Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Set på TV

Norge er en herlig legeplads for familien. Her er højt til himlen, frisk luft og fuld fart nedover. Og her er rig mulighed for at være sammen om sjove oplevelser.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skiferie for hele familien

Tæt på Danmark og med hytter få meter fra pisterne, kælkebakkerne og børneområderne tilbyder Telemark tusindvis af børnevenlige oplevelser. Her finder I familievenlige og varierede pister.

Med Color Line er Norge endda også tæt på. Overfarten tager kun 3,5 time og I kan vælge mellem 4 daglige afgange. Så er det bare at læne sig tilbage i de komfortable sæder og nyde den smukke tur.

Color Line TV reklame

Vrådal Ferielejligheder

 • Type G

  1 soverum med en dobbeltseng og en overkøje og 1 med dobbeltseng, en overkøje og en køjeseng

  8 personer
  2 soverum
  1 bad
  Køkken
  50 m²
  5 døgn Fra 610,- pr. person Bestil nu
  7 døgn Fra 665,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 12/6 2018, gældende for afrejse uge 4 2019

 • Type E

  1 soverum med en dobbeltseng og en køjeseng

  4 personer
  1 soverum
  1 bad
  Køkken
  30 m²
  5 døgn Fra 825,- pr. person Bestil nu
  7 døgn Fra 885,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 12/6 2018, gældende for afrejse uge 4 2019

 • Type F

  2 soverum med dobbeltseng og en overkøje.

  6 personer
  2 soverum
  1 bad
  Køkken
  50 m²
  5 døgn Fra 685,- pr. person Bestil nu
  7 døgn Fra 735,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 12/6 2018, gældende for afrejse uge 4 2019

Se flere overnatningsmuligheder i Vrådal her

Værd at vide om Telemark

 • Terrænpark til vovepelse på skiferie i Vierli

  Vierli Skicenter er stedet, hvor familiens vilde vovepelse finder udfordringer. Her ligger Norges sejeste terrænpark. Terrænparken er fyldt med seje hop og rails, og parken er tilpasset alle niveauer - fra nybegynder til ekspert.
 • Næsten ingen ventetid ved lifterne

  Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid. Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.
   

 • Skiskole i Vrådal

  For foden af bakkerne ligger børneområdet Troll-Land med Skiskole Vrådal. Her venter rullebånd, tallerkenlift, sjove legefigurer og en varm hytte. Alt er i børnehøjde, så ungerne kan kælke og stå på ski under trygge forhold. Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.

 • Mange pister – mange lifter

  Alpinelskere vil føle sig hjemme i Rauland, hvor pister i alle kulører venter på at blive tæmmet. Hele 26 nedfarter slynger sig gennem området, som i sig selv rummer oplevelser nok til en hel skiferie. I kommer nemt frem til Rauland Skicenter via 10 lifter, som tager jer fra bunden til toppen af pisterne.
 • Rauland Skicenter

  Rauland Skicenter råder i sig selv over to børneområder til de små med egen lift og en terræn-park til vilde teenagere med hang til seje udskejelser. Fra toppen af skicentret kører I på lækre langrendsløjper, som tager jer på oplevelser ind over højfjeldet. De mange alpinpister byder sig også til fra højderne, hvor alle familiemedlemmer finder pistefarver til præcis deres niveau.

 • Snesikker skiferie i Gaustablikk

  Når vinterens første sne falder, falder den først i området omkring Gaustablikk. Og bliver typisk liggende til ind i april. Så I kan forvente en snesikker skiferie under en lang sæson. Skulle vejrguderne mod forventning være i dårligt humør, klarer snekanonerne deres arbejde – med skigaranti.