Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Norefjell Ski & Spa Lejligheder om sommeren

Eksklusive ferielejligheder lige nedenfor hotellet

Vi tilbyder ikke ferieophold på Norefjell Ski & Spa Lejligheder i sommerperioden.

Som gæst i lejlighederne har du muligheden for at bruge resortets aktiviteter, restaurant, bar, swimmingpool, sauna, motionsrum, sauna osv.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om lejlighederne

Nye og eksklusive ferielejligheder. Lejlighederne har åben stue/køkken med køleskab med fryser og komfur/ovn. Lejlighederne har fri WiFi og gratis parkering.

I kan selv tilberede mad eller spise i hotellets restaurant der ligger 815 meter over havets overflade på vestsiden af Norefjell. Hver morgen serveres der en lækker og sund morgenbuffet med et stort utvalg af økologiske produkter. i kan vælge mellem både varm mad, frokostblandinger, en række pålæg og ost, frisk frugt og grønsager.

Der er fri adgang til Bøseter Bad & træning - dog koster spa, wellness, klatrevæg mm. ekstra. 

OBS fra 1. september til 1 december 2020 tager Norefjell Ski og SPA kun imod gæster på weekendophold med følgende faste opholdslængder: 2 døgn (fredag-søndag) og 3 døgn

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Sommer aktiviteter

Find aktuelle aktiviteter her

  • Afmærkede stier
  • Kanoudlejning
  • Bademuligheder
  • Cykeludlejning
  • Bådudlejning
  • Fiskemuligheder
  • Klatrevæg på hotellet mod gebyr

Det kan du opleve i Norefjell

Bjørneparken

Se på bjørne og oplev det nye plaskeland

Gokart & ATV kørsel

Norges sværeste Gokart bane med udlejnings gokarts

Blaafarveværket

Fra 1773 til 1893 var Blaafarveværket og minerne arbejdsplads for tusinder af mennesker

Krøderbanen

Veterantog med damplokomotiv og gamle teakvogne

Eventyrmuseet Villa Fridheim

Oplev det smukke Soria Moria Slot med fantastisk eventyr stemning