Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rejseinformation og ruter

Myndighederne viderefører de forebyggende tiltag for at håndtere Coronavirus COVID-19. Se rejseinformation og information om indrejsebegrænsninger. Color Line følger løbende rådene fra de norske myndigheder såvel som fra myndighederne i Tyskland, Danmark og Sverige. 

Rejseinformation

Danmark - Norge

Til Norge

Rejse fra Danmark til Norge

Passagerer med gyldig indrejse kan rejse til Norge med Color Line. 

Indrejse MED gyldigt Coronapas

Ingen krav når du rejser ind i Norge fra et grønt, orange eller rødt land/område.

 

NB! Du skal fremvise ID og et Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har gennemgået en COVID-19 sygdom de seneste 6 måneder. Se her hvilke regioner/lande de norske myndigheder har kategoriseret som grønne.

Skal jeg i karantæne? Nej, ikke når du kan fremvise et gyldigt Coronapas.

 

Børn under 18 år
Børn under 18 år kan rejse sammen med forældre såfremt disse har et gyldigt EU/EØS Coronapas.

 

Børn skal 
- Testes mindre end 24 FØR indrejse i Norge
- Testes gratis ved ankomst til Norge 
- Være i karantæne på et egnet sted i 10 døgn. Børn kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse

 

Indrejse UDEN gyldigt Coronapas

Ved indrejse fra orange/røde områder og lande, er det kun norske statsborgere og personer med en registreret adresse i Norge der kan rejse til Norge. Se undtagelser her.

 

Ved indrejse fra et grønt område / land og gennem orange/røde områder i Danmark, er det KUN norske statsborgere og personer med en registreret adresse i Norge (med eller uden gyldigt Corona-certifikat), samt EU / EØS-borgere med et gyldigt Coronapas, der kan rejse med Color Line til Larvik / Kristiansand.  Se undtagelser her.

Øvrige personer som rejser ind i Norge fra orange/røde lande/områder skal:
- Medbring en test, som er max. 24 timer gammel FØR du kommer ind i Norge (børn under 12 år er undtaget ditte krav) .
- Registrere dig INDEN ankomst i Norge. Hvis du ikke har et norsk personsummer, vil du efter registreringen modtage et midlertidigt via sms. 
- Gennemgå en test ved ankomsten til Larvik eller Kristiansand. Du skal have det midlertidige personnummer klar ved ankomst. Dette bruges til registrering af test og information om resultatet.  
- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Personer, der har modtaget den første vaccinedosis mellem 3 og 15 uger siden, og børn under 18 år, kan udtræde af  karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse.

I Larvik anbefaler vi, at du forudregistrerer dig her til en test mindst to timer før ankomst.

Dette gælder også for børn under 12 år og norske statsborger. 

Se alle undtagelser og opdaterede regler for indrejse her.

Særligt ved check-ind i Hirtshals

Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 

- Pas eller anden gyldigt ID 
- Coronapas med QR-kode.
ELLER
- En negativ Covid-19 test som er max. 24 timer gammel FØR du kommer ind i Norge

 

Husk at møde mindst en time før afgang. 

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Norge.

 

De Norske myndigheders informationstjeneste kan kontaktes ved spørgsmål om indrejse, testning og karantæne. 

 

Fra Norge: 815 55 015
Fra udlandet: +47 21 93 78 40

Til Danmark

Rejse fra Norge til Danmark

Du kan rejse ind i Danmark, men hvilke restriktioner der gælder for dig, afhænger af farven på den region/det land du kommer fra. Læs mere om kategorisering af lande her.

 

Vi gør opmærksom på, at vores gæster selv er ansvarlige for, at undersøge om de har adgang til indrejse i henhold til myndighedernes retningslinjer. Gæster som ikke kan fremvise påkrævet dokumentation nægtes at rejse med Color Line. Det er ikke muligt at teste sig ved vores terminaler i Norge og Danmark ved afgang.

Regler for indrejse

Indrejse UDEN test 

Du kan rejse ind i Danmark uden krav om test og/eller karantæne, hvis du:
- Er dansk statsborger eller registreret i det danske folkeregister. Som dansk statsborger kan du altid rejse til Danmark uden at fremvise en negativ test.
ELLER
- Er færdig vaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 12 måneder (for mindst 14 dage siden).

Rejsende fra grønt/gult/orange land/region som medbringer et coronapas eller et bevis (se krav til bevis her) for færdig vaccination/tidligere smittet udstedt i et EU- og Schengenland kan rejse ind i Danmark uden restriktioner. 

Indrejse MED test 
Med en negativ test, kan du rejse ind i Danmark. Ved indrejse fra grønt/gult land er der ingen restriktioner. Du skal fremvise dokumentation på en negativ Covid-19 test ved indrejse. En negativ PCR test må højest være 72 timer gammelt og en negativ antigentest/hurtigtest må højest være 48 timer gammelt. Samme regler gælder, hvis du rejser gennem Danmark for at komme til et andet land (transit). Læs krav om dokumentation for negativ test samt undtagelserne fra krav om test

Særligt ved i check-ind i Larvik/Kristiansand

Før du kører ombord skal du fremvise dokumentation for ét af følgende:
- Gyldigt koronapas MED en QR-kode som viser at du er fuldt vaccineret eller at du har været smittet med Covid-19 indenfor de sidste 12 måneder for mindst 14 dage siden,
ELLER
- at du har en negativ PCR test der højest er 72 timer gammelt (som dansk statsborger kan du altid rejse til Danmark uden at fremvise en negativ test)
ELLER
- at du har en negativ antigentest/hurtigtest der højst er 48 timer gammelt (som dansk statsborger kan du altid rejse til Danmark uden at fremvise en negativ test).

Bemærk, at det ikke er muligt at blive testet på Color Lines terminal i Kristiansand eller Larvik.

Husk at møde mindst en time før afgang.

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Venligst vær opmærksom på, at ændringer kan komme med kort varsel. Undersøg altid selv de seneste retningslinjer på coronasmitte.dk før du skal rejse med os. Læs mere om reglerne for indrejse til Danmark her

Rejseinformation

Oslo - Kiel

Vi har daglige afgange fra Tyskland og Norge. Fra og med 23. august bliver Tyskland kategoriseret som værende et orange land/område. Vær opmærksom på, at norske og tyske myndigheder løbende tilpasser og opdaterer reglerne for indrejse. Derfor skal du altid være opmærksom på, hvilke regler der gælder for din rejse. Det er dit eget ansvar, at du overholder gældende regler for indrejse.

Til Tyskland

Rejse fra Norge til Tyskland

Vi har daglig afgang kl. 14.00 fra Oslo til Kiel. Se herunder hvilke indrejserejser der gælder for dig.

INDREJSE MED ET GYLDIGT CORONAPAS

Skal du opholde dig i Tyskland længere end 24 timer skal du register dig her. Gælder også børn under 12 år. 

Du skal fremvise ID og et Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret (fået to vaccinedoser og der er gået over 14 dage siden sidste vaccinedosis blev givet) eller ved har indrejse tidspunket har gennemgået en COVID-19 sygdom indenfor de seneste 6 måneder. Børn under 12 år er undtaget denne regel. 

INDREJSE uden ET GYLDIGT CORONAPAS

Skal du opholde dig i Tyskland længere end 24 timer skal du register dig her. Gælder også børn under 12 år. 

Du skal fremvise en negativ Covid-19 test (på engelsk/tysk) ved ankomst til Kiel. Tyskland godtager PCR-test eller hurtigtest (antigentest). En PCR-test skal være foretaget mindre end 72 timer før indrejse. En hurtigtest (antigentest) skal være foretaget mindre end 48 timer før indrejse. Børn under 12 år er undtaget. NB! Det er ikke muligt at blive testet på terminalen i Oslo. 

Bruges Tyskland som transitland behøves ikke en negativ test. 

Særligt ved check-ind i Oslo

Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 

-Bookingnummer

- Pas eller anden gyldigt ID 

- Coronapas med QR-kode ELLER dokumentation på negativ Covid-19 test 

- Bekræftelse på indrejseregistrering til Tyskland (dersom du er underlagt det)

 

Husk at møde mindst en time før afgang. 

 

HOLD DIG OPDATERET

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Tyskland.

Til Norge

Rejse fra Tyskland til Norge

Vi har daglig afgang kl. 14.00 fra Kiel til Oslo. Se herunder hvilke indrejserejser der gælder for dig.

INDREJSE MED ET GYLDIGT CORONAPAS

Du skal fremvise ID og et Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har gennemgået en COVID-19 sygdom de seneste 6 måneder. Derudover er der ingen yderligere krav når du rejser ind i Norge fra et grønt, orange eller rødt land/område.

 

Skal jeg i karantæne? Nej, ikke når du kan fremvise et gyldigt Coronapas.

INDREJSE UDEN ET GYLDIGT CORONAPAS

For norske statsborgere og fastboende som rejser ind i Norge fra orange/røde lande/områder

Ved indrejse fra orange/røde områder og lande, er det kun norske statsborgere  og personer med en registreret adresse i Norge, der kan indrejse i Norge. Se undtagelser her.

 

Ved indrejse til Norge fra et grønt område / land via Tyskland (transitland), er det KUN norske statsborgere og personer med en registreret adresse i Norge (med eller uden gyldigt Corona-certifikat), samt EU / EØS-borgere med et gyldigt Coronapas samt få undtagelser herudover, der kan rejse med Color Line til Oslo.


 

Øvrige personer som kan rejse ind i Norge fra orange/røde lande/områder skal:
- Medbring en test, som er max. 24 timer gammel FØR du kommer ind i Norge (børn under 12 år er undtaget dette krav).
- Registrere dig INDEN ankomst i Norge. Hvis du ikke har et norsk personsummer, vil du efter registreringen modtage et midlertidigt via sms. 
- Gennemgå en test ved ankomsten til Larvik eller Kristiansand. Du skal have det midlertidige personnummer klar ved ankomst. Dette bruges til registrering af test og information om resultatet.  
- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Personer, der har modtaget den første vaccinedosis mellem 3 og 15 uger siden, og børn under 18 år, kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse.

 

Dette gælder også for børn under 12 år og norske statsborger.

 

Skal jeg i karantæne? Hvis du rejser fra eller igennem et orange eller rødt område/land skal du i karantæne ved ankomst til Norge. Er du fuldstændig vaccineret eller har haft COVID-19 i de sidste seks måneder, er du fritaget fra karantæne. Se oversigten over kategoriseringen af lande

SÆRLIGT VED CHECK-IND I KIEL

Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 

- Pas eller anden gyldigt ID 
- Coronapas med QR-kode.
ELLER
- En negativ Covid-19 test som er max. 24 timer gammel FØR du kommer ind i Norge 

 
Husk at møde mindst en time før afgang.

HOLD DIG OPDATERET

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Norge.

 

De Norske myndigheders informationstjeneste kan kontaktes ved spørgsmål om indrejse, testning og karantæne. 

 

Fra Norge: 815 55 015
Fra udlandet: +47 21 93 78 4

Rejseinformation

Særligt for gæster på 2 døgns cruise

2 døgns cruise - med gyldigt coronapas

GÆSTER MED ET GYLDIGT CORONAPAS

Er du fuldt vaccineret (har fået to vaccinedoser og der er gået over 7 dage siden sidste vaccinedosis blev givet) eller har du gennemgået en COVID-19 sygdom indenfor de seneste 6 måneder. Kan du tage på cruise med Color Line.
- Ingen test, ingen indrejse registrering og ingen karantæne 
- Et gyldigt EU/EØS Coronapas med en QR-kode samt ID, skal fremvises ved ind- og udrejse

 

Kan børn deltage på cruise?

Børn under 12 år kan tage på cruise ifølge med forældre med gyldigt EU/EØS Coronapas med en QR-kode samt

- De skal registres før indrejse til Norge 
- De skal testes ved ankomst til Norge 
- De skal i karantæne ved hjemkomst til Norge. Læs mere om karantæneregler for børn. 

 

Følgende skal vises ved check-ind i Oslo 

- EU/EØS Coronapas med en QR-kode og pas/ID

- bookingnummer 

- gyldig legitimation

 

Pas og nationalt ID-kort
Alle gæster skal medbringe gyldig pas eller national legitimation. Det er de eneste gyldige ID dokumenter for nordmænd der rejser til eller fra Tyskland. Gælder også børn. Disse regler gælder uanset om du går i land i Kiel eller ej. 

 

Landgang i Kiel 
Du kan gå i land i Kiel. Boardingkort og pas skal fremvises ved ombordsting. 

2 døgns cruise - uden et gyldigt coronapas

GÆSTER UDEN ET GYLDIGT CORONAPAS

Uanset om du går i land i Kiel eller ej anser de norske myndigheder cruise som en udenlandsrejse. 

 

Er du ikke fuldt vaccineret eller har gennemgået en COVID-19 sygdom indenfor de seneste 6 måneder, skal du 

- Register dig før indrejse i Norge
-Teste dig ved ankomst til Oslo 
- Fremvise dokumentation på negativ Corona test. Tyskland godtager PCR-test eller hurtigtest (antigentest). En PCR-test skal være foretaget mindre end 72 timer før indrejse. En hurtigtest (antigentest) skal være foretaget mindre end 48 timer før indrejse. Børn under 12 år er undtaget.
-Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Personer, der har modtaget den første vaccinedosis mellem 3 og 15 uger siden, og børn under 18 år, kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse.

 

Særligt ved check-ind i Oslo, medbring
- dokumentation for en negativ Corona-test
- bookingnummer 
- gyldig legitimation

 

Pas og nationalt ID-kort
Alle gæster skal medbringe gyldig pas eller national legitimation. Det er de eneste gyldige ID dokumenter for nordmænd der rejser til eller fra Tyskland. Gælder også børn. Disse regler gælder uanset om du går i land i Kiel eller ej. 

 

Landgang i Kiel 
Du kan gå i land i Kiel. Boardingkort og pas skal fremvises ved ombordsting. 

REJSEINFORMATION

Sandefjord - Strømstad

Til Sverige

Rejse fra Norge til Sverige

Kan jeg rejse til Sverige med Color Line?
Ja, fra den 5. juli kan du igen rejse fra Norge til Sverige med Color Line. Du behøver ikke at fremvise gyldigt Corona certifikat.

Skal jeg i karantæne?
Nej.

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Sverige

Til Norge

Rejse fra Sverige til Norge

Vær opmærksom på, at norske myndigheder løbende tilpasser og opdaterer reglerne for indrejse. Derfor skal du altid være opmærksom på, hvilke regler der gælder for din rejse. Det er dit eget ansvar, at du overholder gældende regler for indrejse.

INDREJSE MED GYLDIGT CORONAPAS

Ingen krav når du rejser ind i Norge fra et grønt, orange eller rødt land/område.

NB! Du skal fremvise ID og et Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har gennemgået en COVID-19 sygdom de seneste 6 måneder. Se her hvilke regioner/lande de norske myndigheder har kategoriseret som grønne.

 

Skal jeg i karantæne? Nej, ikke når du kan fremvise et gyldigt Coronapas.

INDREJSE UDEN GYLDIGT CORONAPAS

Ved indrejse fra orange/røde lande/områder og lande, er det kun norske statsborgere og personer med en registreret adresse i Norge der kan rejse til Norge. Se undtagelser her.

Øvrige personer som rejser ind i Norge fra orange/røde lande/områder, skal:
- Medbringe en test, som er max. 24 timer gammel FØR du kommer ind i Norge.
Registrere dig INDEN ankomst i Norge.
- Gennemgå en test ved ankomsten til Sandefjord. Personer som ikke er fuldt vaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder, skal ved booking af overfarten forudbestille en gratis test. Begrænset antal, hvis bestilling af test ikke er mulig, er vi udsolgte. Børn under 12 år behøver ikke at forud bestille test.
- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Personer, der har modtaget den første vaccinedosis mellem 3 og 15 uger siden, og børn under 18 år, kan udtræde af  karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse.

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Norge.

 

De Norske myndigheders informationstjeneste kan kontaktes ved spørgsmål om indrejse, testning og karantæne. 

 

Fra Norge: 815 55 015
Fra udlandet: +47 21 93 78 40

Om bord

Sikkerhed og forebyggende tiltag

Som forebyggende foranstaltninger ombord og på land, er der derfor indført procedurer for øget rengøring og desinfektion, og der er indført egen vejledning på skibene for håndtering af personer, hvor der kan være mistanke om smitte. Der sat oplysningsplakater op og der findes information på egne tv-skærme ombord og på terminalerne med gode råd om corona-virus og forebyggende foranstaltninger.

Brug af mundbind om bord

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check.

Rejseinformation

Information om billetter

Ny billett

Få gratis opgradering til FLEX-billet. Alle som inden 1. november bestiller en ny overfart (eller et 2-døgns-cruise fra Kiel til Oslo) med afrejse i 2021 får fuld frihed til at ændre rejsen gebyrfrit indtil  24 timer før afrejse. Husk selv af opgradere din billet til flex når du bestiller. Bestiller du overfart med overnatning på land (pakkerejse) gælder der separate betingelser for denne type booking.

Har du en billet til en aflyst afgang?

Alle gæster, der er berørt af en aflysning, vil blive kontaktet. Vi vil meget gerne have dig ombord igen og tilbyder derfor alle at ændre rejsen uden omkostninger. Skulle den nye dato alligevel ikke passe, kan du ændre gratis indtil afrejse. Du kan også vælge at ændre din rejse til Color Club bonuspoint og modtage 20% ekstra point.

Billet til afgang, som ikke er aflyst.

Vores avgange vil blive vurderet basert på gældende råd og retningslinjer fra myndighederne. Har du billet til en afgang som er aflyst vil du blive kontaktet.

Ønsker du at afbestille en billet til en afgang som ikke er aflyst af Color Line, gælder ordinære afbestillingsgebyrer. Alle billetter til overfarter som er bestilt inden 1. juli, med afreise i 2021 kan ændres gebyrfrit frem til afreise.

NB!

Vi har i øjeblikket mange kunder, der kontakter os og vi vil bruge længere tid på din forespørgsel end normalt.

Yderligere information

Myndighederne opdaterer løbende oplysninger. Besøg deres sider for yderligere information:

Norge:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Danmark:
https://www.ssi.dk/aktuelt/sygdomsudbrud/coronavirus

Telefonnummeret til fælles myndigheds hotline i Danmark er: 70 20 02 33
For information in english: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/in-english

Sverige:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/

European Centre for Disease Prevention and Control: https://www.ecdc.europa.eu/en

World Health Organization - WHO:
https://www.who.int/

Robert Koch Institute:
https://www.rki.de/EN/Home/homepage_node.html