Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vigtig information Kiel - Oslo

Tryg rejse

Nyd den gode ferieoplevelse om bord

Din tryghed er vigtig for os! Vi gør en række tiltag for smittereduktion om bord og på vores terminaler, og sejler med færre passagerer end normalt. Skibene og tilbuderne vil derfor opleves lidt anderledes end du er vant til når du kommer om bord. Det, som ikke har ændret sig, er at vi fortsat vil gøre vores bedste for at du kan nyde en afslappende, god og tryg ferieoplevelse hos Color Line.

Ofte stillede spørgsmål

Oslo-Kiel

Hvornår kan vi rejse til Norge
Købe ny billet

Få gratis opgradering til FLEX-billet. Alle som inden 1. maj bestiller en ny overfart med afrejse i 2021 får fuld frihed til at ændre denne gebyrfrit frem til 24 timer før afrejse. Husk at opgradere til FLEX-billet når du bestiller.

Mundbind i terminalen i Kiel

Det er obligatorisk at bære mund-næse-beskyttelse i terminalen i Kiel. Du kan købe mundbind i terminalen eller om bord.
 

Hvad er åbent om bord

Taxfree-butikkene er åbne, normale kvoteregler gælder. Retningslinjerne for smittereduktion betyder, at enkelte af de øvrige tilbudene om bord er lidt anderledes end sædvanligt eller kan være midlertidig lukket. Her sker der stadig løbende opdateringer. Følg med her:
Restauranter og barer
Aktiviteter om bord

Vil der være show?

For at så mange som muligt skal kunne se vores shows, med god plads mellem bordene, så vil der være 2 forestillinger hver dag. Alle gæster må forhåndsbestille bord for at se showene. Læs mere om show og forhåndsbestilling. 

Hvad kan du gøre?

Vise hensyn

Vi håber, at du vil hjælpe os med at forbygge smittespredningen. De forebyggende tiltag skal biddrage til at forebygge og inddæmme smitten – og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os. Dette kan du gøre:

Hold god afstand til andre – mindst en meter.

Vaske hænderne ofte – eller brug håndsprit.

Undgå at hoste eller nyse på andre, brug i stedet albuen eller et papirlommetørklæde.

Betal med kort – undgå kontantbetaling hvis muligt.

Rejs ikke hvis du er syg, er i karantæne eller har været i nærkontakt med personer, som er/kan være smittet med COVID-19

Mød op på terminalen på det angivne tidspunkt og tag hensyn til de beskeder, som gives.

Ved ankomst til Norge modtager du en SMS på din telefon fra de Norske Sundhedsmyndigheder indeholdende et link til information omkring, hvordan du kan blive testet for COVID-19 samt reglerne for karantæne i forbindelse med rejse. Alle rejsende bedes læse indholdet i linket. Hvis du bliver syg eller har symptomer, skal du gå i selv-isolation og ringe 116 117 for test.

Hvad gør vi?

Tiltag om bord og på terminaler

Color Line følger til enhver tid de gældende anbefalinger og retningslinjer for smittereduktion fra myndighederne, således at dig kan få en god og tryg rejse. Her er nogle af de vigtigste tiltag, som vi gør på vores terminaler og om bord.

Vi sejler med færre passagerer, således at anbefalingen om afstand overholdes. 

Hyppig rengøring og desinfektion af fælles kontaktflader som for eksempel dørhåndtag, gelænder og elevatorknapper.

Øget antal af stationer med hånddesinfektion, hvor der tydeligt opfordres til at bruge håndsprit eller endnu bedre; vaske hænderne.

Afstandsmarkeringer på gulvet i områder, hvor mange samles samtidig.
 

Reducering af antal siddepladser i afgangshallen for at sikre at anbefalingen om afstand overholdes.

Om bord- og ilandstigning sker i grupper, dæk for dæk, for at kunne opretholde krav om afstand.

Myndighedernes retningslinjer for smittereduktion er ændret. Nu tilbyder vi igen buffet på vores skibe, med nøje tilpassede rutiner for smittereduktion. Se rutinerne her:
Hirtshals - Kristiansand/Larvik
Kiel-Oslo

I restauranter og barer sker bestilling og servering ved bordene på vores cruise skibe, bortset fra i vores buffetrestautant.

Alt vores personale har gennemgået relevante kurser i forebyggelse af smittespredning.

Alle vores skibe har klimaanlæg, som kun tilfører frisk luft, intet af luften genbruges. 

Informationsmateriale med rejsevejledning og forebyggende foranstaltninger.

Ved bestilling skal alle passagerer bekræfte, at de har læst og forstået en selverklæring om, at hverken de eller nogen i rejsefølget har symptomer på COVID-19 eller har været i kontakt med personer, som har. Ligeledes skal passagerer bekræfte, at de er bekendt med samt følger myndighedernes tiltag for forebyggelse af smittespredning. 
Se fuld selverklæring her

Color Line er forpligtet til at sikre, at karantænereglerne overholdes for vores rejsende fra røde lande / regioner. Hvis du må i karantæne om bord, og derfor ikke får benyttet dig af produkter, som du har forhåndsbestilt (for eksempel forhåndsbestilte måltider), refunderer vi beløbet. Tag kontakt med kundeservice for refusion når du kommer i land (telefon + 45 99 56 19 00).

Se tilbud og bestil rejse

2 døgns cruise

Kiel - Oslo Cruise

Fra 750,-
Overnatning i indvendig dobbeltkahyt - På cruise har du alt på ét sted. Nyd mad, ekstraordinær service, flotte gratis musikshows og herlig komfort.
2 døgns cruise

Kiel - Oslo med måltider

Fra 1.440,-
2-døgns Cruise Oslo - Kiel indeholdende: 1 dagens 3-retters menu i Grand Buffet på udrejsen, 2-retters valgfri menu i Oceanic à la Carte restaurant på hjemrejsen samt morgenmad tur/retur
Overfart

Kiel - Oslo med bil

Fra 1.400,-
Start din bilferie i Europa ombord, og lad overfarten være en del af oplevelsen.
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.