Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Rauland/Vierli

SKIFERIE I RAULAND 2020/2021

Vigtig information for vinteren 2020/2021

Tiltag på Rauland ifm. COVID-19

Overvejer du en skiferie til Rauland eller har du allerede bestilt den, så gør vi opmærksom på, at Rauland har udarbejdet en særlig COVID-19 gæsteinformation for vinteren 2020/2021, hvori du kan holde dig orienteret om de gode sikkerhedsforanstaltninger på destinationen. 

Vigtig information Vierli

For vinteren 2020/2021 gør vi opmærksom på, at følgende lifte ikke vil være åbne: Heimvegliheisen, Vierli Terrengpark, Skitau og Vierli Vinterland. Dog vil børneliften være åben på Vierli. Der henvises istedet til pisterne ved Tiur/holterdalen. Her går der hele sæsonen skibus, som er gratis for alle med liftkort.


Dette betyder også, at skiudlejningen på Vierli kun tilbyder udlejning af børneski og langrendsski. Ligesom aftenkørsel vil foregår på Hotellbakken (ved Rauland Høgfjellshotell).

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Rauland

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder i Rauland. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Sommer i Rauland

Området byder på sejlture, vandreture for hele familien og et unikt udvalg af sjove børneaktiviteter.