Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hold skiferie i Kvitfjell

En skiferie for alle. Uanset niveauet vil du nyde sneen i Kvitfjell!
Med 3 bjergsider har Kvitfjell noget at tilbyde alle. Der er 2 terrænparker hvor du kan nyde spring og udfordringer.

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Kvitfjell

Vi har fået et meget større udvalg af ferieboliger i Kvitfjell. Du kan nu vælge mellem masser af hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget og book din feriebolig i Kvitfjell her

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Kvitfjell har i dag 3 fjellsider. (østsiden, vestsiden og varden).

Der er hytter og lejligheder på alle disse sidene.

Østsiden ligger på samme side som Gudbrandsgard hotel og har flotte bakker til de lidt hårdere skiløbere.

Varden er den nyeste fjellsiden som møder vestsiden via verdens mindste gondoltur :)

På varden bliver der bygget en ny restaurant på toppen til kommende sæson. Denne siden har grønne løjper som er brede og passer perfekt til børnefamilier og dem som elsker store carvingsving.

 • Tips til teenagefamilien

  • Juniorpark på Vestsiden – for børn og unge
  • Pit stop ved Turi Hans. Aldrig har en kop kakao smagt så godt.
 • Krystallen - Fra 1.250,-

  Krystallet har tydeligvis Kvitfjells mest spektakulære udsigt lige ved midtstationen på østsiden. Perfekt beliggende midt i bakken med ski ind / ski ud og en kort afstand til stationens faciliteter såsom spisesteder, afterski, pool og købmand.

  Pris pr. person fra DKK 1.250,- v/5 døgn i lejlighed for 5 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 5 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 4/7 2019.

 • Studio H - Fra 965,-

  Stort udendørs område med ski ind / ski ud og egen skilift, som fører dig lige ind i alpin bakken, mens langrendsløjper også går lige udenfor.

  Pris pr. person fra DKK 965,- v/5 døgn i lejlighed for 7 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 7 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 4/7 2019.

 • Varden Comfort - Fra 1.115,-

  Varden er Kvitfjells mest familievenlige bjergside med brede grønne og blå stier, området er perfekt til hele familien og for dem der elsker store carvingsving og ski ind / ski ud.

  Pris pr. person fra DKK 1.115,- v/5 døgn i hytte for 10 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 10 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 3/7 2019.

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.