Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Paradis for små alpinløbere

Stort skilegeområde i hyggelige og trygge rammer.

Hafjell har et godt skilege- og børneområde med hyggelige og trygge rammer til familiens skiferie. Her er rullebånd til nybegyndere og kælkebakke med træk. Der er også børneområdet ”Børneland” for de 4-6 årige, hvor de bl.a. kan lære at stå på ski. Hafjell har både børneområde i bunden og på toppen af skicenteret.

Besøg Hunderfossen Vinterpark og Lillehammer
På Hafjell kan du også besøge Hunderfossen Vinterpark. Tag et afbræk i de alpine udfordringer med action, adrenalin og underholdning.

 

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hafjell Alpinsenter ligger 15 km nord for Lillehammer. I alt findes der 31 pister til skiløbere på alle niveauer. 16 lifte, inklusive gondolen, går fra bund til toppen. I alt er der 40 km alpinpister, hvoraf den længste er 7,5 km. Hafjell er derfor kendt for sine lange pister og gode sneforhold. Pisterne ligger på solsiden af fjeldet i læ for vind og vejr.

Tips til børnefamilien

  • Børneområde i bunden
  • Stort separat børneområde på toppen ved gondolen
  • Løbende aktiviteter i ugeprogrammet
  • Kælkemuligheder en masse.

Mød Isa

Hafjells nye maskot Isa ser frem til at møde alle de glade børn hele vinteren. Hun er en legesyg lille skabning, der haster ned ad skråningerne. Man møder normalt Isa i de tre familieområder KIDS Knerten, KIDS Mosetertoppen og KIDS Gaia.

Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder på Hafjell

Overfarten skal bestilles separat

Hafjell Fjellandsby - Fra 1295,-

Fantastisk udsigt over Gudbandsdalen og bjergene indad og gode solforhold. Man kan også tage gondolen op til bjerget for gode langrendsløjper.

Pris pr. person for 6 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart. Afrejse søndag i uge 1 2023 .​ Priserne er markedspriser fra 31/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

Nordlia - Fra kr. 1945 ,-

Nordlia lejlighederne/hytten ligger lige ved skicentret med let adgang til grøn piste og børneområdet. "Ski ud - ski ind” via korte transportløjper.

Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart, afrejse søndag i uge 5 2023.  Priserne er markedspriser fra 31/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.