Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rejseinformation og ruter

Myndighederne viderefører de forebyggende tiltag for at håndtere Coronavirus COVID-19. Se rejseinformation og information om indrejsebegrænsninger. Color Line følger løbende rådene fra de norske myndigheder såvel som fra myndighederne i Tyskland, Danmark og Sverige. 

Indrejsebegrænsninger til Norge

Baseret på FHI's anbefalinger er der indrejsebegrænsninger til Norge for udvalgte lande og regioner (oversigtskort og yderligere information her). Venligst kontroller inden hver rejse, om du har tilladelse til at rejse ind i Norge. Begrænsningerne har forskellige konsekvenser for vores færge-overfarter. Hvis rejsebegrænsninger ændrer, kan vores afgange også ændre sig.

Rejseinformation

Danmark - Norge

Color Line indstiller midlertidigt al almindelig passagertrafik fra Danmark til Norge. 
Det er stadig muligt at rejse fra Norge til Danmark. Kun personer med en dokumenteret samfundskritisk funktion kan rejse begge veje. Den samfundsvigtige transport af gods og lastbiler fortsætter.
 

Til Norge

Rejse fra Danmark til Norge

Color Line indstiller midlertidigt al almindelig passagertrafik fra Danmark til Norge.Det er stadig muligt at rejse fra Norge til Danmark. Den samfundsvigtige transport af gods og lastbiler fortsætter.  Kun personer der skal udføre samfundskritisk arbejde kan rejse ind i Norge. Bestil rejse på terminalen i Hirtshals eller på telefon (+45) 99 56 19 00. Husk at medbringe en udfyldt formular med dokumentation fra arbejdsgiver.

Når vi igen tillader almindelig passagertrafik om bord, så er nedenstående retningslinjer for indrejse til Norge gældende:

Indrejsetilladelse vil kun blive givet til norske statsborgere, der er registreret i det norske befolkningsregister, som bosiddende i Norge. Hvis du ikke er norsk statsborger eller kan fremvise et opholdsbevis fra "Norsk Folkeregister", kan du ikke rejse med os. Der er dog undtagelser for f.eks. personer, der skal udføre samfundskritisk arbejde. Læs mere om regler for indrejse her.

Derudover har de norske myndigheder indført følgende krav for indrejse i Norge. Som rejsende SKAL du:

Udfylde den lovpligtige registreringsformular. Husk at gøre dette inden du rejser. Dette gælder også for norske statsborgere. Udfyld formularen her. 

Fremvise en negativ Covid-19 test (hurtig test eller PCR test). Testen skal være foretaget mindre end 24 timer før indrejse. Personer, der ikke kan fremvise negativ COVID-19 test, nægtes at rejse med Color Line.

Teste dig selv ved ankomsten til Norge. Norske myndigheder har indført krav om obligatorisk Covid-19-test ved indrejse i Norge. Kravet gælder for alle rejsende til Norge, men ikke professionelle chauffører som rejser i arbejdsøjemed samt få andre. Testen gennemføres ved ankomstterminalen. Testen er gratis og udføres af de norske sundhedsmyndigheder på terminalen. Udfyld registreringsskema mindst 3 timer før ankomst til Norge. Registrer dig for test i Larvik eller registrer dig for test i Kristiansand.

Gå i karantæne. Alle passagerer skal i karantæne ved indrejse fra Danmark til Norge.

Norske myndigheders informationstelefon om indrejse, test og karantæne

Fra Danmark: +47 21 93 78 40
Fra Norge: 815 55 015
 

Til Danmark

Rejse fra Norge til Danmark

Du kan rejse ind i Danmark, hvis du:

Er dansk statsborger eller registreret i det danske folkeregister. Da kan du altid rejse ind i Danmark uden at fremvise en negativ test.

Er færdigvaccineret. Rejsende har bevis (se krav til bevis her) for en færdigvaccination udstedt i et EU- og Schengenland, er undtaget krav om anerkendelsesværdige formål, og test forud for og ved indrejse i Danmark. De er endvidere undtaget krav test og isolation efter indrejse i Danmark.

Indrejse fra gult land/region. Ved indrejse fra gult land/region skal man fremvise dokumentation på en negativ Covid-19 test ved indrejse. Det samme gælder, hvis du må rejse (transit) igennem Danmark for at komme til et andet land. Testen skal være foretaget mindre end 48 timer før indrejsen. Man skal også få foretaget en test senest 24 timer efter indrejse i til Danmark (gælder ikke transit). Ved indrejse fra gult land/region er rejsende fritaget fra krav om anerkendelsesværdigt formål, samt kravet om isolation. Se mere her.

Indrejse fra orange land/region. Her gælder samme regler som under gult land/region, MEN kravet om isolation i 10 dage efter indrejse gælder stadig. Se nedenfor under rødt land/region vedr. isolation.

Indrejse fra rødt land/region. Ved indrejse fra et rødt land/region skal man have et anerkendelsesværdigt formål, kunne fremvise en negativ Covid-19 test ved indrejse og transit, der er mindre end 48 timer gammel, samt gå i isolation efter indrejse i 10 dage. Isolationen kan afbrydes, når der forligger en negativ PCR test. En PCR test må tidligst tages 4 dage efter indrejse. Krav til anerkendelsesværdig formål, se her.

Personer, der ikke kan fremvise dokumentation på en negativ test, nægtes at rejse med Color Line.
Det er ikke muligt at teste sig ved vores terminaler i Norge ved afgang.  Hirtshals kan du teste dig på Kommunens testcenter i Niels Juulsvej 6 (åben 8-20).

vær opmærksom på ændringer

Vi tager forbehold for ændringer. Venligst vær opmærksom på, at ændringer kan komme med kort varsel. Undersøg altid selv de seneste retningslinjer på coronasmitte.dk før du skal rejse med os. Se opdateret information fra danske myndigheder her. 

Rejseinformation

Oslo - Kiel

Fra 09.06.2021 sejler skibet kun med gæster, der går om bord i Oslo (gyldig til og med 30.06.2021). Det er ikke muligt at gå i land i Kiel (når der rejses tur/retur med det samme skib). Det er stadig muligt at rejse fra Oslo til Kiel en vej (med eller uden bil).

Alle over 12 år skal kunne dokumentere et af følgende punkter ved check ind:
- Har modtaget den første COVID-19 vaccinedosis, ELLER
- Har en negativ COVID-19 test taget indenfor de sidste 72 timer før afgang (PCR eller hurtig-test), ELLER
- Har haft COVID-19 indenfor de sidste seks måneder, men ikke indenfor de seneste 14 dage før afrejsedato

Frakt

Color Carrier sejler stadig mellem Norge og Tyskland med cargo og transport af gods.
 

REJSEINFORMATION

Sandefjord - Strømstad

Color Viking og Color Hybrid er indstillet til og med 30.06.2021.

Om bord

Sikkerhed og forebyggende tiltag

Som forebyggende foranstaltninger ombord og på land, er der derfor indført procedurer for øget rengøring og desinfektion, og der er indført egen vejledning på skibene for håndtering af personer, hvor der kan være mistanke om smitte. Der sat oplysningsplakater op og der findes information på egne tv-skærme ombord og på terminalerne med gode råd om corona-virus og forebyggende foranstaltninger.

Brug af mundbind om bord

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check.

Rejseinformation

Information om billetter

Ny billett

Få gratis opgradering til FLEX-billet. Alle som inden 1. juli bestiller en ny overfart (eller et 2-døgns-cruise fra Kiel til Oslo) med afrejse i 2021 får fuld frihed til at ændre rejsen gebyrfrit indtil  24 timer før afrejse. Husk selv af opgradere din billet til flex når du bestiller. Bestiller du overfart med overnatning på land (pakkerejse) gælder der separate betingelser for denne type booking.

Har du en billet til en aflyst afgang?

Alle gæster, der er berørt af en aflysning, vil blive kontaktet. Vi vil meget gerne have dig ombord igen og tilbyder derfor alle at ændre rejsen uden omkostninger. Skulle den nye dato alligevel ikke passe, kan du ændre gratis indtil afrejse. Du kan også vælge at ændre din rejse til Color Club bonuspoint og modtage 20% ekstra point.

Billet til afgang, som ikke er aflyst.

Vores avgange vil blive vurderet basert på gældende råd og retningslinjer fra myndighederne. Har du billet til en afgang som er aflyst vil du blive kontaktet.

Ønsker du at afbestille en billet til en afgang som ikke er aflyst af Color Line, gælder ordinære afbestillingsgebyrer. Alle billetter til overfarter som er bestilt inden 1. juli, med afreise i 2021 kan ændres gebyrfrit frem til afreise.

NB!

Vi har i øjeblikket mange kunder, der kontakter os og vi vil bruge længere tid på din forespørgsel end normalt.

Yderligere information

Myndighederne opdaterer løbende oplysninger. Besøg deres sider for yderligere information:

Norge:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Danmark:
https://www.ssi.dk/aktuelt/sygdomsudbrud/coronavirus

Telefonnummeret til fælles myndigheds hotline i Danmark er: 70 20 02 33
For information in english: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/in-english

Sverige:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/

European Centre for Disease Prevention and Control: https://www.ecdc.europa.eu/en

World Health Organization - WHO:
https://www.who.int/

Robert Koch Institute:
https://www.rki.de/EN/Home/homepage_node.html