Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Norefjell

Book skiferie i Norefjell

Perfekt til en skiweekend

Et sneboldkast fra Larvik ligger Norefjell og venter med sit varierede vinterlandskab. 

Alpine udfordringer, lange nedfarter og langrend med panoramaudsigt. Skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teenagerne og 28 pister til alle os andre. Samlet, koncentreret og med overnatningsstederne placeret midt i oplevelserne. 

Læs mere om Norefjells pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Norefjell her

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Norefjell er et koncentreret og varieret skiområde med overnatningssteder placeret midt i terrænet – lige uden for døren.

Og selvom området er overskueligt, er mulighederne mange. Både hvis man er til langrend i lange baner – og hvis man er til alpine oplevelser med 28 pister i forskellige sværhedsgrader: Fra udfordrende og underholdende sorte pister, der virkeligt stiller krav til teknikken – til en række overkommelige grønne og blå nedfarter for letøvede.

Er man begynder eller har små børn med, kan man naturligvis også benytte Norefjell, der byder på flere aktivitetsmuligheder – blandt andet en 300 meter lang piste, der forvandler sig til kælkebakke, når skicenteret lukker sidst på eftermiddagen.

Værd at vide om Norefjell

Langrend løftet til nye højder

På skiferie i Norefjell får I 120 kilometer langrendsløjper serveret for jeres fødder – og for jeres øjne. Nyd udsigten fra løjper, der løber 1.500 meter over havet, og glæd jer til et velfortjent hvil med servering ved hytten i højderne. Og nyd stilheden på de velplejede skovløjper og den særlige stemning på lysløjperne om aftenen.

Lange nedfarter og pister i flere farver

Norefjell er kendt for sine lange nedfarter og har pister for både nybegyndere og øvede. Men der er også udfordringer, stejle fald og sorte pister til de trænede. Tag turen fra toppen og oplev nedfarten fra Norefjell Øvre 1.190 meter over havet til Norefjell Nedre med hele 6,5 kilometer sammenhængende skiløb. En af Norges længste nedfarter pakket med afvekslende alpine oplevelser. Fra højdepunktet på Norefjell Skicenter og helt ned i dalen.

Skiskole, børneområde og terrænpark

De mindste lærer hurtigt nye tricks i skiskolen på en skiweekend, og på den 300 meter lange piste kan de udfolde sig sammen med de lidt større børn, mens teenagere, snowboardere og andre fartdjævle afprøver deres nyeste tricks i terrænparken med rails og big jump. Hvis alpin og skiferie betyder afterski for dig, får du også stor alpin variation her. Du finder restauranter, pubber og afterski flere steder på Norefjell. Det er der også på cafeteriet Skistua ved mellemstationen.

Norefjell Skicenter

Norefjell byder på alpine udfordringer, lange nedfarter og langrend for livsnydere. Tætpakkede oplevelser, tæt på Danmark. Oplagt til en koncentreret skiweekend og alsidig nok til en lidt længere skiferie for hele familien. Med eller uden skiskole for både børn og voksne.