Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Rjukan / Gaustablikk

Gaustablikk ligger for foden af Telemarks højeste fjeld Gaustatoppen. Fra næsten 1.800 meters højde byder Gaustablikk på suveræne alpine forhold, varieret langrend i smuk højfjeldsnatur - og gode muligheder for de mindste med børnebakker og gratis skileje og liftkort til alle børn under 7 år.

Læs mere om Rjukan / Gaustablikks pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Rjukan/Gaustablikk her

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Gaustablikk

 • Alsidige alpine oplevelser

  Skicentret på Gaustablikk har 30 kilometer nedfarter i mange forskellige sværhedsgrader. Hele herligheden folder sig ud fra morgenstunden, hvor nybegyndere og øvede finder masser af udfordringer til præcist deres niveau. Hver tirsdag og torsdag kan I runde skidagen af med fællestur på lyspisterne.
 • Langrend med udsigt

  Gaustablikk leverer langrend af høj klasse. Begynderløjperne er perfekte til førstegangsløbere, mens de rutinerede kan udfolde deres færdigheder og nyde panoramaudsigten på højfjeldsløjperne. Når mørket nærmer sig, venter en tre kilometer lang lysløjpe, der holder længe åbent hver aften. Og hver morgen kan I følge løjpemaskinerne via GPS og være første familie på de nyslåede spor.
 • Gratis skileje til de små

  Der er ingen undskyldning for ikke at tage de mindste med på skiferie i Gaustablikk. Børn under syv år får nemlig gratis skileje og liftkort, og i legeområdet og på børnebakkerne lærer de mindste skikunsten fra bunden. I tidlig alder og i trygge rammer.
 • Snesikker skiferie i Gaustablikk

  Når vinterens første sne falder, falder den først i området omkring Gaustablikk. Og bliver typisk liggende til ind i april. Så I kan forvente en snesikker skiferie under en lang sæson. Skulle vejrguderne mod forventning være i dårligt humør, klarer snekanonerne deres arbejde – med skigaranti.
 • Gaustablikk Skicenter

  Gaustablikk Skicenter rummer fantastiske alpine muligheder, snowboardpark, skiskole og børneområde. Her er herlige og heftige oplevelser for både begyndere og knivskarpe alpinister – og alle os andre midt imellem.
 • Hvem er Telemark Super Ski?

  Telemark Super Ski er et samarbejde mellem skidestinationerne i Telemark. Color Line tilbyder pakkerejser til de 4 største ud af 6 destinationer: Vrådal, Rauland, Gaustablikk og Gautefall. Køber du liftkort til én destination, kan du også bruge det hos de andre. Du betaler kun et sted. Enkelt og hurtigt.

Skigaranti for Gaustablikk

23/12 2018 - 22/4 2019

Alpin:
2 nedfarter og 2 lifte

Langrend:
2 km præparerede løjper