Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Quality Hotel Grand Farris

Larvik

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Centralt beliggende med flot udsigt over Larvikfjorden.

Her er du tæt på byens talrige kulturelle tilbud, og det er det perfekte mødested, for konferencer eller tid med familie og venner!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om hotellet

Den hyggelige restaurant, serverer et udvalg af velsmagende retter, der alle er tilberedt med fokus på økologiske og lokalt producerede råvarer i så stor udstrækning, som det muligt. Når det bliver fredag og lørdag, kan du danse natten lang på Quality Hotel Grand Farris’ natklub. Det er en perfekt måde, når arbejdsugen skal afsluttes med manér.

Værelserne er rummelige og lyse dobbeltværelser møbleret med en dobbeltseng og har desuden tv og minibar. Badeværelset er med badekar og bruser.

NB!

Vi har endnu ikke opdateret priserne, de oplyste priser er 2020 priser.

Aktuelle tilbud

 • Standard dobbeltværelse

  Med morgenmad

  2 personer
  1 soverum
  1 bad
  Inkl. måltider
  3 døgn Fra 2.240,- pr. person Bestil nu
  7 døgn Fra 3.960,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 3/12 2019, gældende for afrejse uge 18 2020.

 • TV
 • Telefon
 • Udendørs parkering
 • Trådløst internet
 • Restaurant
 • Bar