Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hafjell er et paradis for fartglade familier

Vinterferie i puddersne og OL-terræn

En skiferie på Hafjell byder på alpint for alle. Både børnefamilier og meget øvede skiløbere får alpine udfordringer. Her er mere end ét børneområde, terrænpark for ski og snowboard og de lange slalompister fra OL i Lillehammer, som giver ture på helt op til 7 km. Er I ikke klar til en skiferie fuld af alpine udfordringer fra OL, går gondolen op til masser af blå og grønne pister øverst på Gaiastova. Her er udsigten tilmed helt fantastisk.

NYHED! Til vintersæsonen 2020 kan I nu vælge mellem 500 overnatningssteder på Hafjell, så muligheden for at finde frem til den bolig, der opfylder jeres behov er blevet endnu større. Populære ferieboliger og priseksempler finder i længere nede på siden.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Endeløse løjper til skiferie med langrend

Området omkring Hafjell og Lillehammer er også perfekt til en skiferie med langrend. Løjpenettet strækker sig over 300 km og fører dig vidt omkring fra Lillehammer til Ringebufjellet og Rondane i nord til Sjusøen og Nordseter i syd. Nordseter-området er et langrendsparadis med 300 km præparerede løjper i den flotteste natur og en mindre slalombakke til familier, børn og nybegynderes skiferie.

 • Tips til børnefamilien

  • Børneområde i bunden
  • Stort separat børneområde på toppen ved gondolen
  • Løbende aktiviteter i ugeprogrammet
  • Kælkemuligheder en masse.
 • Tips for hele generationen

  • Gode langrendsløjper
  • Alle kan mødes på toppen med Godolen

Populære overnatningssteder på Hafjell - priserne er med overfart

 • Alpingrenda - Fra 1.435,-

  God beliggenhed med ski ind / ski ud, samt ture med gondolen, der tager dig op ad bjerget med dejlige langrendsløjper.

  Pris pr. person fra DKK 1.435,- v/5 døgn i lejlighed for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 4/7 2019

 • Sørlia - Fra 995,-

  Hytterne ligger i et hyggeligt kabineområde med ski ind / ski ud til Hafjellbakken og går med gondolen, der fører dig op ad bjergene til flotte langrendsløjper.

  Pris pr. person fra DKK 995,- v/5 døgn i hytte for 8 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 8 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 3/7 2019

   

 • Gaiastova - Fra 1.450,-

  Beliggende lige ved Gaiastova, hvor der findes salg af liftkort, skileje, restaurant og afterski. Der er både ski ind / ski ud og gode langrend muligheder. 

  Pris pr. person fra DKK 1.450,- v/5 døgn i lejlighed for 6 pers. i uge 4 2020 inkl. udrejse søndag kl. 08 og hjemrejse torsdag kl. 17.30 fra Hirtshals/Larvik for 6 pers. og 1 bil. Overnatning og overfart købes separat. Priserne er markedspriser fra 4/7 2019

   

   

 • Book din overfart til skiferien her

  Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.