Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hyggelige Norge

Rundrejse i smukke Norge

Rundrejse 17

Norge rundrejse i bil

Oplev smukt landskab og Norges fantastiske seværdigheder

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Hyggelige Norge

  Rundrejse 17 Highlights: Beitostølen, Sogndal, Geilo og Vrådal. Udbydes i perioden 1/5-21/10 2021

  9 dage Fra 6.495,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 24 2020

Highlight: Stavkirke

Vi anbefaler en tur til Urnes, hvor Norges ældste stavkirke ligger - omkring 800 år gammel og udelukkende lavet af træ.

Rejseperiode: 01.05. - 21.10.2021

Information og rejseprogram

1. dag: ANKOMST I NORGE (LARVIK-BEITOSTØLEN 320 KM / OSLO-BEITOSTØLEN 225 KM)

Ankomst til Norge og videre rejse via Hønefoss og Fagernes til Beitostølen. Ved ankomst via Larvik sen ankomst til Beitostølen. Når man ankommer via Oslo, er der tid til et par stop undervejs: en omkørsel fra Hønefoss til Hadelands glasværk i Jevnaker. I kan se glasblæserne på arbejde i Norges ældste glasværk. Der er mange stilfulde glasprodukter og souvenirer i det store fabriksudgang. Der er også flere velbevarede stavkirker i Valdres-regionen, som er et besøg værd! Overnatning på Beitostølen Apartment Hotel (2 soveværelser).

2. dag: BEITOSTØLEN

I dag har du tid til at udforske den imponerende natur omkring Beitostølen. Hotellet giver gerne information om vandrestier, bådture ved Bygdinsøen, cykeludlejning og andre sommerprogrammer. Den velkendte vandresti over bjergryggen "Besseggen", hvor du har en unik panoramaudsigt over to søer, er bestemt en af Norges mest kendte. Overnatning i Beitostølen.

3. dag: BEITOSTØLEN-SOGNDAL (160 KM)

I dag forlader I Beitostølen og kører ned i det imponerende smukke fjordland. På vejen krydser I Sognefjorden med færge fra Fodnes til Mannheller (ikke inkluderet). Fortsæt mod Sogndal, efter ca. 10 km kommer du til Vesterland Holiday Park. Overnatning i Sogndal i en traditionel træhytte (1 soveværelse).

4. dag: SOGNDAL

En hel dag for at udforske det smukke område omkring "King of the Fjords". Hvad med en tur til den ældste stavkirke i Norge i Urnes? Eller vær sporty på farten: vandreture, cykling, svømning, kanosejlads eller fiskeri. Overnatning i Sogndal.

5. dag: SOGNDAL-GEILO (170 KM)

Dagen begynder med den korte færgeovergang fra Mannheller tilbage til Fodnes (ikke inkluderet). Derefter går den gennem den lange Lærdalstunnel (24,5 km) til Aurland. Vi anbefaler en omvej til den lille by Flåm. Måske er der tid nok til en tur på den legendariske Flåm Railway (ca. 2 timer til en returrejse). Hvis du ikke ønsker at tage den lange tunneltur, anbefaler vi at dreje på bjergvej 243 i Lærdal og følge denne til Aurland. Hold fotostop ved Stegastein: Udsigtsplatformen strækker sig 30 meter over bjergmuren og ligger 650 meter over Aurland og fjorden - en betagende udsigt! Fortsæt ad vej 50 til Geilo. Overnatning i Geilo i ferielejlighed (2 soveværelser).

6. dag: Geilo

Lad de imponerende bjerge omkring Geilo arbejde deres magi på dig i dag! Vandring, cykling, ridning, rafting eller i klatreparken - der er altid noget, der foregår på Geilo. Overnatning i Geilo.

7. dag: GEILO-Vrådal (225 KM direkte eller 355 KM)

I kan køre direkte til Vrådal i dag, men vi anbefaler den længere, mere naturskønne rute: hen over plateauet i Hardangervidda Nationalpark, gennem den smalle Måbøtal forbi Vøringfossen vandfald (faldhøjde 182 m). Følg vejen langs Sørfjord, Norges plantage. Via Odda, Røldal (smuk stavkirke) og Haukeligrend kører man mod Seljord. Turistruten R41 "Telemarksvegen" fortsætter til Vrådal. Overnatning i Vrådal i en lejlighed (Vrådal Ferieleiligheter, 1 soveværelse).

8. dag: Vrådal

I en smuk Vrådal, idyllisk beliggende ved søen Nisser, bør I bruge dagen til en kanotur. Fine strande omkring søen indbyder til picnic. De smukke vandre- og mountainbike stier i smuk natur venter også på at blive udforsket. Overnatning i Vrådal.

9. dag: VRÅDAL HJEMREJSE (VRÅDAL-LARVIK 130 KM / VRÅDAL-OSLO 200 KM)

Start din rejse hjem fra den ønskede afgangshavn med Color Line.

Highlight: Kør gennem Lærdalstunnelen

Lærdalstunnelen (gratis) er den længste vejtunnel i verden på 24,51 km. Den innovative belysning og den bevidst let buede rute gør passagen til en helt speciel oplevelse

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • Færge, der krydser Danmark-Norge-Danmark med SuperSpeed (Kiel-Oslo-Kiel muligt mod et ekstra gebyr)
 • Overfart tur/retur med bil
 • 2 nætter hver i Beitostølen, Sogndal, Geilo og Vrådal
 • Lejlighed, ferielejlighed eller hytte i henhold til programmet
 • Rengøring
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.