Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tryg rejse

Vores vigtigste prioritet er at bringe dig godt og sikkert til Norge. Læs mere om din rejse og de rutiner, som bidrager til at skabe tryghed for dig.

Tryg rejse

Nyd den behagelige og hurtige overfart til Norge

Din tryghed er vigtig for os!  Vi har indført en række tiltag for smittereduktion om bord og på vores terminaler og sejler med færre passagere end normalt. Skibene og tilbudene vil derfor opleves lidt anderledes end du er vant til, når du kommer om bord. Det som ikke har ændret sig er, at vi fortsat vil gøre vores allerbedste for, at du får en tryg, god og afslappende overfart med Color Line.

Vi er verificeret av DNV GL

Color Line er det første selskab i Norge som er blevet verificeret af DNV GL for selskabets systemer knyttet til håndtering af smitteforebyggelse om bord på skibene og på terminalerne. DNV GL er et af verdens ledende risiko- og klassificeringsselskaber.

Hvad gør vi?

Tiltag om bord og på terminaler

Color Line følger til enhver tid de gældende anbefalinger og retningslinjer for smittereduktion fra myndighederne, således at dig kan få en god og tryg rejse. Her er nogle af de vigtigste tiltag, som vi gør på vores terminaler og om bord.

Vi sejler med færre passagerer, således at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes. Vi gør opmærksom på, at den anbefalede minimumsafstand er 1 meter i Norge og 2 meter i Tyskland.

Hyppig rengøring og desinfektion af fælles kontaktflader som for eksempel dørhåndtag, gelænder og elevatorknapper.

Øget antal af stationer med hånddesinfektion, hvor der tydeligt opfordres til at bruge håndsprit eller endnu bedre; vaske hænderne.

Afstandsmarkeringer på gulvet i områder, hvor mange samles samtidig.
 

Reducering af antal siddepladser i afgangshallen for at sikre at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes.

Om bord- og ilandstigning sker i grupper, dæk for dæk, for at kunne oppretholde krav om aftand.

Reducering af antal siddepladser i restauranter og barer for at sikre at anbefalingen om mindst 1 meters afstand overholdes.

De norske sundhedsmyndigheder tilbyder en gratis og frivillig Covid-19 test i alle vores norske terminaler. De norske sundhedsmyndigheder anbefaler, at enhver, der har symptomer eller har mistanke om, at de har været i kontakt med en inficeret person, og enhver, der har været i et “rødt land”, testes for Covid-19, når de ankommer til Norge. Klik her for yderligere information. Kontakt receptionen om bord på skibet, hvis du ønsker at blive testet. For mere information se vores skærme om bord.

Myndighedernes retningslinjer for smittereduktion er ændret. Nu tilbyder vi igen buffet på vores skibe, med nøje tilpassede rutiner for smittereduktion. Se rutinerne her:
Hirtshals - Kristiansand/Larvik
Kiel-Oslo

I restauranter og barer sker bestilling og servering ved bordene på vores cruise skibe, bortset fra i vores buffetrestautant.

Alt vores personale har gennemgået relevante kurser i forebyggelse af smittespredning.

Alle vores skibe har klimaanlæg, som kun tilfører frisk luft, intet af luften genbruges. 

Informationsmateriale med rejsevejledning og forebyggende foranstaltninger.

Ved bestilling skal alle passagerer bekræfte, at de har læst og forstået en selverklæring om, at hverken de eller nogen i rejsefølget har symptomer på COVID-19 eller har været i kontakt med personer, som har. Ligeledes skal passagerer bekræfte, at de er bekendt med samt følger myndighedernes tiltag for forebyggelse af smittespredning. 
Se fuld selverklæring her

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check.

Color Line er forpligtet til at sikre, at karantænereglerne overholdes for vores rejsende fra røde lande / regioner. Her er de retningslinjer, som vores gæster, der rejser fra disse lande / regioner skal overholde. Hvis du må i karantæne om bord, og derfor ikke får benyttet dig af produkter, som du har forhåndsbestilt (for eksempel forhåndsbestilte måltider), refunderer vi beløbet. Tag kontakt med kundeservice for refusion når du kommer i land (telefon + 45 99 56 19 00).

Norske myndigheder tilbyder nu gratis og frivillig testi av COVID-19 i alle vores norske havner. De anbefaler at de som har symptomer eller mistænker at de har været i kontakt med smittede, og de som har været i røde land, lader sig teste for covid-19 når de kommer til Norge. Se information fra Helsedirektoratet. Henvend dig i receptionen på skibet hvis du ønsker at blive testet. Se mere information på skærmene om bord.

Ofte stillede spørgsmål

Danmark-Norge

Skal JEG BRUGE MUNDBIND OM BORD OG PÅ TERMINALER?

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check. 

Kan jeg rejse?

Vær opmærksom på de opdaterede rejserestriktioner for rejser til Norge. Du finder information om de opdaterede rejsebegrænsninger og åbninger her.

Yderligere information kan også findes her.

Skal jeg i karantæne når jeg kommer hjem fra Norge?

De norske myndigheder har besluttet, at smittetrykket i flere lande ikke længere er tilstrækkelig lavt. Det betyder, at rejsevejledningen er ændret og der er indført nye indrejsebegrænsninger samt karantæneforanstaltninger for forskellige lande, herunder Danmark, som vil blive rødt fra midnat 19. september. Dette påvirker adskillige rejser til Norge frem til 2. oktober.

Ønsker du at kombinere flere overnatningssteder?

På vores hjemmeside kan du kun reservere et overnatningssted pr. booking. Ønsker du at bestille mere end et overnatningssted eller har du brug for at tilføje et overnatningssted til din booking, så kan dette bestilles via vores kundecenter på telefon 99 56 19 00.  

Er taxfree-butikkerne åbne?

Taxfree-butikkene er åbne. Et begrænset antal gæster kan være inde i butikkene samtidig.

Hvad serveres af mad om bord?

Myndighedernes retningslinjer for smittereduktion er ændret. Nu tilbyder vi igen buffet på vores skibe, med nøje tilpassede rutiner for smittereduktion. Se rutinerne her:
Hirtshals - Kristiansand/Larvik
Kiel-Oslo

Hvad sker med siddepladserne i Voyager og Business Class?

I Voyager og Business Class vil antallet af siddepladser være reduceret og midtersæderne vil ikke blive solgt. Passager fra samme husstand, som rejser sammen, kan benytte midtersæderne og sidde ved siden af hinanden. Vi opfordrer alle til at holde god afstand.

Er det muligt at blive testet for COVID-19 ved ankomst i Norge?

De norske myndigheder tilbyder nu frivillig test af alle gæster som ankommer i vores norske havne. Registrer dig i receptionen om bord før ankomst i Kristiansand (inden kl. 13.45 / 22.15) eller før ankomst i Larvik (inden kl. 14.15 / 23.15).

Har du bestilt et Cuise med Color Line fra Kiel-Olso?

Skal du rejse med Color Line på cruise fra Kiel til Oslo, så har vi sanlet vigtig information og ofte stillede spørgsmål her

Hvad kan du gøre?

Vise hensyn

Vi håber, at du vil hjælpe os med at forbygge smittespredningen. De forebyggende tiltag skal biddrage til at forebygge og inddæmme smitten – og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os. Dette kan du gøre:

Hold god afstand til andre – mindst en meter.

Vaske hænderne ofte – eller brug håndsprit.

Undgå at hoste eller nyse på andre, brug i stedet albuen eller et papirlommetørklæde.

Betal med kort – undgå kontantbetaling hvis muligt.

Undgå at røre ved varer, som du ikke skal købe.

Rejs ikke hvis du er syg, er i karantæne eller har været i nærkontakt med personer, som er/kan være smittet med COVID-19

Mød op på terminalen på det angivne tidspunkt og tag hensyn til de beskeder, som gives.

Ved ankomst til Norge modtager du en SMS på din telefon fra de Norske Sundhedsmyndigheder indeholdende et link til information omkring, hvordan du kan blive testet for COVID-19 samt reglerne for karantæne i forbindelse med rejse. Alle rejsende bedes læse indholdet i linket. Hvis du bliver syg eller har symptomer, skal du gå i selv-isolation og ringe 116 117 for test.

Bestil overfart til Norge

Sommerferien kan nu trygt gå til Norge

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.