Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Gautefall

Få timer fra Danmark og dog i en helt anden verden venter Gautefall Skicenter. Et oplagt område til en skiweekend. Her er milde pister til begynderne, alpine udfordringer til de rutinerede – og lækker langrend til alle.

Se mere om overnatningssteder i Gautefall her

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Gautefall

 • Åbningstider vinter 2018/19

  I vintersæsonen 2018/19 vil skicenteret kun have åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag. Dog undtaget af uge 7, 8, 9 og 16, hvor skicenteret har åbent alle dage.

 • Hurtigt fremme på billig skiferie i Gautefall

  SuperSpeed 1 og 2 sejler jer hurtigt fra Danmark til kajen i Larvik eller Kristiansand, hvorfra I bare har et par timers biltur til Gautefall. Og fra skicentret er der kun få minutter til oplevelserne. Oplagt til en hurtig og billig skiweekend med mange timer på pisterne og masser af kvalitetstid med familien.
 • Skiweekend på snowboard

  De unge vovehalse får masser af udfordringer på en skiweekend i Gautefall Skicenter, hvor en 1,2 kilometer lang snowboardbakke indbyder til vilde tricks. Wild-pipe, big jump, rails og fun boxes. Rækker kræfterne til en omgang skiskydning, fortsætter oplevelserne i biathlonanlægget.
 • Langrend i smuk natur

  Skiferie i Gautefall er mere end alpine pister og action. 55 kilometer langrendsløjper ligger side om side med områdets pister og indbyder til en naturoplevelse ud over det sædvanlige med løjper, der snor sig gennem stille skove og smukt højfjeldsterræn.

 • Gautefall Skicenter

  I Gautefall bor I tæt på pisterne med hurtig adgang til liftesystemet, der kan bringe 7.000 mennesker til toppen af terrænet i timen. Alt er inden for rækkevidde, og I undgår spildtid.
 • Hvem er Telemark Super Ski?

  Telemark Super Ski er et samarbejde mellem skidestinationerne i Telemark. Color Line tilbyder pakkerejser til de 4 største ud af 6 destinationer: Vrådal, Rauland, Gaustablikk og Gautefall. Køber du liftkort til én destination, kan du også bruge det hos de andre. Du betaler kun et sted. Enkelt og hurtigt.

Åbningstider 2018/19

I vintersæsonen 2018/19 vil skicenteret kun have åbent torsdag, fredage, lørdag og søndag. Dog undtaget uge 7, 8, 9 og 16, hvor skicenteret har åbent alle dage.

Skigaranti for Gautefall 26/12 2018 - 19/4 2019

Alpin:

2 nedfarter og 2 lifte

Langrend

Ingen skigaranti