Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hemsedal

Hemsedal befinder sig i den absolutte top blandt Norges mange fine skisportssteder. Og bliver af gode grunde kaldt Nordens alper. Alpint skiløb med stor alsidighed, vildt varierede terrænparker til de unge og stort børneområde til familiens mindste. Hemsedal har det hele.

Læs mere om Hemsedals pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Hemsedal her

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Hemsedal

 • Rejs søndag til torsdag

  Hvis du er på udkig efter et lidt kortere ophold, har du mulighed for at booke udvalgte ophold fra søndag til torsdag. Her får du god plads på pisterne og du sparer samtidig 20%.

 • Hemsedal Skicenter

  Hemsedal Skicenter er suverænt alpint skiløb med Nordeuropas højeste pistepunkt, vilde terrænparker, store børneområder, langrend i skov, dal og på højfjeld. Er I morgenfriske, kan I se frem til en helt særlig oplevelse på Hemsedal Skicenter. Om lørdagen har I nemlig mulighed for at nyde morgenstilheden på de nypræparerede og uberørte pister allerede kl. 7.30.

 • Skiferie for familien

  Hele familien kan være med på skiferie i Hemsedal. Har I små børn, kan der arrangeres pasning i vores børnehave med uddannede pædagoger, mens I tager de større børn med på ski eller selv kaster jer ud i udfordringerne. Teenagere klarer sig selv på pisterne eller i terrænparkerne, der lokker med adrenalinkicks i smuk natur.
 • Skiferie for børn

  Det store børneområde i Hemsedal er et eldorado i børnehøjde. Nedfarter i flere farver, sjove slalombaner, små hop og rails, snelegepark, lifter og rullebånd. Alt er designet, så de små kan have det sjovt og følge med – og forældrene kan føle sig sikre. Og husk: Alle poder under syv år får gratis liftkort, når de kører med hjelm på skiferie i Hemsedal.

Skigaranti for Hemsedal

16/12 2018 - 22/4 2019

Alpin:
Minimum 8 km nedfarter og 628 meter højdeforskel

Langrend:
Ingen Skigaranti