Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rauland er snesikker og et børneparadis

SKIFERIE I RAULAND

Vigtig information

Vigtig information Vierli

For vinteren 2021/2022 gør vi opmærksom på, at følgende lifte ikke vil være åbne: Heimvegliheisen, Vierli Terrengpark, Skitau og Vierli Vinterland. derudover er Fjellrupa, Hotellheisen, Tiurheisen, stolelift  og Vierli Børnelift kun åbne lørdag + søndag samt alle hverdage i ferierne (jul/nyttår, uge 7-9 og påske). Der henvises istedet til pisterne ved Tiur/holterdalen. En skibus kører hver dag i hele sæsonen, denne er gratis at benytte for gæster med liftkort.

 

En snesikker klassiker for hele familien

Rauland forener langrend og alpint skiløb i topklasse. 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Må vi præsentere Rauland. Altså hvis du ikke kender området i forvejen. I så fald er præsentationen næsten overflødig; Rauland er nemlig en meget populær destination blandt danskere. Og ikke uden grund. 2 skicentre med fælles liftkort til over fyrre nedfarter i forskellige sværhedsgrader. 150 km langrendsløjper med dobbeltspor i fantastisk og varieret natur.

Rauland Skicenter er med sine 31 nedfarter og 12 lifte det største og mest varierede af de to skicentre. Her er pisterne både korte og lange. Lette og svære. I åbent terræn og i skov. Og fordelt over hele paletten af pistefarver plus offpiste – men altid på hvidt underlag. Der er noget for hele familien – sammen og hver for sig i Rauland.

Bor man på Vierli Hyttegrend kan man nemt ta skibussen til Tiur/ Holtardalen hvor 11 af liftene i Rauland Skisenter ligger. På Vierli er 1 lift åbent for sæsonen 2020/2021. Børneområde med figurer, kuleløype, trampolin, miniscooter og kælketog.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.