Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Rauland/Vierli

Book skiferie i Rauland

En snesikker klassiker for hele familien

Rauland/Vierli forener langrend og alpint skiløb i topklasse. 

Tilsammen rummer områderne tre alpine skicentre med udfordringer til alle - uanset om I er voksne, unge eller børn. 150 kilometer gode langrendsløjper, 32,6 kilometer pister, 16 lifter, tre skiskoler, tre kælkebakker og en terrænpark. Det hele er forbundet med fælles liftkort.

Læs mere om Rauland/Vierlis pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Tag en virtuel tur på Rauland Skisenter

Se mere om overnatningssteder i Rauland Vierli her

Skiskole - Spar 18%

Color Line gæster (børn fra 5 år) får 3 x 80 min gruppeskiskole til kr. NOK 700 i uger 1-6 + 10-14 (Normalpris NOK 850,-). Tilbuddet skal bestilles på forhånd ved henvendelser til ski@raulandskisenter.no.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Må vi præsentere Rauland. Altså hvis du ikke kender området i forvejen. I så fald er præsentationen næsten overflødig; Rauland er nemlig en meget populær destination blandt danskere. Og ikke uden grund. 3 skicentre med fælles liftkort til over fyrre nedfarter i forskellige sværhedsgrader. 150 km langrendsløjper med dobbeltspor, terrænpark for viderekommende og Europas største kælketilbud.

Rauland Skicenter er med sine 26 nedfarter og 10 lifte det største og mest varierede af de tre skicentre. Her er pisterne både korte og lange. Lette og svære. I åbent terræn og i skov. Og fordelt over hele paletten af pistefarver plus offpiste – men altid på hvidt underlag. Der er noget for hele familien – sammen og hver for sig i Rauland.

Men ellers tager man bare bussen til et af de andre centre. Den lægger blandt andet vejen forbi Vierli, hvor ”Vinterlandet” venter med aktiviteter til de mindste – og en af Norges bedste terrænparker står klar med udfordringer til teenagere og andre fartglade familiemedlemmer.

TELEMARKS STØRSTE SKISPORTSSTED

43 nedfarter, 16 lifte, tre kælkebakker og tre terrænparker – alt med fælles liftkort. 150 km varierede langrendsløjper, minimum som dobbeltspor, i skov og på højfjeld. Flotte naturoplevelser.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Rauland

Lokkende langrend

Skiferie i Rauland er suveræn langrend med i alt 150 kilometer velpræparerede løjper. De lange løjper slynger sig så langt øjet rækker gennem både skov og det smukke højfjeldslandskab. Og løjpenettet er så varieret og omfattende, at hver dag byder på nye ruter og naturoplevelser. Alle løjper er præpareret til skøjteteknik, og Rauland har også 14 kilometer lysløjpe og seks kilometer langrendsløjper med kunstsne.

Mange pister – mange lifter

Alpinelskere vil føle sig hjemme i Rauland, hvor pister i alle kulører venter på at blive tæmmet. Hele 26 nedfarter slynger sig gennem området, som i sig selv rummer oplevelser nok til en hel skiferie. I kommer nemt frem til Rauland Skicenter via 10 lifter, som tager jer fra bunden til toppen af pisterne.

Terrænpark til vovepelse på skiferie i Vierli

Vierli Skicenter er stedet, hvor familiens vilde vovepelse finder udfordringer. Her ligger Norges sejeste terrænpark. Terrænparken er fyldt med seje hop og rails, og parken er tilpasset alle niveauer - fra nybegynder til ekspert.

Alpin variation til hele familien

Alle aldre finder alpin variation på skiferie i Rauland/Vierli. Fart over feltet, action og børneområder i trygge omgivelser. Europas største kælkeanlæg med tre kilometer lange kælkebakker og langrend i lange baner. Kort sagt – en skioplevelse, der spiller på alle tangenter.

Rauland Skicenter

Rauland Skicenter råder i sig selv over to børneområder til de små med egen lift og en terræn-park til vilde teenagere med hang til seje udskejelser. Fra toppen af skicentret kører I på lækre langrendsløjper, som tager jer på oplevelser ind over højfjeldet. De mange alpinpister byder sig også til fra højderne, hvor alle familiemedlemmer finder pistefarver til præcis deres niveau.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.