Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skandinaviens Alper

Høje fjelde, svimlende udsigt og eventyrligt skiløb.

Book skiferie i Hemsedal

I Hemsedal er der noget for alle: Børn, nybegyndere, dygtige alpinister og snowboardere. Begyndere har lange grønne pister at øve sig på – den længste er hele 6 km. Til snowboardere og de, der vil hoppe, har Hemsedals terrænpark fra blå til sorte pister.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.000 overnatningssteder i Hemsedal, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Snowboard

På bakke nr. 32 i Hemsedals skiområde ligger en Fun Slope med hop, bump og velodromkurver. Fun Slopen er sjov og udfordrende for alle, fra små børn til erfarne skiløbere. Lidt længere oppe i skiområdet ligger de større parker, Snow Park Red og Snow Park Blue. Her er hop, rails og bokse. Hemsedal har også en skicrossbane og slalombane med tidtagning.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tips til teenagefamilien

  • 5 forskellige terrænparker – begyndere som øvede
  • Egen Race Arena med tidtagning
  • Skicenteret har åbent hver dag i hele sæsonen kl. 9.00 – 16:30

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar