Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie på Gausta (Gaustablikk)

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold på Gausta

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder på Gausta. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Se nogle af vores favoritter nedenfor. Rejser du med Color Line til Gausta er der i tillæg særligt gode priser på liftkort og skileje. Se under rabatter.

Sommer i Gausta

Oplev den bjergtagende udsigt over Telemark og kom tæt på højfjeldets kulturhistorie ved Norsk Industriarbeidermuseum eller mærk adrenalinen fra Norges højeste bungeejump. På sommerferie i Rjukan / Gausta får I adgang til et eldorado af kultur, historie og natur – med et strejf af adrenalin.