Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hovden

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Hovden

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder i Hovden. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Oplev Hovden

Hovden er en stor og meget familievenlig destination tæt på Danmark og kan med 30 pister i alle sværhedsgrader dække de flestes behov. Også de mere vovede i kraft af de udfordrende pister på Breivesiden – for slet ikke at tale om terrænparkerne, der leverer underholdning i forskellige sværhedsgrader. Hovden har altså det hele – i bredden og dybden.

Sommerferie i Hovden

Alle aktiviteter i Hovden kan gennemføres på flere niveauer, så I bestemmer selv om en ferie i Hovden skal være voksenferie eller børneferie – eller en blanding.
    
Hovdens herligheder ligger midt i det norske højfjeldslandskab få timers kørsel fra Kristiansand. Den korte rejse fra Danmark gør Hovden til et perfekt rejsemål, når den aktive sommerferie skal planlægges.