Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiløb til den store OL medalje

Både børnefamilier og meget øvede skiløbere får alpine udfordringer på Hafjell.

Hafjell er brede pister og spændende oplevelser på ski - både over trægrænsen og under. Her finder I de bedste alpinforhold til både børn og teenagere. Nybegynderne og de mere garvede. Hafjell byder nemlig både på World Cup pister på helt op til 7 km og mere mod familievenlige pister, hvor alle kan være med. Norges eneste gondolbane og 2 ekspreslifte giver nem og hurtig transport fra dal til top.

Besøg Hunderfossen Vinterpark og Lillehammer
På Hafjell kan I besøge Hunderfossen Vinterpark. Tag et afbræk i de alpine udfordringer med action, adrenalin og underholdning.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Terrænpark for snowboard og trickski

Hafjell har også en terrænpark for snowboard og trickski, som udfordrer de, der tør – og giver masser af underholdning, hvis du foretrækker at se på. Ud over terrænparken giver Hafjell også gode muligheder for offpiste (skovpister) til den rå skiferie.

Tips til teenagefamilien

4 terrænparker, grøn, blå, rød, sort

Kør off-piste i skoven

OL - Slalombakker

Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder på Hafjell

Vi har fået et meget større udvalg på Hafjell, du kan nu vælge mellem i alt 500 hytter, lejligheder og hoteller som bookes via vores nye bookingsystem.

Vær opmærksom på at overnatning og overfart med Color Line købes separat.

Nordlia - Fra kr. 1945 ,-

Nordlia lejlighederne/hytten ligger lige ved skicentret med let adgang til grøn piste og børneområdet. "Ski ud - ski ind” via korte transportløjper.

Pris pr. person for 4 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart, afrejse søndag i uge 5 2023.  Priserne er markedspriser fra 31/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

Geitryggen - Fra 1945,-

Geitryggen ligger på sydsiden af Hafjellbakken lige ved Kringleåsløypa, og der er ski ind / ski ud.

Pris pr. person for 2 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart. Afrejse søndag i uge 1 2023  Priserne er markedspriser fra 31/5 2022. Overnatning og overfart købes separat. 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.