Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hafjell er et paradis for fartglade familier

Vinterferie i puddersne og OL-terræn

En skiferie på Hafjell byder på alpint for alle. Både børnefamilier og meget øvede skiløbere får alpine udfordringer. Her er mere end ét børneområde, terrænpark for ski og snowboard og de lange slalompister fra OL i Lillehammer, som giver ture på helt op til 7 km. Er I ikke klar til en skiferie fuld af alpine udfordringer fra OL, går gondolen op til masser af blå og grønne pister øverst på Gaiastova. Her er udsigten tilmed helt fantastisk.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Endeløse løjper til skiferie med langrend

Området omkring Hafjell og Lillehammer er også perfekt til en skiferie med langrend. Løjpenettet strækker sig over 300 km og fører dig vidt omkring fra Lillehammer til Ringebufjellet og Rondane i nord til Sjusøen og Nordseter i syd. Nordseter-området er et langrendsparadis med 300 km præparerede løjper i den flotteste natur og en mindre slalombakke til familier, børn og nybegynderes skiferie.

Tips til børnefamilien

  • Børneområde i bunden
  • Stort separat børneområde på toppen ved gondolen
  • Løbende aktiviteter i ugeprogrammet
  • Kælkemuligheder en masse.

Tips til teenagefamilien

  • 4 terrænparker, grøn, blå, rød, sort
  • Kør off-piste i skoven
  • OL - Slalombakker.

Tips for hele generationen

  • Gode langrendsløjper
  • Alle kan mødes på toppen med Gondolen
Priserne er uden overfart

Populære overnatningssteder på Hafjell

Overfarten skal bestilles separat

Sørlia - Fra 1105,-

Hytterne ligger i et hyggeligt kabineområde med ski ind / ski ud til Hafjellbakken og går med gondolen, der fører dig op ad bjergene til flotte langrendsløjper.

Pris pr. person for 4 voksne og 4 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart. Afrejse søndag i uge 1 2023 . Priserne er markedspriser fra 31/5 2023. Overnatning og overfart købes separat.  

Alpingrenda - Fra 1105,-

God beliggenhed med ski ind / ski ud, samt ture med gondolen, der tager dig op ad bjerget med dejlige langrendsløjper.

Pris pr. person for 6 voksne og 2 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart. Afrejse fredag i uge 2 2023. Priserne er markedspriser fra 31/5 2022. Overnatning og overfart købes separat.  

Gaiastova - Fra 1525,-

Beliggende lige ved Gaiastova, hvor der findes salg af liftkort, skileje, restaurant og afterski. Der er både ski ind / ski ud og gode langrend muligheder. 

Pris pr. person for 4 voksne og 3 børn v/7 nætter i hytte ekskl. overfart. Afrejse søndag i uge 1 2023 . Priserne er markedspriser fra 31/5 2023. Overnatning og overfart købes separat.  

 

 

Book din overfart til skiferien her

Glæd jer til sejlturen og den helt specielle feriestemning om bord. Sejlturen fra Hirtshals til Norge tager kun 3,5 time, men det er de færreste der mærker tiden, der flyver af sted med muligheder for shopping, afslapning, underholdning og madoplevelser.