Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vandring i Norge - Rundrejse

8 dages komfortabel rundrejse – med rig mulighed for vandringer i Norges smukke natur.

Rundrejse 2

Vandring i Norges smukke natur.

Rundrejsen starter i Geilo, som er perfekt destination  for dem som elsker at vandre. Fortrukne ruter fører jer over Hardangervidda og på bjerget Geilotoppen.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Find pris og bestil

 • Vandring i Norge

  Rundrejse 2 Highlights: Dronning Sonjas panoramatur, Prædikestolen, Hardangerfjorden, Nisser søen. Udbydes i perioden 1/5-30/10 2021

  8 dage Fra 6.055,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 24 2020

Highlight: Preikestolen

Preikestolen er 604 m over havets overflade

Vandring i Norge - kort fortalt

På den videre tur oplever I Europas største højplateau til Eidfjord. Og med en lille afstikker kan I også få fantastisk udsigt over vandfaldet Vøringfossen.

I Kinsarvik er der rig mulighed for vandreture, hvor en af de smukkeste går fra Kinsarvik til Husedalen og op til Hardangervidda, hvor I på turen kommer forbi hele fire imponerende vandfald. Der er også mulighed at opleve Bergen, som er en af de smukkeste byer i Norge – en arkitektonisk og kulturel perle.

Mærk suset på Preikestolen, 604 m op over havets overflade, som er den mest kendte seværdighed i Norge. Preikestolen kan også betragtes nedefra med en 3,5 timers bådtur på Lysefjord.

Norges ”oliemetropol” Stavanger er et besøg værd. Her skal I gå en tur gennem det unikke bylandskab i ’gamle Stavanger’, som rummer nogle af de rigtig gamle huse, som er 150-200 år gamle. Tag også et besøg i Stavanger domkirke, der er den mest velholdte hellige bygning fra Middelalderen.

Fra Stavanger er sidste stop på rundrejsen Vrådal, som ligger i hjertet af Telemark. Her anbefaler vi en sejltur på søerne Nisser og Vråvatn med M/S Fram – en slæbebåd fra 1909 som er bygget om og nu sejler sightseeingture.

Highlight: Låtefoss

Tag smukke billeder ved det dobbelte vandfald Låtefoss

REJSETID: 01.05 - 30.10 2021

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge (Larvik-Geilo 250 km)

Efter ankomst til Norge venter en flot køretur op over Hardangervidda til Geilo. Overnatning i Geilo.

2. dag: Geilo-Kinsarvik (120 km)

Vi foreslår et fotostop ved Norges højeste vandfald Vøringsfossen. Videre ned til Eidfjord og til Kinsarvik, der ligger smukt ned til Hardangerfjorden. Overnatning i Kinsarvik.

3. og 4. dag: Vandring i Hardanger

Frugtstien ved Lofthus er en let kort vandretur. En vandring ind i Husedalen med sine fire flotte vandfald er en flot rute også af relativ let karakter. Munketrapperne ved Lofthus er lidt mere krævende. Dronning Sonjas Panoramarute er en af de flotteste vandrestier i Hardanger – det er en relativ krævende heldagsvandring. Hvis I virkelig vil udfordre jer selv, er der endelig den vanskelige og meget krævende Trolltunge.

5. dag: Kinsarvik-Stavanger (235 km)

En smuk dagsetape med vandfald og dejlige afvekslende landskaber. Fotopause ved det imponerende dobbelte vandfald Låtefoss. Videre ned over Haugesund til Stavanger – Norges velhavende oliecentrum – med en hyggelig gammel bydel. 

6. dag: Prædikestolen

En af dagens mange udflugtsmuligheder er en vandring på Prædikestolen – en af Norges mest spektakulære fjeldformationer. Fra Prædikestolen i 600 meters højde, har man en uforglemmelig udsigt over Lysefjorden. Relativ let halvdags vandring.

7. dag: Stavanger-Vrådal (265 km)

Flot tur over Sinnes og Dalen til Vrådal i Telemark. Her lige ned til Nisser Søen i hjertet af Telemark er der rig mulighed for at vandre, tage en sejltur på Nisser eller besøge den lille Eidsborg Stavkirke.

8. dag: Hjemrejse (Vrådal-Larvik 135 km)

Individuel hjemrejse med Color Line fra Larvik

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • 1 overnatning med halvpension i Geilo
 • 3 overnatninger med halvpension i Kinsarvik
 • 2 overnatninger med morgenmad i Stavanger
 • 1 overnatning med halvpension i Vrådal
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.