Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skandinaviens Alper

Høje fjelde, svimlende udsigt og eventyrligt skiløb.

I Hemsedal er der noget for alle: Børn, nybegyndere, dygtige alpinister og snowboardere. Begyndere har lange grønne pister at øve sig på – den længste er hele 6 km. Til snowboardere og de, der vil hoppe, har Hemsedals terrænpark fra blå til sorte pister.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.000 overnatningssteder i Hemsedal, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Snowboard

På bakke nr. 32 i Hemsedals skiområde ligger en Fun Slope med hop, bump og velodromkurver. Fun Slopen er sjov og udfordrende for alle, fra små børn til erfarne skiløbere. Lidt længere oppe i skiområdet ligger de større parker, Snow Park Red og Snow Park Blue. Her er hop, rails og bokse. Hemsedal har også en skicrossbane og slalombane med tidtagning.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Tips til teenagefamilien

  • 5 forskellige terrænparker – begyndere som øvede
  • Egen Race Arena med tidtagning
  • Skicenteret har åbent hver dag i hele sæsonen kl. 9.00 – 16:30

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Hemsedal

Vi har fået et meget større udvalg i Hemsedal, du kan nu vælge mellem i alt 1.000 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget i Hemsedal her

Vores favoritter i Hemsedal - priserne er med overfart

 • Skarsnuten Panorama - Fra kr. 1.020,-

  Nyere lejligheder af god standard i kort afstand til pisterne

  Pris pr. person fra DKK 1.020,- v/5 døgn i hytte for 9 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 9 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 14/6 2019

 • Liatunet - Fra kr. 1.145,-

  Liatunet er seks nyere hytter beliggende ved skicentrets bundstation, ca. 200 meter fra Hemsedal Skicenters 70.000 m2 store børne- og begynderområde

  Pris pr. person fra DKK 1.145,- v/5 døgn i lejlighed for 12 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 12 pers. og 2 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 14/6 2019.

 • Staven Apartments - Fra kr. 1.125,-

  Her findes Hemsedals største servicetilbud med “Big Horn Steak House” restaurant og “Experten Sportsbar” med bowling, billard, videospil, tv og storskærm. I bygningen ligger også natklubben “Hemsen”, after-skistedet “Stavkroa” og skiudlejning.

  Pris pr. person fra DKK 1.125,- v/4 nætter i hytte for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar