Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Nyd udsigten over Oslo

Vi tilbyder ikke ferieophold på Radisson Blu i sommerperioden.

Oplev den moderne stil på det flotte hotel i Oslo centrum. Hotellets 22 etager byder på en smuk udsigt over både hovedstaden og de nærliggende fjorde. 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om hotellet

Radisson Blu ligger centralt, når du vil lære Norges kultur og en lang række seværdigheder at kende. Oslos hovedstrøg, Karl Johans Gate, ligger kun få minutter derfra og Kongeslottet, Nationalmuseet og Operahuset ligger også indenfor gåafstand.

Fitnesscentret har en indendørs pool og sauna med en beroligende atmosfære samt moderne fitnessudstyr. Hvis du ankommer i bil, tilbyder hotellet sikker indendørs parkering i det nærliggende P-hus Slottsparken, hvorfra der er direkte adgang til hotellet. Du må endelig ikke gå glip af den fantastiske Summit Bar på hotellets 21. etage og den helt nye 26 North Restaurant & Social Club.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Faciliteter

  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Lounge/Bar
  • Sauna
  • Indendørs pool
  • Træningsrum
  • Allergivenlig overnatning