Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dyreparken Hotell

Dyreparken i Kristiansand

Tag trygt børnene med i Dyreparken

Denne sommer vil der være kapacitetsbegrænsning på, når du besøger Dyreparken dvs. der vil være færre gæster og dermed endnu mere plads. I tillæg er åbningstiden forlænget med 3 timer mere end normalt, således at du og hele familien trygt kan udforske Norges største forlystelspark fra kl. 08.00-20.00 hele sommeren. Vi anbefaler, at I bestille entrebilletterne til Dyreparken på forhånd. 

Oplev Kardemommeby

Kendt fra Thorbjørn Egners dejlige børnebog; Folk og røvere i Kardemommeby. 
Vi tilbyder ikke ferieophold på Dyreparken Hotell i sommerperioden. 

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om hotellet

Gå ombord i Dyreparken Hotel, som i sandhed et af landets mest familievenlige hoteller. Hvad enten du er dovendyr, selskabsløve eller arbejdshest vil du trives på Dyreparken Hotell. Desuden ligger det helt tæt på forlystelsesparken Dyreparken.

I sommersæsonen er der masser af aktiviteter for børn og der er rig mulighed for at gå på oplevelse, eller en tur i legerummet.

Lige uden for døren ligger Dyreparken Kristiansand, som myldrer med oplevelser. Her er 80 forskellige dyrearter og meget at prøve. I 2010 åbnede et kæmpe badeland med 11 vandrutsjebaner og et indendørs badeland med rutsjebaner, boblebad, bølgebassin og klatrevæg.

I Dyreparken kan I også opleve Kardemommeby, som er kendt fra Thorbjørn Egners dejlige børnebog Folk og røvere i Kardemommeby. I træder lige ind i Egners charmerende univers med Tobias’ tårn, sporvognen, og de små hvide huse. I højsæsonen kan I møde politimester Bastian, tante Sofie og røverne.

Eller tag med toget til udendørs teater i sammen med dyrene fra Hakkebakkeskoven.

I år anbefaler vi, at I bestiller jeres entrebilleter forud for jeres besøg. Det er både hurtigst og billigst at gøre dette via Dyreparkens hjemmeside, hvor I også kan læse endnu mere om Norges største forlystelsespark.

Om værelserne

Alle værelser har el-kedel, køleskab og eget bad. Nogle værelser har balkon.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Faciliteter

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

  • Legerum, åbent 7-23

  • Træningsrum