Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

SkiStar Lodge Hemsedal Alpin

Flotte lejligheder af høj standard. Her får du "ski ud - ski ind"

 • SkiStar Lodge Alpin 226

  Alpin Lodge er perfekt til familier. Her har du børneområdet, Valleland og transportlift lige uden for døren. Transportliften går direkte op til Ekspressheisen med adgang til alle lifte og pister i Hemsedal Skisenter.

  Pris pr. person fra DKK 1.152,- v/4 nætter i lejlighed for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 30/7 2019

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om lejlighederne

Køkken med bl.a. køl/frys, komfur/ovn og opvaskemaskine. Alle med udsigt mod dalen.

I bygningen er der restaurant, legerum, lobby-bar, skiudleje, sportsbutik, reception og dagligvarebutik. Alpin Lodge er perfekt til familier. Her har du børneområdet, Valleland og transportlift lige uden for døren. Transportliften går direkte op til Ekspressheisen med adgang til alle lifte og pister i Hemsedal Skisenter.

Find pris og bestil rejse

Her er vores overnatningstyper (Priser pr. person ved fuld belægning inkl. overfart tur/retur)

Vinter Aktiviteter

 • Valles Vinteruger

  I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og uge 13-15 byder Valle på gratis skiskole, liftkort og skileje. Tilbuddet gælder alle børn til og med 6 år og skal bestilles inden 15/10 2018. I Valles Vinteruger sker der en masse fantastiske ting i Valles verden: Træn highfive- sving, led efter hemmelige skatte, og klap med skiene i takt til Valles helt egne sange. 

 • Vinteraktiviteter

  • Skicenter 20 meter
  • Langrend 50 meter
  • Nærmeste lift 50 meter
  • Gratis skibus