Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rejseinformation og ruter

Myndighederne viderefører de forebyggende tiltag for at håndtere Coronavirus COVID-19. Se rejseinformation og information om indrejsebegrænsninger. Color Line følger løbende rådene fra de norske myndigheder såvel som fra myndighederne i Tyskland, Danmark og Sverige. 

Alle passagerer over 12 år skal benytte mundbind under hele overfarten.

Fra og med mandag den 29. november er der genindført krav om brug af mundbind på færgeoverfarten Norge og Danmark. Alle passagerer over 12 år skal bære mundbind i terminalerne (Norge og Danmark) og under hele overfarten, undtagen ved indtagelse af mad og drikke. Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind eller købe disse i receptionen ombord eller ved check-in. 

Rejseinformation

Danmark - Norge

Vi gør opmærksom på, at vores gæster selv er ansvarlige for, at undersøge om de har adgang til indrejse i henhold til myndighedernes retningslinjer. Gæster som ikke kan fremvise påkrævet dokumentation nægtes at rejse med Color Line.

Til Norge

Rejse fra Danmark til Norge

Color Line har flere daglige afgange til Norge. Læs herunder hvilke indrejserestriktioner der er gældende. Bemærk at ændringer af indrejserestriktionerne kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for  indrejse og ophold i Norge.

Indrejse MED gyldigt Coronapas

NB! Fra og med 3. december skal ALLE rejsende testes ved indrejse i Norge. Det skal være en antigen hurtigtest, som foretages senest 24 timer efter ankomst. Du kan få foretaget testen i den kommune, som er din destination eller du kan anvende en selvtest, som du medbringer hjemmefra eller køber i Norge. I Kristiansand finder du det kommunale testcenter på Kløvertun. I Larvik finder du det kommunale testcenter på Gjærdal

 

Derudover skal alle rejsende registrere sig inden ankomst til Norge. Dette skal ske tidligst 72 timer før indrejse. Bemærk at det er gældende for alle rejsende også færdig vaccinerede og personer med fast adresse i Norge. Børn under 16 år er fritaget.

 

Du skal også kunne fremvise ID og et gyldigt Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har haft påvist Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder. 

Indrejse UDEN gyldigt Coronapas

Ved indrejse i Norge er der følgende krav:

Registrere dig max 72 timer INDEN ankomst til Norge. Gælder ikke børn under 16 år. 

- Teste dig max 24 FØR ankomst til Norge. Gælder ikke børn under 18 år. 

- Teste dig ved ankomst og seneste 24 timer EFTER ankomst til Norge. 

- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage, hvis du kommer fra et område, hvor der gælder karantænepligt.  Du kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse. Børn under 18 år behøver ikke at være i karantæne.

Særligt ved check-ind i Hirtshals

Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 

- Pas eller anden gyldigt ID 

- Gyldigt coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har haft påvist Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder.  ELLER negativ coronattest som er max. 24 timer gammel. 

 

Husk at møde mindst en time før afgang. 

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Norge.


De Norske myndigheders informationstjeneste kan kontaktes ved spørgsmål om indrejse, test og karantæne. 
 
Fra Norge: 815 55 015
Fra udlandet: +47 21 89 80 42

 

Til Danmark

Rejse fra Norge til Danmark

Color Line har flere daglige afgange til Norge. Læs herunder hvilke indrejserestriktioner der er gældende, og hvad Color Line kontrollerer ved check in.

Indrejse

Rejsende fra et EU- /Schengen-/OECD land som kan fremvise gyldigt digitalt coronapas som bevis for vaccination eller tidligere smittet kan rejse ind i Danmark uden test eller isolation.

 

Alle andre rejsende som ikke kan fremvise ovenstående skal tage en test enten inden indrejse eller senest 24 timer efter indrejse. Kravet gælder også personer med dansk statsborgerskab eller med fast bopæl i Danmark. 

 

Særligt for børn 

Børn under 15 år (dvs. til og med 14 år) er undtaget fra kravet om test og isolation efter indrejse i Danmark. Børn under 15 år må dog gerne lade sig teste og isolere, men det er ikke et krav.

Børn og unge fra 15 år til og med 17 år, der rejser med en forælder, der er færdigvaccineret eller tidligere smittet, er undtaget kravet om test og isolation efter indrejse. Den forælder, som barnet rejser med, skal leve op til kravene for færdigvaccinerede eller tidligere smittet.

Børn og unge fra 15 år til og med 17 år er fritaget for at tage en test efter indrejse, hvis de sammen med en forælder rejser ind i Danmark fra EU- eller Schengenlande, og hvis forælderen kan fremvise en negativ antigentest, som er foretaget højst 48 timer før indrejsetidspunktet, eller en negativ PCR-test, som er foretaget højst 72 timer før indrejsetidspunktet.

 

Bemærk, det er ikke muligt at blive testet på Color Lines terminal i Kristiansand eller Larvik. 

 

Undtagelser for særlige persongrupper

Se venligst her

Særligt ved i check-ind i Larvik/Kristiansand

Bemærk, at det ikke er muligt at blive testet på Color Lines terminal i Kristiansand eller Larvik. Læs mere om testmulighederne i Kristiansand

 

Før du kører ombord skal du fremvise dokumentation for ét af følgende:

- Gyldigt Coronapas MED en QR-kode som viser at du er fuldt vaccineret eller at du har været smittet med Covid-19 indenfor de sidste 12 måneder for mindst 14 dage siden,
ELLER
- at du har en negativ PCR test der højest er 72 timer gammelt (som dansk statsborger kan du altid rejse til Danmark uden at fremvise en negativ test)
ELLER
- at du har en negativ antigentest/hurtigtest der højst er 48 timer gammelt (som dansk statsborger kan du altid rejse til Danmark uden at fremvise en negativ test).


Husk at møde mindst en time før afgang.

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Venligst vær opmærksom på, at ændringer kan komme med kort varsel. Undersøg altid selv de seneste retningslinjer på coronasmitte.dk før du skal rejse med os. Læs mere om reglerne for indrejse til Danmark her

Rejseinformation

Oslo - Kiel

Alle passagerer over 12 år skal benytte mundbind under hele overfarten.

Fra og med fredag den 3. december er der genindført krav om brug af mundbind på færgeoverfarten Norge og Tyskland. Alle passagerer over 12 år skal bære mundbind i Oslo terminalen og under hele overfarten, undtagen ved indtagelse af mad og drikke. Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind eller købe disse i receptionen ombord eller ved check-in. 

Transport

Særligt for ikke-cruise gæster

Følgende regler gælder for de af vores gæster, som ikke deltager på 2-døgns cruise.  

Til Tyskland

Rejse fra Norge til Tyskland

Vi har daglig afgang kl. 14.00 fra Oslo til Kiel. Se herunder hvilke indrejserejser der gælder for dig.

INDREJSE MED ET GYLDIGT CORONAPAS

Du skal fremvise ID og et Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret (fået to vaccinedoser og der er gået over 14 dage siden sidste vaccinedosis blev givet) eller du ved har indrejsetidspunket har haft påvist Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder. Børn under 12 år er undtaget denne regel. 

INDREJSE uden ET GYLDIGT CORONAPAS

Du skal fremvise en negativ Covid-19 test (på engelsk/tysk) ved ankomst til Kiel. Tyskland godtager PCR-test eller hurtigtest (antigentest). En PCR-test skal være foretaget mindre end 72 timer før indrejse. En hurtigtest (antigentest) skal være foretaget mindre end 48 timer før indrejse. Børn under 12 år er undtaget.

 

NB! Det er ikke muligt at blive testet på terminalen i Oslo. 

 

Bruges Tyskland som transitland behøves ikke en negativ test. 

Særligt ved check-ind i Oslo

Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 

- Bookingnummer

 

Husk at møde mindst en time før afgang. 

 

HOLD DIG OPDATERET

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Tyskland.

Til Norge

Rejse fra Tyskland til Norge

Vi har daglig afgang kl. 14.00 fra Kiel til Oslo. Se herunder hvilke indrejserestriktioner der gælder for dig.

INDREJSE MED ET GYLDIGT CORONAPAS

NB! Fra og med 3. december skal ALLE rejsende testes ved indrejse i Norge. Dette skal ske ved ankomst, seneste 24 timer efter. Testen kan foretages i det kommunale testcenter i Oslo. 

 

Derudover skal alle rejsende registrere sig inden ankomst til Norge. Dette skal ske tidligst 72 timer før indrejse. Bemærk at det er gældende for alle rejsende også færdig vaccinerede og personer med fast adresse i Norge. Børn under 16 år er fritaget.

 

Der er ingen krav om karantæne ved indrejse i Norge. Se de norske myndigheders kategorisering af områder.

 

Du skal fremvise ID og et Coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har haft påvist Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder. Læs mere her.

INDREJSE UDEN ET GYLDIGT CORONAPAS

Følgende skal opfyldes i forbindelse med indrejse til Norge 

- Registrere dig maks.72 timer INDEN ankomst i Norge, maks. 72 timer INDEN ankomst til Norge. Børn under 18 år er undtaget.
- Teste dig gratis ved ankomst til Oslo
- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Du kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse. Børn under 18 år behøver ikke at være i karantæne.

SÆRLIGT VED CHECK-IND I KIEL

Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 

- Pas eller anden gyldigt ID 
- Gyldigt coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har haft påvist Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder.  ELLER negativ coronattest, som er max. 24 timer gammel ved indrejse i Norge. 

 

Husk at møde mindst en time før afgang.

HOLD DIG OPDATERET

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Norge.

 

De Norske myndigheders informationstjeneste kan kontaktes ved spørgsmål om indrejse, test og karantæne. 

 

Fra Norge: 815 55 015
Fra udlandet: +47 21 93 80 42

Cruise

Særligt for gæster på 2 døgns cruise

2 døgns cruise - med gyldigt coronapas

GÆSTER MED ET GYLDIGT CORONAPAS

Følgende skal opfyldes i forbindelse med cruiserejser

- Alle rejsende skal registrere sig inden ankomst til Norge. Dette skal ske tidligst 72 timer før indrejse. Bemærk at det er gældende for alle rejsende også færdig vaccinerede og personer med fast adresse i Norge. Børn under 16 år er fritaget.

- ALLE rejsende skal testes ved indrejse i Norge. Dette sker på Oslo Havn. Alle over 12 år skal bruge mundbind på offentlig steder indtil negativt testsvar foreligger. 

 

Følgende skal vises ved check-ind i Oslo

- EU/EØS Coronapas med en QR-kode og pas/ID

- bookingnummer 

- gyldig legitimation

 

Pas og nationalt ID-kort
Alle gæster skal medbringe gyldig pas eller national legitimation. Gælder også børn. Disse regler gælder uanset om du går i land i Kiel eller ej. 

2 døgns cruise - uden et gyldigt coronapas

GÆSTER UDEN ET GYLDIGT CORONAPAS

Uanset om du går i land i Oslo eller ej anser de norske myndigheder cruise som en udenlandsrejse. 

- Alle rejsende skal derfor registrere sig inden ankomst til Norge. Dette skal ske tidligst 72 timer før indrejse. Bemærk at det er gældende for alle rejsende også færdig vaccinerede og personer med fast adresse i Norge. Børn under 16 år er fritaget.

- Fremvise dokumentation på en negativ Covid-19 test ved indrejse. En negativ PCR test må højest være 72 timer gammelt og en negativ antigentest/hurtigtest må højest være 48 timer gammelt. Børn under 12 år er undtaget dette krav. 
- Ved ankomst i Oslo dokumentere (fx fremvise boardingkort), at du har deltaget i et 2-døgns cruise. 
- Teste dig gratis ved ankomst i Oslo.
- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Personer, der har modtaget den første vaccinedosis mellem 3 og 15 uger siden, og børn under 18 år, kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse.
 

Særligt ved check-ind i Oslo, medbring
- dokumentation for en negativ Corona-test
- bookingnummer 
- gyldig legitimation

 

Pas og nationalt ID-kort
Alle gæster skal medbringe gyldig pas eller national legitimation. Gælder også børn. 

REJSEINFORMATION

Sandefjord - Strømstad

Til Sverige

Rejse fra Norge til Sverige

Alle kan rejse med Color Line fra Norge til Sverige. Du behøver ikke fremvise gyldigt Coronapas eller lade dig teste ved check-ind. 

Skal jeg i karantæne?
Nej.

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Sverige

Til Norge

Rejse fra Sverige til Norge

Color Line har flere daglige afgange fra Strømstad til Sandefjord. Bemærk at fra og med 8. november er Strømstad og Västra Götaland kategoriseret som røde områder. 

INDREJSE MED GYLDIGT CORONAPAS

NB! Fra og med 3. december r skal alle rejsende registrere sig inden ankomst til Norge. Dette skal ske tidligst 72 timer før indrejse. Bemærk at det er gældende for alle rejsende også færdig vaccinerede og personer med fast adresse i Norge. Børn under 16 år er fritaget.

 

Alle rejsende skal teste sig efter ankomst til Norge. Testen skal tages i hjemme- eller destinationskommunen. Testen kan også gennemføres som en selvtest. Alle over 12 år skal bruge mundbind på offentlige steder indtil negativt testresultat forligger. 

Indrejse UDEN gyldigt Coronapas

Ved indrejse i Norge er der følgende krav:

- Fra den 26. november skal alle rejsende registrerer sig ved ankomst  maks. 72 timer inden ankomst til Norge. Gælder ikke børn under 16 år.

- Fra 26. november skal alle rejsende testes seneste 24 timer efter ankomst til Norge. Testen skal tages i hjemme- eller i destinationskommunen. Testen kan også gennemføres som en selvtest. Alle over 12 år skal bruge mundbind på offentlige steder indtil negativt testresultat forligger. 

 

Derudover er følgende ekstra krav hvis du indrejser fra et rødt område: 

- Være i karantæne derhjemme eller på et passende sted i 10 dage. Du kan udtræde af karantæne ved en negativ PCR-test på dag nummer 3 efter indrejse. Børn under 18 år behøver ikke at være i karantæne.

 

SÆRLIGT VED CHECK-IND I Strømstad


Før du kører ombord, skal du fremvise følgende dokumentation: 
- Pas eller anden gyldigt ID 

- Gyldigt coronapas med en QR-kode, som beviser, at du er fuldt vaccineret eller har haft påvist Covid-19 indenfor de seneste 6 måneder,  eller negativ coronattest som er max. 24 timer gammel. Gælder ikke børn under 18 år. 
 
Husk at møde mindst en time før afgang. 

Hold dig opdateret

Vi tager forbehold for ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer kan ske med kort varsel. Undersøg derfor selv de seneste retningslinjer for indrejse og ophold i Norge.

 

De Norske myndigheders informationstjeneste kan kontaktes ved spørgsmål om indrejse, test og karantæne. 

 

Fra Norge: 815 55 015
Fra udlandet: +47 21 93 80 42

Om bord

Sikkerhed og forebyggende tiltag

Som forebyggende foranstaltninger ombord og på land, er der indført procedurer for øget rengøring og desinfektion, og der er indført vejledning på skibene for håndtering af personer, hvor der kan være mistanke om smitte. Der sat oplysningsplakater op og der findes information på tv-skærme ombord og på terminalerne med gode råd om corona-virus og forebyggende foranstaltninger.

Rejseinformation

Information om billetter

Ny billet

Få gratis opgradering til FLEX-billet. Alle som inden 31. december bestiller en ny overfart med afrejse i 2022 får fuld frihed til gebyrfrit at ændre rejsen frem til afrejsetidspunkt. Husk selv at opgradere din billet til flex når du bestiller. Bestiller du overfart med overnatning på land (pakkerejse) gælder der separate betingelser for denne type booking.

Har du en billet til en aflyst afgang?

Alle gæster, der er berørt af en aflysning, vil blive kontaktet. Vi vil meget gerne have dig ombord igen og tilbyder derfor alle at ændre rejsen uden omkostninger. Skulle den nye dato alligevel ikke passe, kan du ændre gratis indtil afrejse. Du kan også vælge at ændre din rejse til Color Club bonuspoint og modtage 20% ekstra point.

Billet til afgang, som ikke er aflyst.

Vores avgange vil blive vurderet basert på gældende råd og retningslinjer fra myndighederne. Har du billet til en afgang som er aflyst vil du blive kontaktet.

Ønsker du at afbestille en billet til en afgang som ikke er aflyst af Color Line, gælder ordinære afbestillingsgebyrer. Alle billetter til overfarter som er bestilt inden 1. november, med afreise i 2021 kan ændres gebyrfrit frem til afrejse.

NB!

Vi har i øjeblikket mange kunder, der kontakter os og vi vil bruge længere tid på din forespørgsel end normalt.

Yderligere information

Myndighederne opdaterer løbende oplysninger. Besøg deres sider for yderligere information:

Norge:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Danmark:
https://www.ssi.dk/aktuelt/sygdomsudbrud/coronavirus

Telefonnummeret til fælles myndigheds hotline i Danmark er: 70 20 02 33
For information in english: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/in-english

Sverige:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/

European Centre for Disease Prevention and Control: https://www.ecdc.europa.eu/en

World Health Organization - WHO:
https://www.who.int/

Robert Koch Institute:
https://www.rki.de/EN/Home/homepage_node.html