Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tryg rejse

Vores vigtigste prioritet er at bringe dig godt og sikkert til Norge. Læs mere om din rejse og de rutiner, som bidrager til at skabe tryghed for dig.

Tryg rejse

Nyd den behagelige og hurtige overfart til Norge

Din tryghed er vigtig for os!  Vi har indført en række tiltag for smittereduktion om bord og på vores terminaler og sejler med færre passagere end normalt. Skibene og tilbudene vil derfor opleves lidt anderledes end du er vant til, når du kommer om bord. Det som ikke har ændret sig er, at vi fortsat vil gøre vores allerbedste for, at du får en tryg, god og afslappende overfart med Color Line.

Vi er verificeret av DNV GL

Color Line er det første selskab i Norge som er blevet verificeret af DNV GL for selskabets systemer knyttet til håndtering af forebyggelsen af smitterisiko om bord på skibene og på terminalene. DNV GL er et af verdens ledende risiko- og klassificeringsselskaber.

Hvad gør vi?

Tiltag om bord og på terminaler

Color Line følger til enhver tid de gældende anbefalinger og retningslinjer for smittereduktion fra myndighederne, således at dig kan få en god og tryg rejse. Her er nogle af de vigtigste tiltag, som vi gør på vores terminaler og om bord.

Vi sejler med færre passagerer, således at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes. Vi gør opmærksom på, at den anbefalede minimumsafstand er 1 meter i Norge og 2 meter i Tyskland.

Hyppig rengøring og desinfektion af fælles kontaktflader som for eksempel dørhåndtag, gelænder og elevatorknapper.

Øget antal af stationer med hånddesinfektion, hvor der tydeligt opfordres til at bruge håndsprit eller endnu bedre; vaske hænderne.

Afstandsmarkeringer på gulvet i områder, hvor mange samles samtidig.
 

Reducering af antal siddepladser i afgangshallen for at sikre at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes.

Om bord- og ilandstigning sker i grupper, dæk for dæk, for at kunne oppretholde krav om aftand.

Reducering af antal siddepladser i restauranter og barer for at sikre at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes.

Myndighedernes retningslinjer for smittereduktion er ændret. Nu tilbyder vi igen buffet på vores skibe, med nøje tilpassede rutiner for smittereduktion. Se rutinerne her:
Hirtshals - Kristiansand/Larvik
Kiel-Oslo

I restauranter og barer sker bestilling og servering ved bordene på vores cruise skibe, bortset fra i vores buffetrestautant.

Alt vores personale har gennemgået relevante kurser i forebyggelse af smittespredning.

Alle vores skibe har klimaanlæg, som kun tilfører frisk luft, intet af luften genbruges. 

Ved bestilling skal alle passagerer bekræfte, at de har læst og forstået en selverklæring om, at hverken de eller nogen i rejsefølget har symptomer på COVID-19 eller har været i kontakt med personer, som har. Ligeledes skal passagerer bekræfte, at de er bekendt med samt følger myndighedernes tiltag for forebyggelse af smittespredning. 
Se fuld selverklæring her

I henhold til de norske myndigheders retningslinjer kræves der ingen mund-næse-beskyttelse ombord på vores skibe og i Norge
 

Ofte stillede spørgsmål

Danmark-Norge

Kan jeg rejse?

Der er rejserestriktioner på rejser til Norge. Fra 15. juni åbner Norge for feriegæster. Vi gør opmærksom på, at du selv har ansvaret for at følge de gældende indrejseregler til Norge.

Hvornår kan jeg bestille skiferie i 2021?

Vi gør opmærksom på, at dele af vinterens program er forsinket pga. Coronavirus COVID-19. I kan dog allerede nu bestille overnatning til Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell, mens salget til de øvrige destinationer åbner den 21. august. Vi opdaterer løbende, så hold endelig øje med jeres favorit destination i oversigten her

Ønsker du at kombinere flere overnatningssteder?

På vores hjemmeside kan du kun reservere et overnatningssted pr. booking. Ønsker du at bestille mere end et overnatningssted eller har du brug for at tilføje et overnatningssted til din booking, så kan dette bestilles via vores kundecenter på telefon 99 56 19 00.  

Skal jeg i karantæne når jeg kommer hjem fra Norge?

Fra den 15. juni bortfalder kravet om 10 dages karantæne og du skal derfor ikke gå i karantæne, når du kommer hjem til Danmark.

Er taxfree-butikkerne åbne?

Taxfree-butikkerne er åbne fra 15. juni.

Hvad serveres af mad om bord?

Myndighedernes retningslinjer for smittereduktion er ændret. Nu tilbyder vi igen buffet på vores skibe, med nøje tilpassede rutiner for smittereduktion. Se rutinerne her:
Hirtshals - Kristiansand/Larvik
Kiel-Oslo

Hvad sker med siddepladserne i Voyager og Business Class?

I Voyager og Business Class vil antallet af siddepladser være reduceret og midtersæderne vil ikke blive solgt. Passager fra samme husstand, som rejser sammen, kan benytte midtersæderne og sidde ved siden af hinanden. Vi opfordrer alle til at holde god afstand.

Har du bestilt et Cuise med Color Line fra Kiel-Olso?

Skal du rejse med Color Line på cruise fra Kiel til Oslo, så har vi sanlet vigtig information og ofte stillede spørgsmål her

Hvad kan du gøre?

Vise hensyn

Vi håber, at du vil hjælpe os med at forbygge smittespredningen. De forebyggende tiltag skal biddrage til at forebygge og inddæmme smitten – og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os. Dette kan du gøre:

Hold god afstand til andre – mindst en meter.

Vaske hænderne ofte – eller brug håndsprit.

Undgå at hoste eller nyse på andre, brug i stedet albuen eller et papirlommetørklæde.

Betal med kort – undgå kontantbetaling hvis muligt.

Undgå at røre ved varer, som du ikke skal købe.

Rejs ikke hvis du er syg, er i karantæne eller har været i nærkontakt med personer, som er/kan være smittet med COVID-19

Mød op på terminalen på det angivne tidspunkt og tag hensyn til de beskeder, som gives.

Ved ankomst til Norge modtager du en SMS på din telefon fra de Norske Sundhedsmyndigheder indeholdende et link til information omkring, hvordan du kan blive testet for COVID-19 samt reglerne for karantæne i forbindelse med rejse. Alle rejsende bedes læse indholdet i linket. Hvis du bliver syg eller har symptomer, skal du gå i selv-isolation og ringe 116 117 for test.

Bestil overfart til Norge

Sommerferien kan nu trygt gå til Norge

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.