Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tæt på store oplevelser

Rundrejse igennem Norges smukke landskab

Rundrejse 15

Kør-selv rundrejse i Norge

Oplev storslået natur, fantastiske udsigter, kunst og kultur undervejs.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Tæt på store oplevelser

  Rundrejse 15 Highlights: Oslo, Rondane Nationalpark, Atlanterhavsvejen, Trollstigen, Briksdalgletcher, Utsiken, Stegastein og meget mere. Udbydes i perioden 1/6-31/10 2021

  10 dage Fra 8.535,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 24 2020

Highlight: Rondane Nationalpark

Der er vilde moskusokse i Rondane National Park.

Rejsetid: 01.06. - 31.10.2021

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge (LARVIK – BRUMUNDDAL 270KM/OSLO – BRUMUNDDAL 140 KM)

Inden turen går mod Brumunddal, kan I bruge nogle timer på sightseeing i Oslo. Efter den eventuelle pause i Oslo går turen videre langs den smukke Mjøsa Sø i retning mod Hamar og Brumunddal. Overnatning i Brumunddal.

2. dag: Brumunddal/Surnadal (390 km) - HIGHLIGHT: RONDANE NATIONALPARK

Morgenmad på hotellet. Da dagens strækning er lang, bør I tage fra Brumunddal tidligt, da I har en lang og begivenhedsrig dag foran jer. Temaet for denne rejse er „Norges landskabsrute“, fordi I undervejs oplever storslået og fascinerende natur. Fortsæt over den olympiske by Lillehammer, indtil du drejer kort efter Ringebu på nationalvejen 27 ind i Rondane-området. Stop ved Sohlbergplassen-visningsplatformen. Landskabsruten ender i Folldal. I fortsætter via Oppdalund Storås til Surnadal. Middag og overnatning i Surnadal.

3. dag: SURNADAL - MOLDE (200 KM) - Highlight: Atlanterhavsvejen

Efter morgenmaden kører I vestover i fjordområdet til E39, færger krydser Halsa - Kanestraum (ikke inkl.) Og videre til Kristiansund. Du forlader byen gennem den over 5 km lange Atlanterhavstunnel. Dagens højdepunkt begynder ved Karvåg, den imponerende Atlanterhavsvej, der åbnede i 1989. Vejen er cirka 8 km lang og er med sine broer og dæmninger et mesterværk af ingeniørarbejde. Længere mod rosebyen Molde. Middag og overnatning i Molde.

4. dag: MOLDE - GEIRANGER (150 KM) - Highlight: TROLLSTIGEN & Ørnesvinget

Morgenmad på hotellet. Fortsæt ad E39 og vej 64 til færgen fra Sølsnes til Åfarnes (ikke inkluderet). Via Åndalsnes fortsætter vi til Trollstieveien, den berømte slangevej, der efter 8 års konstruktion først kunne åbnes af kong Håkon VII i 1936. Ruten fører i 11 dristige hårnålsbøjninger op til en højde af 850 m op ad bjerget. Nyd en betagende udsigt og det vilde landskab undervejs. Ved Linge krydser du Norddalsfjorden og krydser til Eidsdal (færgen er ikke inkluderet). Kør ad den imponerende pasvej Ørneveien til den dejlige Geirangerfjord. Middag og overnatning i Geiranger.

5. dag: GEIRANGER-SKEI (180 KM) - HIGHLIGHT: DALSNIBBA & BRIKSDALGLETSCHER

Efter morgenmaden på hotellet skal I mod syd. Tag en omvej til udsigtspunktet “Dalsnibba” (1.476 m). I kan lære en anden landskabsrute at kende (27 km, smal og snoede) mellem Grotli og Videsæter. Hvis I ikke ønsker at foretage denne omkørsel, skal I følge vej 15 via Stryn til Loen og Olden. Fra Olden er der en 2-3 timers omkørsel til Briksdal-gletscher. Fortsæt via Byrkjelo til Skei. Middag og overnatning i Skei.

6. dag: SKEI-SOGNDAL (155 KM) - Højlys: UTSIKTEN & SOGNEFJORD

Morgenmad på hotellet. I dag anbefaler vi at køre den smukke landskabsrute på vej 13. Følg først E39 mod Førde, indtil vej 13 drejer. Utsikten ligger på Gaularfjellet, et af de smukkeste udsigtspunkter på ruten. Observationsdækket ligger i en højde af 700 m på bjergens bund og tilbyder en imponerende udsigt! Via Vik går det til Sognefjorden. På over 200 km lange og næsten 1.300 m dybe er det kongen af Norges fjorde. Færgetur fra Dragsvik til Hella (ikke inkl.) Og videre på vej 55 til Sogndal. Middag og overnatning i Sogndal.

7. dag: SOGNDAL

Morgenmad på hotellet. Udforsk det charmerende sted til fods, for langs fjorden kan I nu udforske Sogndal Fjordsti, promenaden lige ved vandet, der forbinder fjorden til landsbyen. Forkæl jer derefter med et lækkert stykke kage i en af de smukke caféer i landsbyen. Middag og overnatning i Sogndal.

8. dag: SOGNDAL–KINSARVIK (200 KM) – HIGHLIGHT: STEGASTEIN & HARDANGERFJORD

Efter morgenmaden kører I fra Sognefjord til Hardangerfjord. Via vej 5 går det fra Kaupanger til Mannheller. Færgetur til Fodnes (ikke inkl.). Fra Lærdal anbefaler vi den smukke landskabsrute over Aurlandsfjell. Stop ved den spektakulært beliggende udsigtsplatform Stegastein og nyd en betagende panoramaudsigt over Aurlandfjorden! I Flåm forlader du fjordområdet og kører på E16 via Vinje til Voss og videre til Hardangerfjorden. Kryds fjorden på vej 13 over den 1380 meter lange Hardanger Bridge. Middag og overnatning i Kinsarvik.

9. dag: KINSARVIK–GEILO (150 KM) – HIGHLIGHT: VØRINGFOSSEN & HARDANGERVIDDA

Morgenmad på hotellet. Langs Hardangerfjorden kører I ind i den smalle Måbøtal og op til vandfaldet Vøringfossen. Med et fald på 182 m regnes det som det højeste vandfald i Norge. Nu kan I nå det største bjergplateau i Europa, Hardangervidda National Park, via passvejen. Istidens gletsjer har her efterladt en bølget overfalde: nøgne fjelde, talløse søer og stenede morænevægge. Cirka 40.000 rensdyr lever i denne vildmark. I kommer til det berømte skisportssted Geilo. Middag og overnatning i Geilo.

10. dag: HJEMREJSE (GEILO - OSLO 240 KM / GEILO-LARVIK 255 KM)

Start din rejse hjem fra den ønskede afgangshavn med Color Line.

HIGHLIGHT: STEGASTEIN

På udsigtsplatformen Stegastein kan du nyde en fantastisk panoramaudsigt over Aurlandsfjorden.

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • Færge, der krydser Danmark-Norge-Danmark med SuperSpeed (Kiel-Oslo-Kiel muligt mod et ekstra gebyr)
 • Overfart tur/retur med bil
 • 1 nat hver i Brumunddal, Surnadal, Molde, Geiranger. Skei, Kinsarvik, Geilo
 • 2 nætter i Sogndal
 • Dobbeltværelse med bruser / toilet på gode middelklassehoteller
 • 9 x morgenmad på hotellerne
 • 9 x middag på hotellerne
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.