Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hele familien på ski i Kvitfjell

Book overnatning i Kvitfjell

Kvitfjell er et komplet og snesikret skisportssted med skiudfordringer for alle niveauer. Anlægget er ofte det første alpincenter for at åbne stierne i efteråret og af de sidste, der lukker i slutningen af april.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Kvitfjell er et komplet og snesikret skisportssted med skiudfordringer for alle niveauer. Anlægget er ofte det første alpincenter for at åbne stierne i efteråret og af de sidste, der lukker i slutningen af april. Kvitfjell blev navngivet af Norges største avis, VG, til landets bedste alpine skisportssted. Nøglen til succes er at tilbyde skioplevelser på den øverste hylde. Over 100 snekanoner og samme besætning, der forbereder sig til de årlige World Cup-løb, sørg for at du altid kan nyde at føle perfekt, friskfanget sne under skiene.

Kvitfjell er kendt for at være "friture-frit". Langs pisterne tilbyder Kvitfjell hyggelige caféer og afterski med personlighed.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.