Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

I Vikingernes fodspor - Rundrejse

Rundtur 9

Oplev vikingemystisk i Norge

Følg efter vikingernes fodspor i fjordområdet og langs vestkysten af ​​Norge.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

 • I vikingernes fodspor

  Rundrejse 9 Highlights: Hardangerfjorden Lærdaltunnel, Stavanger Hurtigruten, Bergen Udbydes i perioden 15/5-30/10 2021

  9 dage Fra 7.015,- Pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 24 2020

Highlight: Stavanger

Monumentet repræsenterer tre 9,2 meter høje sværd, støbt ind i stenen, til minde om slaget ved Hafrsfjord i 872, hvor Harald Hårfager forenede Norge i ét kongerige.

REJSETID: 15.05 - 30.10.2021

Information og rejseprogram

Dag 1: Ankomst til Norge (Larvik-Oslo 135 km)

Kør til den norske hovedstad og tag dig tid til den travle storby. Vi anbefaler et besøg på Vikingeskibsmuseet. Overnatning i Oslo.

Dag 2: Oslo-Vossestrand (370 km)

Fra Oslo rejser I gennem den smukke Hallingdal via. Gol, Hemsedal og Borgund i retningen mod Lærdal. Fortsæt på den "historiske rute" via Aurland, Flåm, Gudvangen og Vinje til Vossestrand. Middag og overnatning i Vossetrand.

3. dag: Vossestrand

Tid til omgivelserne i Vossestrand. Vi anbefaler et besøg i Vikingdalen "Njardarheim" (ca. 35 km mod Gudvangen) oplev vikingernes liv og kultur. Middag og overnatning i Vossestrand.

4. dag: Vossestrand-Bergen (180 km)

Efter morgenmaden kører vi til Hardangerfjorden. Følg den smukke vej langs vandet via Kvanndal til Norheimsund. Fortsæt til Fjordlandets hovedstad: Bergen. Overnatning i Bergen.

5. dag: Bergen-Haugesund (140 km)

I dag kører du/I sydpå langs vestkysten. På Halhjem tager man færgen til Sandvikvåg (ikke inkl.). Så går det videre til Haugesund. Tag dig tid til at besøge den rekonstruerede vikingegård Avaldsnes på øen Bukkøy. Overnatning i Haugesund.

6. dag: Haugesund-Stavanger (85 km)

Fra Haugesund går turen sydpå til Arsvågen færgehavn, hvorfra du/I kan tage en færge til Mortavika (medfølger ikke). Efter en kort køretur kommer I til Norges "oliekapital" Stavanger. Her tilbydes en vikingstur, denne tur tager dig tilbage til vikingedømmet med sine fascinerende myter og legender. Overnatning i Stavanger.

7. dag: Stavanger-Kristiansand (255 km)

Det går endnu længere i den sydlige del af landet. Via Egersund kommer du til Flekkefjord med det maleriske kvarter Hollenderbyen. Du/I kan følge kystvejen og via Lyngdal og Mandal ankomme til Kristiansand. Også kaldet den "firkantede by" skabt af den danske kong Christian IV. Overnatning i Kristiansand.

8. dag: Kristiansand-Skien (180 km)

Denne dag rejser I fra Kristiansand til Skien, via E18 motorvejen. På vejen kan du besøge de små kystbyer med de hvide træhuse: Lillesand, Arendal, Risør eller Kragerø, kystbyens juvel. Om eftermiddagen kommer du til hovedstaden i Telemark: Skien. Overnatning i Skien. 

9. dag: Hjemrejse (Skien-Larvik 40 km, Skien-Kristiansand 185 km)

Highlight: Bergen

'Fjordenes hjerte' er et af Bergens kælenavne. Bergen er Norges andenstørste by, men med charme og karakter som en meget mindre by.

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

Information og program:

 • Færgeovergang Danmark-Norge-Danmark med SuperSpeed
 • 1 overnatning i Oslo, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand og Skien
 • 2 overnatninger i Vossestrand
 • 8x morgenmad på hotellerne
 • 2x middag i Vossestrand 
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.