Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Grupperejser til Gautefall

Nyd Norge i fællesskab, og vælg en samarbejdspartner, der sikrer jer de bedste oplevelser

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

En helt anden verden - ganske tæt på Danmark

Fra færgelejet i Larvik er der kun en god times kørsel til Gautefall. Destinationen er svær at komme udenom, hvis I overvejer en aktiv ferie med klubben eller en forlænget firmaudflugt til en helt anden verden – tæt på Danmark. Tag på en klassetur med efterskolen eller højskolen mættet med oplevelser, bademuligheder og masser af muligheder for at udforske den norske natur og kultur. For eksempel byder området på cykelaktiviteter af enhver art og ruter på alle niveauer. Fra det behageligt kuperede til det ekstreme. På fjeldet, i skoven og langs elve og søer.

I har også mulighed for at krydre aktivitetsferien med skiskydning på det asfalterede rulleskianlæg. Spænd ski eller rulleskøjter på fødderne og rul afsted gennem den spændende biathlon-bane – et mere end 4,3 kilometers asfalterede stisystem gennem fredet egeskov, hvor I kommer forbi 31 skydeskiver på vejen.

I skal heller ikke snyde jer selv for en badetur i Jættegrydernes solopvarmede minipools, men der er mange flere muligheder i Gautefall.

Tilbud på overfart

  • Bustilbud - en busfuld for få penge med frihed til at vælge

    Fyld bussen med kolleger, holdkammerater eller venner og tag oppakningen på nakken. Lige nu kan I komme til Norge fra DKK 11.900,- t/r for en bus med 50 passagerer (voksne)

    Ring for at bestille
    99 56 20 55
    Ring for at bestille