Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Rauland/Vierli

Bo 5 døgn betal for 4. Har I ikke booket skiferie endnu, så har vi et godt tilbud, hvis I kan rejse i marts. På alle overnatningsstederne kan I booke 5 døgn men betaler kun for 4. Rabatten er automatisk fratrukket, når I søger priserne frem i vores bookingsystem.

Rauland/Vierli forener langrend og alpint skiløb i topklasse. Tilsammen rummer områderne tre alpine skicentre med udfordringer til alle - uanset om I er voksne, unge eller børn. 150 kilometer gode langrendsløjper, 32,6 kilometer pister, 16 lifter, tre skiskoler, tre kælkebakker og en terrænpark. Det hele er forbundet med fælles liftkort.

Læs mere om Rauland/Vierlis pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Tag en virtuel tur på Rauland Skisenter

Se mere om overnatningssteder i Rauland Vierli her

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Specialtilbud til Color Lines gæster 2018/19

10% rabat på liftkort

Uge 1-6 og 10-15

30% rabat på skileje

Uge 1-6 og 10-15

Gælder ved køb af minimum 5 dages liftkort, skileje. Kun rabat på ordinære priser. Husk at fremvise din Color Line billet.

Telemarks største skisportssted:
43 nedfarter, 16 lifte, tre kælkebakker og tre terrænparker – alt med fælles liftkort. 150 km varierede langrendsløjper, minimum som dobbeltspor, i skov og på højfjeld. Flotte naturoplevelser.

Værd at vide om Rauland

 • Lokkende langrend

  Skiferie i Rauland er suveræn langrend med i alt 150 kilometer velpræparerede løjper. De lange løjper slynger sig så langt øjet rækker gennem både skov og det smukke højfjeldslandskab. Og løjpenettet er så varieret og omfattende, at hver dag byder på nye ruter og naturoplevelser. Alle løjper er præpareret til skøjteteknik, og Rauland har også 14 kilometer lysløjpe og seks kilometer langrendsløjper med kunstsne.
 • Mange pister – mange lifter

  Alpinelskere vil føle sig hjemme i Rauland, hvor pister i alle kulører venter på at blive tæmmet. Hele 26 nedfarter slynger sig gennem området, som i sig selv rummer oplevelser nok til en hel skiferie. I kommer nemt frem til Rauland Skicenter via 10 lifter, som tager jer fra bunden til toppen af pisterne.
 • Terrænpark til vovepelse på skiferie i Vierli

  Vierli Skicenter er stedet, hvor familiens vilde vovepelse finder udfordringer. Her ligger Norges sejeste terrænpark. Terrænparken er fyldt med seje hop og rails, og parken er tilpasset alle niveauer - fra nybegynder til ekspert.
 • Alpin variation til hele familien

  Alle aldre finder alpin variation på skiferie i Rauland/Vierli. Fart over feltet, action og børneområder i trygge omgivelser. Europas største kælkeanlæg med tre kilometer lange kælkebakker og langrend i lange baner. Kort sagt – en skioplevelse, der spiller på alle tangenter.
 • Rauland Skicenter

  Rauland Skicenter råder i sig selv over to børneområder til de små med egen lift og en terræn-park til vilde teenagere med hang til seje udskejelser. Fra toppen af skicentret kører I på lækre langrendsløjper, som tager jer på oplevelser ind over højfjeldet. De mange alpinpister byder sig også til fra højderne, hvor alle familiemedlemmer finder pistefarver til præcis deres niveau.

 • Hvem er Telemark Super Ski?

  Telemark Super Ski er et samarbejde mellem skidestinationerne i Telemark. Color Line tilbyder pakkerejser til de 4 største ud af 6 destinationer: Vrådal, Rauland, Gaustablikk og Gautefall. Køber du liftkort til én destination, kan du også bruge det hos de andre. Du betaler kun et sted. Enkelt og hurtigt.

Skigaranti for Rauland/Vierli 23/12 2018 - 22/4 2019

Alpin:

5 nedfarter + 5 lifte

Langrend:

50 km