Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hold skiferie i Trysil

Norges største skisportssted er for de legelystne, både skiløbere og snowboardere.

Tre fjeldsider bundet sammen af 65 alpine nedfarter og 31 lifte giver et varieret udbud med alpint for alle. Også hvis du vil have terrænpark for snowboard og trickski på din skiferie. Den store terrænpark i Trysil er flere år kåret til Norges bedste af skiportalen tacky.no

Pisterne på Trysilfjellet hænger sammen i et velfungerende og meget varieret netværk af pister i alle 4 farver. Høgegga med et flertal af sorte pister er for de allermest rutinerede.

Spænd skiene på lige uden for døren og kør direkte ud i anlægget - eller gå de ganske få meter til liften. De fleste af Trysils hytter ligger nemlig ski ud – ski ind.
Nyhed! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.500 overnatningssteder i Trysil, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tidligt op og sent i seng: Du skal ikke forvente meget tid til at nyde Trysils lækre hytter på din skiferie.
Lyspisterne i Trysil er åbne flere gange ugentligt for den helt specielle oplevelse af aftenski i projektørernes lys. Morgenski er for de friske, der vil ud på pisterne før alle andre.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Tips til teenagefamilien

  • Fire terræn- og aktionparker – fire sværhedsgrader.
  • Racing Arena. Gratis konkurrencer og kørestatistik til smartphones
  • Crossløjper til snowboard, parallelslalom og almindelig ski
  • Morgenski med nypræparerede pister i alle farver for jeres fødder.

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Trysil

Vi har fået et meget større udvalg af ferieboliger i Trysil. Du kan nu vælge mellem i alt 1.500 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget og book din feriebolig i Trysil her

Populære overnatningssteder i Trysil - priserne er med overfart

 • Vikinggrenda - Fra kr. 1.275,-

  Vikinggrenda ligger centralt på Trysil Turistsenter kun 150-300 meter fra liften.

  Pris pr. person fra DKK 1.275,- v/5 dage i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 12/6 2019

 • Bjørnebye Corner - Fra kr. 1.635,-

  Bjørnebye Corner ligger centralt mellem Trysil Turistsenter og Trysilfjell Hytteområde.

  Pris pr. person fra DKK 1.635,- v/en uge i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

   

 • Alpingrenda - Fra kr. 1.595,-

  Alpingrenda ligger ved Trysil Turistsenter med mange faciliteter.

  Pris pr. person fra DKK 1.595,- v/en uge i lejlighed for 9 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl. 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 9 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar