Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hele familien på ski i Kvitfjell

Kvitfjell er et komplet og snesikret skisportssted med skiudfordringer for alle niveauer. Anlægget er ofte det første alpincenter for at åbne stierne i efteråret og af de sidste, der lukker i slutningen af april.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Kvitfjell er et komplet og snesikret skisportssted med skiudfordringer for alle niveauer. Anlægget er ofte det første alpincenter for at åbne stierne i efteråret og af de sidste, der lukker i slutningen af april. Kvitfjell blev navngivet af Norges største avis, VG, til landets bedste alpine skisportssted. Nøglen til succes er at tilbyde skioplevelser på den øverste hylde. Over 100 snekanoner og samme besætning, der forbereder sig til de årlige World Cup-løb, sørg for at du altid kan nyde at føle perfekt, friskfanget sne under skiene.

Kvitfjell er kendt for at være "friture-frit". Langs pisterne tilbyder Kvitfjell hyggelige caféer og afterski med personlighed.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

PRISERNE ER UDEN OVERFART

Populære overnatningssteder i Kvitfjell

Overfarten skal købes separat

Gammelseteråsen - Fra 735,-

Hytten passer perfekt til kombinationen af skiferie centralt på mellemstationen og fredelige hytter. Ski ind / ski ud.

Pris pr. person fra 735,- v/7 nætter i hytte for 10 voksne og 6 børn ekskl. overfart. Afrejs søndag i uge 2- Priserne er markedspriser fra 19/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

Nirvana - Fra 1280,-

Professionelt indrettet lejlighed på Kvitfjell Vest. Fantastisk udsigt, opvarmet skiopbevaring og ski ind / ski ud. Solnedgange kan nydes fra sofaen via spektakulære vinduer eller ude på terrassen. Kort gåtur til restauranter og afterski.

Fra 1280,- pr. person v/7 nætter i lejlighed for 5 voksne og 5 børn ekskl. overfart. Afrejs søndag i uge 2. Priserne er markedspriser fra 19/5 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

Varden Comfort - Fra 1280,-

Varden er Kvitfjells mest familievenlige bjergside med brede grønne og blå stier, området er perfekt til hele familien og for dem der elsker store carvingsving og ski ind / ski ud.

Fra 1280,- pr. person ​v/7 nætter i hytte for 8 voksne og 2 børn ekskl. overfart. Afrejs søndag  i uge 2 2023. Priserne er markedspriser fra 19/5 2022. Overnatning og overfart købes separat.

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.