Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hygge & højfjeldssol i Hemsedal

Sjov og ballade for børnene

Små børn hindrer jer ikke at tage på ski – hvis bare I tager til Hemsedal. Hemsedals store og fine børne- og begynderområde har både tallerkenlifte og rullebånd til de helt små, sjove slalombaner, snelegepark, små vilde hop, rails og kælkeområde. Alle under 7 år får gratis liftkort, når de kører med hjelm.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 1.000 overnatningssteder i Hemsedal, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

Valles vinteruger: I vintersæsonen 2020 finder Valles vinteruger sted i ugerne 3-5 og 13-14. I Valles vinteruger er ugeprogrammet fyldt med en masse herlige aktiviteter, hvor alle børn får mulighed for at møde Valle og være med til skiløb, shows og afterski.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Komplet udvalg af oplevelser for skiløbere i alle aldre

Hemsedal kaldes ikke Skandinaviens Alper for ingenting. Fjeldene er høje og pisterne til tider stejle, men man skal ikke lade sig narre, for Hemsedal er mere end velegnet til såvel større som mindre børn og nybegyndere.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

 • Tips til børnefamilien

  • 70.000 m2 begynder- og børneområde
  • Stort afgrænset småbørnsområde
  • Ugeprogram med mange aktiviteter.

NYHED: Endnu flere ferieboliger i Hemsedal

Vi har fået et meget større udvalg i Hemsedal, du kan nu vælge mellem i alt 1.000 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem. Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Se hele udvalget i Hemsedal her

Populære overnatningssteder i Hemsedal - priserne er med overfart

 • Liatunet - Fra kr. 1.145,-

  Liatunet er seks nyere hytter beliggende ved skicentrets bundstation, ca. 200 meter fra Hemsedal Skicenters 70.000 m2 store børne- og begynderområde

  Pris pr. person fra DKK 1.145,- v/5 døgn i lejlighed for 12 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 12 pers. og 2 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 14/6 2019.

 • Skarsnuten Panorama - Fra kr. 1.020,-

  Nyere lejligheder af god standard i kort afstand til pisterne

  Pris pr. person fra DKK 1.020,- v/5 døgn i hytte for 9 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 9 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 14/6 2019

 • Veslestølen Hyttegrend - Fra kr. 1.125,-

  Hytterne er af god standard og praktisk indrettet, beliggende med en enestående panoramaudsigt over skicentret.

  Pris pr. person fra DKK 1.125,- v/7 nætter i tvillingehytte for 12 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse lørdag kl. 08 og hjemrejse lørdag kl 22.15 fra Hirtshals/Larvik for 12 pers. og 2 biler. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 13/6 2019

 • SkiStar Lodge Alpin 226

  Alpin Lodge er perfekt til familier. Her har du børneområdet, Valleland og transportlift lige uden for døren. Transportliften går direkte op til Ekspressheisen med adgang til alle lifte og pister i Hemsedal Skisenter.

  Pris pr. person fra DKK 1.152,- v/4 nætter i lejlighed for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 30/7 2019

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og 13-14 2020 afholdes Valles vinteruger. I løbet af Valles vinteruger tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder.

Læs mere hos SkiStar