Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Hovden

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Hovden

Book en sommerferie med hotel, hytte eller lejlighed i Hovden.

Sommer aktiviteter i Hovden

Fiskeri i Hovden – få en fjeldørred på krogen

Hovden er et eldorado for lystfiskere. Søer, elve og fjorde byder på fiskeri med flue, blink eller net. Fisketuren i Hovden kan for eksempel foregå langs elven Otra eller fra en båd på søen Hartevatn. Uanset hvilken type fiskeri I vælger, er der gode chancer for at få en fjeldørred eller ti på krogen eller i nettet.

Vandring i Hovden – tæl trin på Byklestigen

Byklestigen var oprindeligt den eneste og farlige vej over fjeldet til byen Bykle. I dag er Byklestigen restaureret, så børn og voksne sammen kan tage på sjov og anderledes vandring i Hovden. Der skulle være 71 trin på Byklestigen, men I kan jo selv tælle efter. Turen tager ca. en halv time. Vandring i Hovden byder også på mindre børnevenlige ruter. Tag rygsækken på og snør støvlerne inden I begiver jer ud på en kulturhistorisk rejse gennem højfjeldets landskab. På tre-fire dage kan I komme hele vejen fra Hovden til Haukeliseter. Men ruten kan også deles op i mindre endagsture.

Hovden Badeland – kun for vandhunde

850 meter over havets overflade ligger Hovden Badeland i eventyrlige naturomgivelser. 3000 kvadratmeter vandparadis, fordelt over 2 etager inde og ude, byder på alt lige fra vilde rutsjebaner til blide boblebassiner. Der er bassiner og vandaktiviteter til alle aldre, og vandet er 30 grader hele året rundt.

Golf i Hovden – Hole in one på en af Norges højest beliggende baner

Tag en runde golf i Hovden og mærk den forløsende fornemmelse, når driveren svinger igennem den friske højfjeldsluft og sender bolden af sted mod ét af Ørnefjell Golfbanes ni huller. Ørnefjell Golfbane ligger mellem elve, fjelde og søer 720 meter over havets overflade. Udsigten indbyder til fuldendt fordybelse under banens varierede udfordringer. Golf i Hovden er et godt bud på de perfekte rammer til et mindeværdigt hole in one-slag. Vandleg i Hovden Badeland, vandring i Hovden, fiskeri i Hovden eller golf i Hovden. Er I til lidt af det hele eller meget af det ene? I Hovden finder I et tag-selv-bord af spændende aktiviteter for vandhunde og vandrefolk.

Skiferie i Hovden

Hovden er en stor familievenlig destination tæt på Danmark og kan med 30 pister i alle sværhedsgrader dække de flestes behov. De mere vovede kan prøve kræfter med de udfordrende pister på Breivesiden – for slet ikke at tale om terrænparkerne, i forskellige sværhedsgrader.