Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rundrejse 8 - Indian Sommer

Oplev den farverige "Indian sommer" i Norge på denne magiske efterårstur. 

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

  • Indian sommer

    Rundrejse 8 Highlights: Vrådal, Hurtigruten, Oslo, Sognefjorden, Bergen, Hardangerfjorden Udbydes i perioden 1/9-30/10 2020

    10 dage Fra 9.145,- Pr. person Bestil nu

    Inkl. overfart tur/retur

    Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 36 2020

Information og program:

1. dag: Ankomst til Norge / Beitostølen (Larvik-Beitostølen 316 km, Oslo-Beitostølen 225 km)

Efter ankomst til Norge kører du/I via Hønefoss og langs Sperillen søen til centrum af Valdres-regionen, til Fagernes. Fortsæt op til det imponerende høje bjerglandskab i Jotunheimen National Park op til Beitostølen. Middag og overnatning i Beitostølen.

2. dag: Beitostølen-Sogndal (160 km)

Efter morgenmaden vender vi tilbage til hovedvejen (E16) og fortsætter mod Sognefjorden. Et stop ved den smukke Stavkirke i Borgund er umagen værd! Derefter fortsættes mod Lærdal, som er kendt for sit historiske centrum, til Fodnes. Her tager Fjord færgen jer over Sognefjorden til Mannheller (ikke inkl.). Fortsæt med bil via Kaupanger til Sogndal. Middag og overnatning i Sogndal.

3. dag: Sogndal

Her har I hel dag til at udforske det naturskønne område omkring fjordenes konge. Hvad med en tur til den legendariske Flåmbanen eller udkigsstedet Stegastein på Aurlandsfjell? Eller en hjertelig vandretur i den farverige natur på Sognefjorden? Middag og overnatning i Sogndal.

4. dag: Sogndal-Florø (165 km)

Gennem det smukke Fjordland kører du/I via Førde videre ud til kysten i den vestligste del af Norge til Florø. På vej anbefaler vi et besøg på det norske gletsjermuseum, der ligger i Fjærland. Overnatning i Florø.

5. dag: Florø-Bergen (Hurtigruten)

Med en tur ombord på Hurtigruten sejler du sydpå til Bergen, hovedstaden i Fiordland. På denne del af rundturen, kan du/I nyde det imponerende landskab fra vandet. Overnatning i Bergen.

6. dag: Bergen-Kinsarvik (220 km)

Bergen er en international by med en lang historie og gamle traditioner. Trods al modernitet har Bergen bevaret charmen og atmosfæren, og tilbyder en ideel kombination af natur, kultur og stimulerende byliv. Nyd et lille ophold i byen, før der fortsættes mod Hardangerfjorden. Turen går gennem Norheimsund og Bruravik og over Hardangerbroen går det til Brimnes og videre til Kinsarvik. Den lille Osrt ligger idyllisk i hjertet af regionen. Middag og overnatning i Kinsarvik.

7.dag: Kinsarvik

Oplev Hardangerfjorden! Hotellet kan give information om vandrestier og udflugter i området. Vores tip: Frugtsporet ved Lofthus er en kort, let vandretur.  En af de smukkeste vandreture i Hardanger er den helt udfordrende helgedagstur "Queen Sonja's Panoramic Tour". Et besøg i det smukt beliggende Apfelhof "Steinstø Frugtgård" er også umagen værd. Middag og overnatning i Kinsarvik.

8. dag: Kinsarvik-Vrådal (235 km)

Turen fortsætter mod den smukke ferieregion Telemark! Tag et kort stop i Lofthus: I Ullsensvangs Have kan du se komponistens hytte af den berømte musiker Edvard Grieg. Langs Sørfjorden kører du/I over Tyssedal og Odda til Låtefossen, et imponerende vandfald på vejen. Fortsæt til foden af ​​Hardangervidda National Park via Røldal og Haukeligrend til Åmot og videre til Vrådal. Den lille landsby ligger direkte ned til søen Nisser. Middag og overnatning i Vrådal.

9. dag: Vrådal-Oslo (210 km)

I kører via Kviteseid mod Selfjord, Notodden, Kongsberg og til slut Oslo. Sørg for at planlægge et stop ved den største stavkirke i landet i Heddal! Den norske storby Oslo er smukt omgivet af bjerge og skove og ligger direkte ved fjorden. Overnatning i Oslo.

10. dag: Hjemrejse (Oslo-Larvik 130 km)

Fra den ønskede afgangshavn enten i Oslo, Larvik eller Kristiansand. 

 

Inkluderet i rejsen er:

Færgeoverfart Danmark-Norge-Danmark med SuperSpeed ​​(Kiel-Oslo-Kiel fås mod ekstra gebyr)

1 overnatning i Beitostølen, Florø, Bergen, Vrådal og Oslo

2 overnatninger i Sogndal og Kinsarvik

9x morgenmad på hotellerne

6x middag (ingen middag i Florø, Bergen og Oslo) 

Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

 

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.

Se også vores andre rundrejser