Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rauland er snesikker og et børneparadis

En snesikker klassiker for hele familien

Rauland forener langrend og alpint skiløb i topklasse. 

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Må vi præsentere Rauland. Altså hvis du ikke kender området i forvejen. I så fald er præsentationen næsten overflødig; Rauland er nemlig en meget populær destination blandt danskere. Og ikke uden grund. 2 skicentre med fælles liftkort til over fyrre nedfarter i forskellige sværhedsgrader. 150 km langrendsløjper med dobbeltspor i fantastisk og varieret natur.

Rauland Skicenter er med sine 30 nedfarter og 12 lifte det største og mest varierede af de to skicentre. Her er pisterne både korte og lange. Lette og svære. I åbent terræn og i skov. Og fordelt over hele paletten af pistefarver plus offpiste – men altid på hvidt underlag. Der er noget for hele familien – sammen og hver for sig i Rauland.

Bor man på Vierli Hyttegrend kan man nemt ta skibussen til Tiur/ Holtardalen hvor 11 af liftene i Rauland Skisenter ligger. Børneområde med figurer, kuleløjpe, trampolin, miniscooter og kælketog.

Holtardalen - Rauland Skisenter - Januar 2021

Dennis Storhøi beskriver Rauland

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.