Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Rauland / Vierli

Rauland / Vierli ligger ved Hardangervidda - Europas største fjeldplateau og et både barsk og betagende stykke natur oplagt til en vandreferie. Området byder også på sejlture, vandreture for hele familien og et unikt udvalg af sjove børneaktiviteter  - fra udfordrende ATV kørsel til hyggelig elgsafarier. Under en sommerferie i Rauland / Vierli har I nem adgang til hele herligheden - hele sæsonen.

Se mere om overnatningssteder i Rauland Vierli her

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Rauland

 • Vandreferie med udsøgte udsigter

  Rauland / Vierli byder på et fletværk af afmærkede travestier. Uanset om I planlægger en kort tur eller en stor vandreferie, finder I ruter, der passer til formålet. Tag for eksempel turen til højdedraget Falkenuten og nyd de mange imponerende udsigter undervejs. Vil I hurtigere frem, så snup cyklerne og oplev naturen fra cykelsadel. I områdets søer er der gode fiskemuligheder, så vandreferie og cykelferie i Rauland / Vierli kan suppleres med fornøjelsen ved at fange sin egen aftensmad.
 • Sejltur på sø, fjord og hav

  Fra Rauland ligger både søer, fjorde og hav inden for rækkevidde. Bliv kaptajn i egen robåd, kano eller motorbåd og tag på sejltur i den norske natur. Ud i det blå med børn og voksne ombord. Eller tag med på en guidet sejltur i havkajak. Fra Møsvatn byder katamaranen, M/B Fjellvåken II, på smutture, heldagscruise eller længere udflugter til Hovdøya eller Hardangervidda.
 • Action med ATV kørsel

  Ved Raulandsfjell står en ATV bane klar til at blive indtaget. Spænd hjelmen og giv den gas på de firehjulede motorcykler. Giv adrenalinet et kick med udfordrende ATV kørsel, der får fartbøllen frem i både børn og voksne.
 • Masser af børneaktiviteter

  Foruden ATV kørsel byder Raulandsfjell på trampolin, beachvolleybane, forhindringsløjpe og fodboldmål. På Rauland FjellSPA er der svømmehal med våde børneaktiviteter for små og store vandhunde. Sulten stiller I på Vierli Kafeteria på toppen af Rauland eller ved en af områdets grillpladser, hvor I kan tilberede jeres medbragte mad.
 • Elgsafari – leg dyredetektiv for en dag

  Giv børnene en ekstraordinær oplevelse og tag på elgsafari, hvor I leger dyredetektiver og leder efter spor fra skovnorges konge. Under en sommerferie i Rauland / Vierli er der nemlig rige muligheder for at spotte en elg i skumringen.
 • Velkommen til Vierli

  På toppen af Rauland finder I Vierli Turistsenter med udlejningshytter og aktiviteter for hele familien. Vil I opleve områdets historie og kulturarv, er der gode muligheder for at fordybe sig i Vierlis mange museer – med mængderabat. I Vierli finder I også et stort legeområde med børneaktiviteter for store og små. Børne-zooen er også et besøg værd. Der er gratis adgang og fri afbenyttelse af hoppepuder, klatrevæg og tarzanbane med udsigt over det fascinerende fjeldlandskab. Er I til sejltur, ATV kørsel eller elgsafari? Under en ferie i Rauland / Vierli behøver I ikke at vælge – her får I et væld af forskellige børneaktiviteter midt i den norske natur.