Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Norefjell

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Norefjell

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder i Norefjell. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Se nogle af vores favoritter nedenfor. Derudover så er der på Norefjell særligt gode tilbud på liftkort og skileje til dig, der rejser med Color Line. Se under rabatter.

Oplev Norefjell

Alpine udfordringer, lange nedfarter og langrend med panoramaudsigt. Skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teenagerne og 28 pister til alle os andre. Samlet, koncentreret og med overnatningsstederne placeret midt i oplevelserne. 

Sommer i Norefjell

Norefjell ligger kun 90 minutters kørsel fra Oslo. Her finder I fredfyldt natur og de smukke udsigter. Populære aktiviteter er bl.a. vandring og cykling gennem de naturskønne landskaber. Bor i på Norefjell Ski & Spa, kan i også nyde en dejlig spa-dag, mens børnene hjælper til hos dyrene udenfor.