Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hygge & højfjeldssol i Hemsedal

Sjov og ballade for børnene

Små børn hindrer jer ikke at tage på ski – hvis bare I tager til Hemsedal. Hemsedals store og fine børne- og begynderområde har både tallerkenlifte og rullebånd til de helt små, sjove slalombaner, snelegepark, små vilde hop, rails og kælkeområde. Alle under 7 år får gratis liftkort, når de kører med hjelm.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2022 finder Valles vinteruger sted i ugerne 2-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Komplet udvalg af oplevelser for skiløbere i alle aldre

Hemsedal kaldes ikke Skandinaviens Alper for ingenting. Fjeldene er høje og pisterne til tider stejle, men man skal ikke lade sig narre, for Hemsedal er mere end velegnet til såvel større som mindre børn og nybegyndere.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tips til børnefamilien

  • 70.000 m2 begynder- og børneområde
  • Stort afgrænset småbørnsområde
  • Ugeprogram med mange aktiviteter.
Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder i Hemsedal

Overfarten skal købes separat

Skarsnuten Panorama - Fra kr. 510,-

Nyere lejligheder af god standard i kort afstand til pisterne

Pris pr. person for 5 voksne og 4 børn v/4 nætter i hytte i uge 3 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

Veslestølen Hyttegrend - Fra kr. 1340,-

Hytterne er af god standard og praktisk indrettet, beliggende med en enestående panoramaudsigt over skicentret.

Pris pr. person for 9 voksne og 3 børn v/7 nætter i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat.

SkiStar Lodge Alpin fra kr 715,-

Alpin Lodge er perfekt til familier. Her har du børneområdet, Valleland og transportlift lige uden for døren. Transportliften går direkte op til Ekspressheisen med adgang til alle lifte og pister i Hemsedal Skisenter.

Pris pr. person for 5 voksne og 3 børn v/4 nætter i hytte i uge 4 2022 ekskl. overfart. Priserne er markedspriser fra 1/6 2021. Overnatning og overfart købes separat. 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 2-5 og  13-14 2022 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere om Valles Vinteruger hos SkiStar