Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hygge & højfjeldssol i Hemsedal

Sjov og ballade for børnene

Book skiferie i Hemsedal

Små børn hindrer jer ikke at tage på ski – hvis bare I tager til Hemsedal. Hemsedals store og fine børne- og begynderområde har både tallerkenlifte og rullebånd til de helt små, sjove slalombaner, snelegepark, små vilde hop, rails og kælkeområde. Alle under 7 år får gratis liftkort, når de kører med hjelm.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.000 overnatningssteder i Hemsedal, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Komplet udvalg af oplevelser for skiløbere i alle aldre

Hemsedal kaldes ikke Skandinaviens Alper for ingenting. Fjeldene er høje og pisterne til tider stejle, men man skal ikke lade sig narre, for Hemsedal er mere end velegnet til såvel større som mindre børn og nybegyndere.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tips til børnefamilien

  • 70.000 m2 begynder- og børneområde
  • Stort afgrænset småbørnsområde
  • Ugeprogram med mange aktiviteter.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar