Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Rjukan / Gaustablikk

Kom trygt og sikkert til Norge

Norge er fyldt med fantastiske oplevelser - og du kan trygt tage hele familien med på ferie i den smukke norske natur. Overfarten til Norge er lige så hurtig og behagelig som altid, dog har vi skruet op for trygheden om bord. Med 4 daglige afgange og en rejsetid på kun 3,5 time sejler SuperSpeed dig trygt og sikkert til Norge. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Gaustablikk

Book en sommerferie med hotel, hytte eller lejlighed i Gaustablikk. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Børnevenlig sommerferie i Rjukan

På Rjukan kan I tage en tur til Gaustatoppen, eller vælge en af de børnevenlige og sjove ture som Solstien, hytte til hytte på Hardangervidda og mange flere.

På Rjukan finder I en lang række aktiviteter, endda en 6-hullers golfbane! Hvis der er for stort, kan I selvfølgelig prøve en af de minigolfbaner, der er på Sandviken Camping og Gaustablikk Høyfjellshotell.

 

Skiferie i Gaustablikk

Gaustablikk ligger for foden af Telemarks højeste fjeld Gaustatoppen. Fra næsten 1.800 meters højde byder Gaustablikk på suveræne alpine forhold og varieret langrend i smuk højfjeldsnatur