Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hold skiferie med familien i Trysil

Norges største skisportssted er for de legelystne, både skiløbere og snowboardere.

Trysil med børn og teenagere

Tre fjeldsider bundet sammen af 65 alpine nedfarter og 31 lifte giver et varieret udbud med alpint for alle. Også hvis du vil have terrænpark for snowboard og trickski på din skiferie. Den store terrænpark i Trysil er flere år kåret til Norges bedste af skiportalen tacky.no

Pisterne på Trysilfjellet hænger sammen i et velfungerende og meget varieret netværk af pister i alle 4 farver. Høgegga med et flertal af sorte pister er for de allermest rutinerede.

Spænd skiene på lige uden for døren og kør direkte ud i anlægget - eller gå de ganske få meter til liften. De fleste af Trysils hytter ligger nemlig ski ud – ski ind.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2022 finder Valles vinteruger sted i ugerne 2-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tidligt op og sent i seng: Du skal ikke forvente meget tid til at nyde Trysils lækre hytter på din skiferie.
Lyspisterne i Trysil er åbne flere gange ugentligt for den helt specielle oplevelse af aftenski i projektørernes lys. Morgenski er for de friske, der vil ud på pisterne før alle andre.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tips til teenagefamilien

  • Fire terræn- og aktionparker – fire sværhedsgrader.
  • Racing Arena. Gratis konkurrencer og kørestatistik til smartphones
  • Crossløjper til snowboard, parallelslalom og almindelig ski
  • Morgenski med nypræparerede pister i alle farver for jeres fødder.
Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder i Trysil

Overfarten skal købes separat

Vikinggrenda - Fra kr. 875,-

Vikinggrenda ligger centralt på Trysil Turistsenter kun 150-300 meter fra liften.

Pris pr. person for 4 voksne og 3 børn v/5 døgn i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

Bjørnebye Corner - Fra kr. 1100,-

Bjørnebye Corner ligger centralt mellem Trysil Turistsenter og Trysilfjell Hytteområde.

Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/7 døgn i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

 

Alpingrenda - Fra kr. 1150,-

Alpingrenda ligger ved Trysil Turistsenter med mange faciliteter.

Pris pr. person for 5 voksne og 4 børn v/7 døgn i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 2-5 og  13-14 2022 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere om Valles Vinteruger hos SkiStar