Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Paradis for små alpinløbere

Stort skilegeområde i hyggelige og trygge rammer.

Book skiferie i Hafjell

Hafjell har et godt skilege- og børneområde med hyggelige og trygge rammer til familiens skiferie. Her er rullebånd til nybegyndere og kælkebakke med træk. Der er også børneområdet ”Børneland” for de 4-6 årige, hvor de bl.a. kan lære at stå på ski. Hafjell har både børneområde i bunden og på toppen af skicenteret.

Besøg Hunderfossen Vinterpark og Lillehammer
På Hafjell kan du også besøge Hunderfossen Vinterpark. Tag et afbræk i de alpine udfordringer med action, adrenalin og underholdning.

 

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hafjell Alpinsenter ligger 15 km nord for Lillehammer. I alt findes der 31 pister til skiløbere på alle niveauer. 16 lifte, inklusive gondolen, går fra bund til toppen. I alt er der 40 km alpinpister, hvoraf den længste er 7,5 km. Hafjell er derfor kendt for sine lange pister og gode sneforhold. Pisterne ligger på solsiden af fjeldet i læ for vind og vejr.

Tips til børnefamilien

  • Børneområde i bunden
  • Stort separat børneområde på toppen ved gondolen
  • Løbende aktiviteter i ugeprogrammet
  • Kælkemuligheder en masse.
Priserne er med overfart

Populære overnatningssteder på Hafjell

Overfarten skal bestilles separat

Nordlia - Fra kr. 1.335,-

Nordlia lejlighederne/hytten ligger lige ved skicentret med let adgang til grøn piste og børneområdet. "Ski ud - ski ind” via korte transportløjper.

Pris pr. person fra DKK 1.135,- v/5 døgn i hytte for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 3/7 2019

Hafjell Fjellandsby - Fra 1.410,-

Fantastisk udsigt over Gudbandsdalen og bjergene indad og gode solforhold. Man kan også tage gondolen op til bjerget for gode langrendsløjper.

Pris pr. person fra DKK 1.410,- v/5 døgn i hytte for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 3/7 2019

Alpinlandsbyen - Fra 995,-

Lejligheden ligger i et hyggeligt og børnevenligt område i bunden af Hafjellbakken. God beliggenhed med ski ind / ski ud.

Pris pr. person fra DKK 995,- v/5 døgn i lejlighed for 8 pers. i uge 5 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 4/7 2019

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.