Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hovden

Book skiferie i Hovden

Hovden hygger om familien

Snesikre Hovden byder på familie skiferie for børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer. 

Hovden passer på de mindste og viser tænder for de trænede.

Trygge og gode børneforhold for de mindste, pister i mange farver til både begyndere og øvede samt offpisteski og terrænpark til vovehalsene. Langrendsløjperne, der løber gennem den smukke alsidige natur, fuldender oplevelserne.

Læs mere om Hovdens pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Hovden her

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Men først og fremmest hygger Hovden om hele familien. Uanset om I er til board, trickski, kælk, alpin aftenski eller afterski i alle afskygninger i Hovden by.

Hovden er nemlig en stor og meget familievenlig destination tæt på Danmark og kan med 30 pister i alle sværhedsgrader dække de flestes behov. Også de mere vovede i kraft af de nyanlagte og udfordrende pister på Breivesiden – for slet ikke at tale om terrænparkerne, der leverer underholdning i forskellige sværhedsgrader. Hovden har altså det hele – i bredden og dybden.

Boulevardbrede nedfarter til børn, begyndere og letøvede, knivskarpe pister i rødt og sort samt over 200 km velplejede langrendsløjper og langrendsarena i særklasse.

Endelig har skicenteret et børneområde, som ligger separat og beskyttet fra det øvrige piste- og løjpenet. Her finder man både rullebånd, kælkebakke og andre
aktiviteter for de mindste.

PS: Hovden er oplagt til en skiweekend med vennerne

Værd at vide om Hovden...

Gode børneforhold på skiferie i Hovden

Hovden er først og fremmest familievenlig og alsidig skiferie, og det starter i det små med Tusseland. Tusseland er et skønt afskærmet alpinområde med mange aktiviteter for de mindste. Fra legefigurer og rullebånd til bløde bakker og blide pister, der forbereder børnene på større udfordringer.

Offpiste ski og terrænpark for akrobater

Hovden Alpinsenter rummer også rige muligheder for eventyrlystne snowboardere og skiløbere. I terrænparken er der frit spillerum til at teste de akrobatiske færdigheder og konkurrere med vennerne. Det store område har velpræparerede, åbne pister med rails og hop og spændende skovløjper med mulighed for at lufte offpiste-skiene. Om aftenen indbyder lyspisten til skiløb badet i projektørernes lys.

Langrend i en klasse for sig

Langrend er fantastisk i Norge, men i særklasse på Hovden. Endda af så høj klasse, at området er træningssted for nogle af Norges – og verdens – bedste langrendsløbere. De fleste af de velafmærkede løjper er præpareret til fristil og løjpenettet strækker sig over 170 kilometer. Alle dage kan I benytte lysløjpen indtil kl. 23.

Hovden Alpinsenter med ekstra oplevelser

Hovden er skiferie, men også skipause, hvis benene og børnene trænger til at hvile lidt ud. Badelandet på Hovden lokker med vandrutsjebaner, sauna og gode børneforhold. Og udenfor venter et opvarmet bassin med fjeldudsigt og mulighed for at bade under den frostklare himmel. Kan benene klare flere udfordringer, er en tur med snesko eller på skøjter en oplevelse, I skal unde jer selv.