 3 børneområder – sikre og afskærmede
  • Faste ugeprogrammer med mange aktiviteter
  • Kælkebakker, snekarrusel. masser af indendørs underholdning.

Tips til teenagefamilien

  • Fire terræn- og aktionparker – fire sværhedsgrader.
  • Racing Arena. Gratis konkurrencer og kørestatistik til smartphones
  • Crossløjper til snowboard, parallelslalom og almindelig ski
  • Morgenski med nypræparerede pister i alle farver for jeres fødder.
Priserne er med overfart

Populære overnatningssteder i Trysil

Overfart skal bestilles separat

Bjørnebygrenda - Fra kr. 990,-

Bjørnebygrenda ligger centralt mellem Trysil Turistsenter og Trysilfjell Hytteområde. "Ski ud - ski ind" via transportløjpe til grøn piste.

Pris pr. person for 4 voksne og 4 børn v/7 nætter i hytte. Afrejse søndag i uge 3 2023 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 18/5 2022. Overnatning og overfart købes separat.  

Fagertoppen - Fra 1695,-

Lejligheder beliggende i Trysil Høyfjellsenter "midt i bakken", et stenkast fra skiskole, butikker og spisesteder.


Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte afrejse lørdag uge 2 2023 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 18/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

 

Bjørnebye Corner - Fra kr. 1030,-

Bjørnebye Corner ligger centralt mellem Trysil Turistsenter og Trysilfjell Hytteområde.

Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte. Afrejse lørdag i uge 2 2023 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 18/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge  13 2023 afholdes Valles vinteruge. I løbet af Valles vinteruge tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder. Kontakt kundeservice pr. telefon eller mail og få oplyst rabatkoden som bruges ved bestilling på Skistars website.

For at kunne benytte tilbuddet skal du booke overnatning og købe mindst ét ​​voksen SkiPass for min. 4 dage. Kun én reservation af gruppeskiskole og/eller skileje pr. børn. Alle bestillinger skal være på samme bookingnummer. Tilbuddet gælder indtil 15. februar 2023.

Læs mere om Valles Vinteruge hos SkiStar