Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dyreparken Hotell

Dyreparken i Kristiansand

Tag trygt børnene med i Dyreparken

Denne sommer vil der være kapacitetsbegrænsning på, når du besøger Dyreparken dvs. der vil være færre gæster og dermed endnu mere plads. I tillæg er åbningstiden forlænget med 3 timer mere end normalt, således at du og hele familien trygt kan udforske Norges største forlystelsespark fra kl. 08.00-20.00 hele sommeren. Vi anbefaler, at I bestille entrebilletterne til Dyreparken på forhånd. 

Oplev Kardemommeby

Kendt fra Thorbjørn Egners dejlige børnebog; Folk og røvere i Kardemommeby. 
Vi tilbyder ikke ferieophold på Dyreparken Hotell i sommerperioden. 

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om hotellet

Gå ombord i Dyreparken Hotel, som i sandhed et af landets mest familievenlige hoteller. Hvad enten du er dovendyr, selskabsløve eller arbejdshest vil du trives på Dyreparken Hotell. Desuden ligger det helt tæt på forlystelsesparken Dyreparken.

I sommersæsonen er der masser af aktiviteter for børn og der er rig mulighed for at gå på oplevelse, eller en tur i legerummet.

Lige uden for døren ligger Dyreparken Kristiansand, som myldrer med oplevelser. Her er 80 forskellige dyrearter og meget at prøve. I 2010 åbnede et kæmpe badeland med 11 vandrutsjebaner og et indendørs badeland med rutsjebaner, boblebad, bølgebassin og klatrevæg.

I Dyreparken kan I også opleve Kardemommeby, som er kendt fra Thorbjørn Egners dejlige børnebog Folk og røvere i Kardemommeby. I træder lige ind i Egners charmerende univers med Tobias’ tårn, sporvognen, og de små hvide huse. I højsæsonen kan I møde politimester Bastian, tante Sofie og røverne.

Eller tag med toget til udendørs teater i sammen med dyrene fra Hakkebakkeskoven.

Vi anbefaler, at I bestiller jeres entrebilletter forud for jeres besøg. Det er både hurtigst og billigst at gøre dette via Dyreparkens hjemmeside, hvor I også kan læse endnu mere om Norges største forlystelsespark.

Om værelserne

Alle værelser har el-kedel, køleskab og eget bad. Nogle værelser har balkon.

Faciliteter

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

  • Legerum, åbent 7-23

  • Træningsrum