Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Et af nordeuropas bedste skiområder

Den mest bekvemme skiferie for hele familien.

Fjeldene i Hemsedal er høje og pisterne bratte nogle steder, men meget brede og velpræparerede. Derfor er det ikke så underligt, at mange betegner Hemsedal som Nordens alper. Når man tager snesikkerheden og nærheden med i betragtningen, forstår man hvorfor flere større familier vælger Hemsedal, når der er flere behov og interesser, som skal tilgodeses.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.000 overnatningssteder i Hemsedal, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal er også helt i top, når det kommer til servicering og præparering af pisterne. Der er friske pister til de morgenduelige, som kan udnytte liftkortet til det yderste.

De mange faciliteter er bundet sammen af et forgrenet liftsystem, men med pisterne samlet på et forholdsvist overskueligt område. Dét betyder, at I møder hinanden flere gange i løbet af dagen, selvom I ikke står på samme niveau.

Hemsedal er også langrend
De rigtig seje starter dagen med en tur på langrendsski. I Hemsedal bliver hele 130 km løjper i dal og skovterræn præpareret i dobbeltspor fra december til april. På højfjeldet helt op til 1.900 m over havet er der 80 km mærkede løjper.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Tips til børnefamilien

  • 70.000 m2 begynder- og børneområde
  • Stort afgrænset småbørnsområde
  • Ugeprogram med mange aktiviteter.
 • Tips til teenagefamilien

  • 5 forskellige terrænparker – begyndere som øvede
  • Egen Race Arena med tidtagning
  • Skicenteret har åbent hver dag i hele sæsonen kl. 9.00 – 16:30

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Hemsedal

Vi har fået et meget større udvalg i Hemsedal, du kan nu vælge mellem i alt 1.000 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget i Hemsedal her

Populære overnatningssteder i Hemsedal - priserne er med overfart

 • Liatunet - Fra kr. 1.145,-

  Liatunet er seks nyere hytter beliggende ved skicentrets bundstation, ca. 200 meter fra Hemsedal Skicenters 70.000 m2 store børne- og begynderområde

  Pris pr. person fra DKK 1.145,- v/5 døgn i lejlighed for 12 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 12 pers. og 2 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 14/6 2019.

 • SkiStar Lodge Alpin 226

  Alpin Lodge er perfekt til familier. Her har du børneområdet, Valleland og transportlift lige uden for døren. Transportliften går direkte op til Ekspressheisen med adgang til alle lifte og pister i Hemsedal Skisenter.

  Pris pr. person fra DKK 1.152,- v/4 nætter i lejlighed for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 30/7 2019

 • Veslestølen Hyttegrend - Fra kr. 1.125,-

  Hytterne er af god standard og praktisk indrettet, beliggende med en enestående panoramaudsigt over skicentret.

  Pris pr. person fra DKK 1.125,- v/7 nætter i tvillingehytte for 12 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 12 pers. og 2 biler. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • Panoramahytta - Fra kr. 1.200,-

  Flot hytte af god standard i 2 plan beliggende højt i terrænet overfor Veslestølen Hyttegrend med skibakken som nærmeste nabo.

  Pris pr. person fra DKK 1.200,- v/5 døgn i hytte for 13 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 13 pers. og 2 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 12/6 2019

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar