Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hovden

Snesikre Hovden byder på familieskiferie for børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer. Trygge og gode børneforhold for de mindste, pister i mange farver til både begyndere og øvede samt offpisteski og terrænpark til vovehalsene. Langrendsløjperne, der løber gennem den smukke alsidige natur, fuldender oplevelserne.

Læs mere om Hovdens pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Hovden her

Hovden

 • I sæsonen 2018/2019

  Kan Color Line gæster købe liftkort med rabat i udvalgte perioder.

  (NB. pånær juleferien, uge 7, uge 8 & uge 9 samt påsken.)

  • Gælder liftkort 4-9 dage (Billede er obligatorisk) 
  • Brug booking nr. fra din Color Line booking 
  • Aften/lysløjper er inkluderet på flere dages liftkort

  Hent de bestilte liftkort på velkomstcenteret på Hovden Alpinsenter  

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Hovden...

 • Gode børneforhold på skiferie i Hovden

  Hovden er først og fremmest familievenlig og alsidig skiferie, og det starter i det små med Tusseland. Tusseland er et skønt afskærmet alpinområde med mange aktiviteter for de mindste. Fra legefigurer og rullebånd til bløde bakker og blide pister, der forbereder børnene på større udfordringer.
 • Offpiste ski og terrænpark for akrobater

  Hovden Alpinsenter rummer også rige muligheder for eventyrlystne snowboardere og skiløbere. I terrænparken er der frit spillerum til at teste de akrobatiske færdigheder og konkurrere med vennerne. Det store område har velpræparerede, åbne pister med rails og hop og spændende skovløjper med mulighed for at lufte offpiste-skiene. Om aftenen indbyder lyspisten til skiløb badet i projektørernes lys.

 • Langrend i en klasse for sig

  Langrend er fantastisk i Norge, men i særklasse på Hovden. Endda af så høj klasse, at området er træningssted for nogle af Norges – og verdens – bedste langrendsløbere. De fleste af de velafmærkede løjper er præpareret til fristil og løjpenettet strækker sig over 170 kilometer. Alle dage kan I benytte lysløjpen indtil kl. 23.
 • Hovden Alpinsenter med ekstra oplevelser

  Hovden er skiferie, men også skipause, hvis benene og børnene trænger til at hvile lidt ud. Badelandet på Hovden lokker med vandrutsjebaner, sauna og gode børneforhold. Og udenfor venter et opvarmet bassin med fjeldudsigt og mulighed for at bade under den frostklare himmel. Kan benene klare flere udfordringer, er en tur med snesko eller på skøjter en oplevelse, I skal unde jer selv.

Skigaranti for Hovden 23/12 2018 - 22/4 2019

Alpin:

4 nedfarter og 2 lifte

Langrend:

Ingen skigaranti