Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hafjell

Suveræn snowboardpark. Terrænparker i flere sværhedsgrader. Kilometerlange nedfarter. Off-pist i puddersne. Olympiske oplevelser på OL-bakkerne fra vinterlegene i Lillehammer. Har I lyst til en familieskiferie med fart i? Den er sikret på Hafjell, der også tilbyder langrend i verdensklasse - og underholdning under trygge forhold for børn i alle aldre.

Læs mere om Hafjells pister, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Hafjell her

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Hafjell...

 • Alsidige alpine muligheder på skiferie i Hafjell

  Området omkring OL-byen Lillehammer folder også sine olympiske oplevelser ud andre steder. Kom hurtigt til toppen med Norges eneste gondol, og nyd Norges længste nedfart på over 7 kilometer. Det er ren optur. Foran jer venter olympiske slalombakker, kulsorte prøvelser, pister i alle farver, og hele familen samles igen for foden af fjeldet. Efter en lang nedfart taget i præcis det tempo, der passer jer - hver især.
 • Snowboardpark plus det løse

  Husk skiene, spænd hjelmen og glem ikke boardet. Glæd jer til en snowboardpark, der er værd at køre efter. Selvom Hafjell faktisk er nem at køre til. Tilgængelige og hidsige terrænparker til trickski og board i grønne, blå, røde og sorte farvenuancer. Det hele ligger og lokker sammen med off-pisten i skoven.
 • Alpint for alle til langt ud på aftenen

  Det store snekanonanlæg fra Lillehammer er garanti for godt føre på hele 75% af pisterne på Hafjell. Et af Norges største lysanlæg dækker 7 km lette og krævende nedfarter og forlænger åbningstiden af piste, lifte og gondol til kl. 19 hver tirsdag, onsdag og torsdag. Oplyst langrendsløjpe: 6,1 km oplyst til kl. 21.
 • Familieskiferie, der starter i det små

  Hafjell har 3 afskærmede børneområder med hyggelige, trygge og fine forhold til de små og de lidt større. Her er rullebånd til nybegyndere og udfordringer til let øvede. Og i "Børneland" kan de mindste lære, mens de leger. Hafjell har både børneområde i bunden og en udvidet familiepark ved gondolen på toppen af skicenteret.
 • Besøg Hunderfossen Vinterpark og Lillehammer

  På Hafjell kan du også besøge Hunderfossen Vinterpark. Tag et afbræk i de alpine udfordringer med action, adrenalin og underholdning. Eller tag på shopping i Lillehammer og se udstillingen om OL.
 • Familieskiferie med langrend så langt øjet rækker

  Hafjell er også perfekt til en familieskiferie med langrend ved siden af pisterne og henover højfjeldet. Løjpenettet strækker sig over 600 km og fører jer vidt omkring. Fra OL-byen Lillehammer til Ringebufjellet og Rondane i nord - til Sjusøen og Nordseter i syd. Et langrendsparadis med 600 km præparerede løjper i den flotteste natur.

Skigaranti for Hafjell 24/12 2018 - 17/4 2019

Alpin:

20 km nedfarter

Langrend:

Ingen garanti

Hafjell

 • I sæsonen 2018/2019

  • Uge 47-50: 40% rabat liftkort
  • Uge 51 & 1: 10% rabat liftkort (Ikke uge 52) 
  • Uge 2-4: 30% rabat liftkort 
  • Uge 5 + 6: 10% rabat liftkort
  • Uge 10-15: 20% rabat liftkort
  • Påsken 2019 10% rabat liftkort 

  Skal bestilles senest 3 uger inden ankomst. 

  Husk at vise din Color Line billet. 

  NB. Bestilles gennem link, der vil komme i en e-mail, når pakke-rejsen er bestilt.