Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dyreparken Hotell

I dyreparken kan I også opleve Kardemommeby, som er kendt fra Thorbjørn Egners dejlige børnebog; Folk og røvere i Kardemommeby. 

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om hotellet

Gå ombord i Dyreparken Hotel, som i sandhed et af landets mest familievenlige hoteller. Hvad enten du er dovendyr, sekskabsløve eller arbejdshest vil du trives på Dyreparken Hotell. Desuden ligger det helt tæt på forlystelsesparken Dyreparken.

I sommersæsonen er der masser af aktiviteter for børn og der er rig mulighed for at gå på oplevelse, eller en tur i legerummet.

Lige uden for døren ligger Dyreparken Kristiansand, som myldrer med oplevelser. Her er 80 forskellige dyrearter og meget at prøve. I 2010 åbnede et kæmpe badeland med 11 vandrutsjebaner og et indendørs badeland med rutsjebaner, boblebad, bølgebassin og klatrevæg.

I Dyreparken kan I også opleve Kardemommeby, som er kendt fra Thorbjørn Egners dejlige børnebog Folk og røvere i Kardemommeby. I træder lige ind i Egners charmerende univers med Tobias’ tårn, sporvognen, og de små hvide huse. I højsæsonen kan I møde politimester Bastian, tante Sofie og røverne.

Eller tag med toget til udendørs teater i sammen med dyrene fra Hakkebakkeskoven.

Se mere om dyreparken her.

Om værelserne

Alle værelser har el-kedel, køleskab og eget bad. Nogle værelser har balkon.

Aktuelle tilbud

 • Familieværelse til 4 personer

  2 voksne + 2 børn inkl morgenmad

  4 personer
  1 soverum
  1 bad
  15 m²
  2 døgn Fra 1.270,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 28/2 2019, gældende for afrejse uge 19 2019.

Faciliteter

 • Faciliteter

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

  • Legerum, åbent 7-23

  • Træningsrum