Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Set på TV

Norge er en herlig legeplads for familien. Her er højt til himlen, frisk luft og fuld fart nedover. Og her er rig mulighed for at være sammen om sjove oplevelser.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skiferie for hele familien

Vælger I Trysil som jeres skidestination, får I masser af oplevelser at vælge imellem. Samlet om ét bjerg med 67 alpine nedfarter og masser af snesikre tilbud til hele familien. Børnevenlig skiferie for de små, terrænparker for de unge, pister fra hele farvepaletten og langrend i lange baner.

Med Color Line er Norge endda også tæt på. Overfarten tager kun 3,5 time og I kan vælge mellem 4 daglige afgange. Så er det bare at læne sig tilbage i de komfortable sæder og nyde den smukke tur.

Color Line TV reklame

Bjørnebyegrenda

 • Type A

  1 soverum med dobbeltseng og 2 med familiekøje.

  8 personer
  3 soverum
  1 bad
  Køkken
  74 m²
  5 døgn Fra 1.075,- pr. person Bestil nu
  7 døgn Fra 1.470 pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 13/6 2018, gældende for afrejse uge 4 2019

 • Type B

  1 soverum med dobbeltseng, 3 med familiekøje og 1 med 2 køjesenge.

  14 personer
  5 soverum
  2 bad
  Køkken
  150 m²
  5 døgn Fra 977,- pr. person Bestil nu
  7 døgn Fra 1.190,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 14/6 2018, gældende for afrejse uge 3 2019

Se flere overnatningsmuligheder i Trysil her

Værd at vide om Trysil

 • Trysil Skicenter

  Som Norges største skisted stiller Trysil Skicenter mange moderne faciliteter til rådighed. Både på ski og afterski med restauranter, underholdning og cafeer. Den børnevenlige skiferie har således tilbud af høj klasse til hele familien.
 • Tæt på pisterne med ski ud ski ind

  Selvom Trysil Skicenter er Norges største skisportssted, er der aldrig langt fra overnatning til oplevelser. Lige meget hvor på fjeldet, du bor. 85 procent af alle hoteller, lejligheder og hytter har nemlig ski ud ski ind. Trysil Skicenters mange muligheder er tilgængelige via 31 lifte, der binder pister, terrænparker og børneområder sammen på en overskuelig måde.
 • Børnevenlig skiferie i Trysil

  Trysil Skicenter er Norges største skisted og har to store børneområder for de mindste. Områderne er designet, så de små kan udfolde sig i trygge rammer og vokse med udfordringerne. Fra kælkebakker til pister. Vel at mærke uden at forældrene behøver at bekymre sig. Sikkerheden er i højsædet, områderne er afskærmede, og alle bakker flader ud i bunden. Børn til og med 6 år med hjelm får gratis liftkort.