Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Indian Sommer - Rundrejse

Rundrejse 8

Efterårs kør-selv-ferie i Norge

Oplev den farverige "Indian sommer" i Norge på denne magiske efterårstur. 

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

 • Indian sommer

  Rundrejse 8 Highlights: Vrådal, Hurtigruten, Oslo, Sognefjorden, Bergen, Hardangerfjorden Udbydes i perioden 1/9-30/10 2021

  10 dage Fra 9.145,- Pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 36 2020

REJSETID: 01.09 - 30.10.2021

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge / Beitostølen (Larvik-Beitostølen 316 km, Oslo-Beitostølen 225 km)

Efter ankomst til Norge kører du/I via Hønefoss og langs Sperillen søen til centrum af Valdres-regionen, til Fagernes. Fortsæt op til det imponerende høje bjerglandskab i Jotunheimen National Park op til Beitostølen. Middag og overnatning i Beitostølen.

2. dag: Beitostølen-Sogndal (160 km)

Efter morgenmaden vender vi tilbage til hovedvejen (E16) og fortsætter mod Sognefjorden. Et stop ved den smukke Stavkirke i Borgund er umagen værd! Derefter fortsættes mod Lærdal, som er kendt for sit historiske centrum, til Fodnes. Her tager Fjord færgen jer over Sognefjorden til Mannheller (ikke inkl.). Fortsæt med bil via Kaupanger til Sogndal. Middag og overnatning i Sogndal.

3. dag: Sogndal

Her har I hel dag til at udforske det naturskønne område omkring fjordenes konge. Hvad med en tur til den legendariske Flåmbanen eller udkigsstedet Stegastein på Aurlandsfjell? Eller en hjertelig vandretur i den farverige natur på Sognefjorden? Middag og overnatning i Sogndal.

4. dag: Sogndal-Florø (165 km)

Gennem det smukke Fjordland kører du/I via Førde videre ud til kysten i den vestligste del af Norge til Florø. På vej anbefaler vi et besøg på det norske gletsjermuseum, der ligger i Fjærland. Overnatning i Florø.

5. dag: Florø-Bergen

Kørel fra Florø til Bergen. Overnatning i Bergen.

6. dag: Bergen-Kinsarvik (220 km)

Bergen er en international by med en lang historie og gamle traditioner. Trods al modernitet har Bergen bevaret charmen og atmosfæren, og tilbyder en ideel kombination af natur, kultur og stimulerende byliv. Nyd et lille ophold i byen, før der fortsættes mod Hardangerfjorden. Turen går gennem Norheimsund og Bruravik og over Hardangerbroen går det til Brimnes og videre til Kinsarvik. Den lille Osrt ligger idyllisk i hjertet af regionen. Middag og overnatning i Kinsarvik.

7.dag: Kinsarvik

Oplev Hardangerfjorden! Hotellet kan give information om vandrestier og udflugter i området. Vores tip: Frugtsporet ved Lofthus er en kort, let vandretur.  En af de smukkeste vandreture i Hardanger er den helt udfordrende helgedagstur "Queen Sonja's Panoramic Tour". Et besøg i det smukt beliggende Apfelhof "Steinstø Frugtgård" er også umagen værd. Middag og overnatning i Kinsarvik.

8. dag: Kinsarvik-Vrådal (235 km)

Turen fortsætter mod den smukke ferieregion Telemark! Tag et kort stop i Lofthus: I Ullsensvangs Have kan du se komponistens hytte af den berømte musiker Edvard Grieg. Langs Sørfjorden kører du/I over Tyssedal og Odda til Låtefossen, et imponerende vandfald på vejen. Fortsæt til foden af ​​Hardangervidda National Park via Røldal og Haukeligrend til Åmot og videre til Vrådal. Den lille landsby ligger direkte ned til søen Nisser. Middag og overnatning i Vrådal.

9. dag: Vrådal-Oslo (210 km)

I kører via Kviteseid mod Selfjord, Notodden, Kongsberg og til slut Oslo. Sørg for at planlægge et stop ved den største stavkirke i landet i Heddal! Den norske storby Oslo er smukt omgivet af bjerge og skove og ligger direkte ved fjorden. Overnatning i Oslo.

10. dag: Hjemrejse (Oslo-Larvik 130 km)

Fra den ønskede afgangshavn enten i Oslo, Larvik eller Kristiansand. 

Highlight: Hardangerfjord

Der er meget at opdage omkring Hardangerfjorden. Erfarne vandrere tilbydes f.eks. Spektakulær udsigt på vandreturen "Dronning Sonjas Panoramasti".

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

Information og program:

Færgeoverfart Danmark-Norge-Danmark med SuperSpeed ​​(Kiel-Oslo-Kiel fås mod ekstra gebyr)

 • 1 overnatning i Beitostølen, Florø, Bergen, Vrådal og Oslo
 • 2 overnatninger i Sogndal og Kinsarvik
 • 9x morgenmad på hotellerne
 • 6x middag (ingen middag i Florø, Bergen og Oslo) 
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.