Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tryg rejse

Vores vigtigste prioritet er at bringe dig godt og sikkert til Norge. Læs mere om din rejse og de rutiner, som bidrager til at skabe tryghed for dig.

Tryg rejse

Nyd den behagelige og hurtige overfart til Norge

Din tryghed er vigtig for os!  Vi har indført en række tiltag for smittereduktion om bord og på vores terminaler og sejler med færre passagere end normalt. Skibene og tilbudene vil derfor opleves lidt anderledes end du er vant til, når du kommer om bord. Det som ikke har ændret sig er, at vi fortsat vil gøre vores allerbedste for, at du får en tryg, god og afslappende overfart med Color Line.

Vi er verificeret av DNV GL

Color Line er det første selskab i Norge som er blevet verificeret af DNV GL for selskabets systemer knyttet til håndtering af smitteforebyggelse om bord på skibene og på terminalerne. DNV GL er et af verdens ledende risiko- og klassificeringsselskaber.

Ofte stillede spørgsmål

Danmark-Norge

Hvilke regler gælder for rejser mellem Danmark og Norge?
Skal JEG BRUGE MUNDBIND OM BORD OG PÅ TERMINALER?

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check. 

Vigtig info ved bestilling af pakkerejse

Alle gæster som kommer fra røde regioner/lande og som har bestilt en pakkerejse med Color Line kan frit afbestille, såfremt regionen/landet er rødt ved afrejse.
Er Danmark ikke rødt land ved afrejse gælder Color Line's rejsebetingelser ved afbestilling af pakkerejse.

Er taxfree-butikkerne åbne?

Taxfree-butikkene er åbne. Et begrænset antal gæster kan være inde i butikkene samtidig. Åbningstiderne om bord er midlertidig ændret på begge skibe.
Se de ændrede åbningstider her.

Hvad serveres af mad om bord?

Serveringstilbudet er midlertidig ændret på SuperSpeed 1 og SuperSpeed 2.
Se opdateret information her.

Hvad sker med siddepladserne i Voyager og Business Class?

I Voyager og Business Class vil antallet af siddepladser være reduceret og midtersæderne vil ikke blive solgt. Passager fra samme husstand, som rejser sammen, kan benytte midtersæderne og sidde ved siden af hinanden. Vi opfordrer alle til at holde god afstand. Business Class er midlertidig lukket på SuperSpeed 2 (Larvik).

Har du bestilt et Cruise med Color Line fra Kiel-Oslo?

Skal du rejse med Color Line på cruise fra Kiel til Oslo, så har vi samlet vigtig information og ofte stillede spørgsmål her

Hvad gør vi?

Tiltag om bord og på terminaler

Color Line følger til enhver tid de gældende anbefalinger og retningslinjer for smittereduktion fra myndighederne, således at dig kan få en god og tryg rejse. Her er nogle af de vigtigste tiltag, som vi gør på vores terminaler og om bord.

Vi sejler med færre passagerer, således at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes. Vi gør opmærksom på, at den anbefalede minimumsafstand er 1 meter i Norge og 2 meter i Tyskland.

Hyppig rengøring og desinfektion af fælles kontaktflader som for eksempel dørhåndtag, gelænder og elevatorknapper.

Øget antal af stationer med hånddesinfektion, hvor der tydeligt opfordres til at bruge håndsprit eller endnu bedre; vaske hænderne.

Afstandsmarkeringer på gulvet i områder, hvor mange samles samtidig.
 

Reducering af antal siddepladser i afgangshallen for at sikre at anbefalingen om mindst 2 meters afstand overholdes.

Om bord- og ilandstigning sker i grupper, dæk for dæk, for at kunne oppretholde krav om aftand.

Reducering af antal siddepladser i restauranter og barer for at sikre at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes.

Myndighedernes retningslinjer for smittereduktion er ændret. Nu tilbyder vi igen buffet på vores skibe, med nøje tilpassede rutiner for smittereduktion. Se rutinerne her:
Hirtshals - Kristiansand/Larvik
Kiel-Oslo

I restauranter og barer sker bestilling og servering ved bordene på vores cruise skibe, bortset fra i vores buffetrestautant.

Alt vores personale har gennemgået relevante kurser i forebyggelse af smittespredning.

Alle vores skibe har klimaanlæg, som kun tilfører frisk luft, intet af luften genbruges. 

Informationsmateriale med rejsevejledning og forebyggende foranstaltninger.

Ved bestilling skal alle passagerer bekræfte, at de har læst og forstået en selverklæring om, at hverken de eller nogen i rejsefølget har symptomer på COVID-19 eller har været i kontakt med personer, som har. Ligeledes skal passagerer bekræfte, at de er bekendt med samt følger myndighedernes tiltag for forebyggelse af smittespredning. 
Se fuld selverklæring her

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check.

Color Line er forpligtet til at sikre, at karantænereglerne overholdes for vores rejsende fra røde lande / regioner. Hvis du må i karantæne om bord, og derfor ikke får benyttet dig af produkter, som du har forhåndsbestilt (for eksempel forhåndsbestilte måltider), refunderer vi beløbet. Tag kontakt med kundeservice for refusion når du kommer i land (telefon + 45 99 56 19 00).

Hvad kan du gøre?

Vise hensyn

Vi håber, at du vil hjælpe os med at forbygge smittespredningen. De forebyggende tiltag skal biddrage til at forebygge og inddæmme smitten – og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os. Dette kan du gøre:

Hold god afstand til andre – mindst en meter.

Vaske hænderne ofte – eller brug håndsprit.

Undgå at hoste eller nyse på andre, brug i stedet albuen eller et papirlommetørklæde.

Betal med kort – undgå kontantbetaling hvis muligt.

Undgå at røre ved varer, som du ikke skal købe.

Rejs ikke hvis du er syg, er i karantæne eller har været i nærkontakt med personer, som er/kan være smittet med COVID-19

Mød op på terminalen på det angivne tidspunkt og tag hensyn til de beskeder, som gives.

Ved ankomst til Norge modtager du en SMS på din telefon fra de Norske Sundhedsmyndigheder indeholdende et link til information omkring, hvordan du kan blive testet for COVID-19 samt reglerne for karantæne i forbindelse med rejse. Alle rejsende bedes læse indholdet i linket. Hvis du bliver syg eller har symptomer, skal du gå i selv-isolation og ringe 116 117 for test.

Bestil overfart til Norge

Skiferie i trygge omgivelser for hele familien