Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Et af nordeuropas bedste skiområder

Den mest bekvemme skiferie for hele familien.

Book skiferie i Hemsedal

Fjeldene i Hemsedal er høje og pisterne bratte nogle steder, men meget brede og velpræparerede. Derfor er det ikke så underligt, at mange betegner Hemsedal som Nordens alper. Når man tager snesikkerheden og nærheden med i betragtningen, forstår man hvorfor flere større familier vælger Hemsedal, når der er flere behov og interesser, som skal tilgodeses.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.000 overnatningssteder i Hemsedal, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal er også helt i top, når det kommer til servicering og præparering af pisterne. Der er friske pister til de morgenduelige, som kan udnytte liftkortet til det yderste.

De mange faciliteter er bundet sammen af et forgrenet liftsystem, men med pisterne samlet på et forholdsvist overskueligt område. Dét betyder, at I møder hinanden flere gange i løbet af dagen, selvom I ikke står på samme niveau.

Hemsedal er også langrend
De rigtig seje starter dagen med en tur på langrendsski. I Hemsedal bliver hele 130 km løjper i dal og skovterræn præpareret i dobbeltspor fra december til april. På højfjeldet helt op til 1.900 m over havet er der 80 km mærkede løjper.

 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tips til børnefamilien

  • 70.000 m2 begynder- og børneområde
  • Stort afgrænset småbørnsområde
  • Ugeprogram med mange aktiviteter.

Tips til teenagefamilien

  • 5 forskellige terrænparker – begyndere som øvede
  • Egen Race Arena med tidtagning
  • Skicenteret har åbent hver dag i hele sæsonen kl. 9.00 – 16:30

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar