Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Et af nordeuropas bedste skiområder

Den mest bekvemme skiferie for hele familien.

Fjeldene i Hemsedal er høje og pisterne bratte nogle steder, men meget brede og velpræparerede. Derfor er det ikke så underligt, at mange betegner Hemsedal som Nordens alper. Når man tager snesikkerheden og nærheden med i betragtningen, forstår man hvorfor flere større familier vælger Hemsedal, når der er flere behov og interesser, som skal tilgodeses.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2022 finder Valles vinteruger sted i ugerne 2-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal er også helt i top, når det kommer til servicering og præparering af pisterne. Der er friske pister til de morgenduelige, som kan udnytte liftkortet til det yderste.

De mange faciliteter er bundet sammen af et forgrenet liftsystem, men med pisterne samlet på et forholdsvist overskueligt område. Dét betyder, at I møder hinanden flere gange i løbet af dagen, selvom I ikke står på samme niveau.

Hemsedal er også langrend
De rigtig seje starter dagen med en tur på langrendsski. I Hemsedal bliver hele 130 km løjper i dal og skovterræn præpareret i dobbeltspor fra december til april. På højfjeldet helt op til 1.900 m over havet er der 80 km mærkede løjper.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tips til børnefamilien

  • 70.000 m2 begynder- og børneområde
  • Stort afgrænset småbørnsområde
  • Ugeprogram med mange aktiviteter.

Tips til teenagefamilien

  • 5 forskellige terrænparker – begyndere som øvede
  • Egen Race Arena med tidtagning
  • Skicenteret har åbent hver dag i hele sæsonen kl. 9.00 – 16:30
Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder i Hemsedal

Overfarten skal købes separat

Liatunet - Fra kr. 665,-

Liatunet er seks nyere hytter beliggende ved skicentrets bundstation, ca. 200 meter fra Hemsedal Skicenters 70.000 m2 store børne- og begynderområde

Pris pr. person for 8 voksne og 4 børn v/4 nætter i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat.

SkiStar Lodge Alpin fra kr 715,-

Alpin Lodge er perfekt til familier. Her har du børneområdet, Valleland og transportlift lige uden for døren. Transportliften går direkte op til Ekspressheisen med adgang til alle lifte og pister i Hemsedal Skisenter.

Pris pr. person for 5 voksne og 3 børn v/4 nætter i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

Veslestølen Hyttegrend - Fra kr. 1340,-

Hytterne er af god standard og praktisk indrettet, beliggende med en enestående panoramaudsigt over skicentret.

Pris pr. person for 9 voksne og 3 børn v/7 nætter i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat.

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 2-5 og  13-14 2022 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere om Valles Vinteruger hos SkiStar