Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Rauland / Vierli

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Rauland / Vierli

Book en sommerferie med hotel, hytte eller lejlighed i Rauland / Vierli. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Værd at vide om Rauland

Vandreferie med udsøgte udsigter

Rauland / Vierli byder på et fletværk af afmærkede travestier. Uanset om I planlægger en kort tur eller en stor vandreferie, finder I ruter, der passer til formålet. Tag for eksempel turen til højdedraget Falkenuten og nyd de mange imponerende udsigter undervejs. Vil I hurtigere frem, så snup cyklerne og oplev naturen fra cykelsadel. I områdets søer er der gode fiskemuligheder, så vandreferie og cykelferie i Rauland / Vierli kan suppleres med fornøjelsen ved at fange sin egen aftensmad.

Sejltur på sø, fjord og hav

Fra Rauland ligger både søer, fjorde og hav inden for rækkevidde. Bliv kaptajn i egen robåd, kano eller motorbåd og tag på sejltur i den norske natur. Ud i det blå med børn og voksne ombord. Eller tag med på en guidet sejltur i havkajak. Fra Møsvatn byder katamaranen, M/B Fjellvåken II, på smutture, heldagscruise eller længere udflugter til Hovdøya eller Hardangervidda.

Masser af børneaktiviteter

Raulandsfjell byder på trampolin, beachvolleybane, forhindringsløjpe og fodboldmål. På Rauland FjellSPA er der svømmehal med våde børneaktiviteter for små og store vandhunde. Sulten stiller I på Vierli Kafeteria på toppen af Rauland eller ved en af områdets grillpladser, hvor I kan tilberede jeres medbragte mad.

Elgsafari – leg dyredetektiv for en dag

Giv børnene en ekstraordinær oplevelse og tag på elgsafari, hvor I leger dyredetektiver og leder efter spor fra skovnorges konge. Under en sommerferie i Rauland / Vierli er der nemlig rige muligheder for at spotte en elg i skumringen.

Velkommen til Vierli

På toppen af Rauland finder I Vierli Turistsenter med udlejningshytter og aktiviteter for hele familien. Vil I opleve områdets historie og kulturarv, er der gode muligheder for at fordybe sig – med mængderabat. I Vierli finder I også et stort legeområde med børneaktiviteter for store og små. Børne-zoo'en er også et besøg værd. Der er gratis adgang og fri afbenyttelse af klatrevæg og tarzanbane med udsigt over det fascinerende fjeldlandskab. Er I til sejlture eller elgsafari? Under en ferie i Rauland / Vierli behøver I ikke at vælge – her får I et væld af forskellige børneaktiviteter midt i den norske natur.

Skiferie i Rauland

Rauland er 3 skicentre med fælles liftkort til over 40 nedfarter i forskellige sværhedsgrader. 150 km langrendsløjper med dobbeltspor, terrænpark for viderekommende og Europas største kælketilbud.