Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hafjell

Hafjell - et paradis for fartglade familier. Her er der nedfarter i alle farver og oplevelser for alle fra fornøjelser til de helt små til sjov for teenagerne. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Hafjell

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder i Hafjell. Venligst vær opmærksom på, at du kun bestiller overnatningen til Hafjell herunder, mens overfarten skal købes separat. 

Børnevenlig skiferie

Hafjell er skiferie for alle aldre

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg sikret plads på skibet?
Nej, men hvis du bestiller i god tid, har vi normalt ledige pladser. Køb overfarten her.

Hvorfor kan jeg kun bestille overnatning?
Vi arbejder i øjeblikket på at lancere en helt ny bookingløsning med et større udvalg af overnatningssteder. Det vil i den mellemliggende periode ikke være muligt at booke en overfart og overnatning som en pakke på denne destination. Hver del skal bestilles separat.

Hvordan booker jeg overfarten?
Klik her for at købe overfarten efter booking af overnatningssted. Vælg om du skal rejse til Larvik eller Kristiansand.

Værd at vide om Hafjell...

Alsidige alpine muligheder på skiferie i Hafjell

Området omkring OL-byen Lillehammer folder også sine olympiske oplevelser ud andre steder. Kom hurtigt til toppen med Norges eneste gondol, og nyd Norges længste nedfart på over 7 kilometer. Det er ren optur. Foran jer venter olympiske slalombakker, kulsorte prøvelser, pister i alle farver, og hele familien samles igen for foden af fjeldet. Efter en lang nedfart taget i præcis det tempo, der passer jer - hver især.

Familie skiferie, der starter i det små

Hafjell har 3 afskærmede børneområder med hyggelige, trygge og fine forhold til de små og de lidt større. Her er rullebånd til nybegyndere og udfordringer til let øvede. Og i "Børneland" kan de mindste lære, mens de leger. Hafjell har både børneområde i bunden og en udvidet familiepark ved gondolen på toppen af skicenteret.

Besøg Hunderfossen Vinterpark og Lillehammer

På Hafjell kan du også besøge Hunderfossen Vinterpark. Tag et afbræk i de alpine udfordringer med action, adrenalin og underholdning. Eller tag på shopping i Lillehammer og se udstillingen om OL.