Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Familie skiferie i Geilo

Glæd jer til Geilo's alsidighed

Bløde børnepakker og sjove pister.

Oplagt til en forlænget skiweekend eller til en hyggelig skiferie – fleksibelt sammensat efter familiens behov. Rejser du med Color Line til Geilo, så får du en særlig rabat på liftkortet. Læs mere under rabatter

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Oplagt til en forlænget skiweekend eller til en hyggelig skiferie – fleksibelt sammensat efter familiens behov.

Geilo er en klassisk vintersportsby og det hyggelige og atmosfærefyldte udgangspunkt for skioplevelserne med 40 nedfarter, 18 lifte, 3 snowboardanlæg og over 200 kilometer langrend. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder, der er fordelt på to fjeldtyper: Med milde, familievenlige og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og, på den anden side, udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved hvordan pisterne skal skæres.

Langrendsforholdene i Geilo er fantastiske med over 200 kilometer præparerede løjper på fjeldet, udover det mystiske Hardangervidda og i de smukke og fredfyldte skove. Tæt på og langt væk? Kræfterne og evnerne sætter grænserne, men muligheder er der.

Og så har vi slet ikke nævnt, at Geilo har en af Norges længste kælkebakker. En fuldstændig unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.

Om aftenen er samlingspunktet Geilos indbydende bymiljø, der byder på Afterski i alle aftapninger med cafeer og restauranter.

Familievenlige Geilo

Hold jeres sommerferie i dejlige Geilo. Her får i oplevelser ud over det sædvanlige.