Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Norefjell på ski

Perfekt til en skiweekend

Et sneboldkast fra Larvik ligger Norefjell og venter med sit varierede vinterlandskab. 

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Norefjell er et koncentreret og varieret skiområde med overnatningssteder placeret midt i terrænet – lige uden for døren.

Og selvom området er overskueligt, er mulighederne mange. Både hvis man er til langrend i lange baner – og hvis man er til alpine oplevelser med 28 pister i forskellige sværhedsgrader: Fra udfordrende og underholdende sorte pister, der virkeligt stiller krav til teknikken – til en række overkommelige grønne og blå nedfarter for letøvede.

Er man begynder eller har små børn med, kan man naturligvis også benytte Norefjell, der byder på flere aktivitetsmuligheder – blandt andet en 300 meter lang piste, der forvandler sig til kælkebakke, når skicenteret lukker sidst på eftermiddagen.

Norefjell – Stejle nedfarter

Med en højdeforskel på 1.010 meter har Norefjell den største faldhøjde i Norge. Det er det helt rigtige sted at tage til på ski i Norge, hvis du er vild med lange, stejle nedfarter. Den længste tur er på omkring 6 kilometer – og med en helt fantastisk udsigt undervejs. Har du mod på det, kan du også tage en tur på de gamle OL-piste, hvor flere alpine OL-konkurrencer blev afholdt i 1952. Men Norefjell har også andet end stejle nedfarter. Der er 28 pister i alt med et bredt spænd fra begynderpister og op til de sorte. Der er også terrænparker, skiskoler og en kælkebakke. Kort sagt, er der noget for hele familien, når I tager på skiferie i Norefjell. Derudover er der kun 2 timers kørsel fra Larvik til Norefjell – så I hurtigt kan komme ud på løjperne og holde skiferie i Norge.

Live fra Norefjell skicenter