Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kiel - Oslo med måltider inkluderet

Kulinarisk mini-cruise

Oplev en ekstraordinær miniferie til søs. Tag på cruise fra Kiel til Oslo. To dage og to nætter om bord med måltider inkluderet. Vælg den kulinariske pakke, der passer bedst til din smag - fra gourmetbuffet til a la carte.

Aktuelle tilbud

 • Mini-cruise "2 døgn inkl. halvpension"

  Nyd 4 x buffet: - 2 nætter om bord - 2 x morgenbuffet - 2 x aftenbuffet

  Fra 1450,- pr. person Bestil nu

Rejseplan

Dag 1

Afgang kl 14.00 fra terminalen i Kiel. Ombordstigning 1 time før. Overnatning om bord i en 3-stjernet 2-sengs/dobbelt indvendig kahyt (Bemærk, at der er tillæg for opgradering af kahyt samt enkeltkahytter).

Dag 2

Ankomst til Oslo kl. 10.00. Udforsk Oslos mange seværdigheder eller besøg de populære shopping- og restaurantområder. Afgang fra Oslo kl. 14.00. Overnatning om bord.

Dag 3

Ankomst til Color Line terminalen i Kiel kl. 10.00

Morgenbuffet

En perfekt dag starter med en overdådig morgenbuffet. Vi serverer dagligt friskbagt brød og rundstykker, marmelade og honning, frisk frugt, stort udvalg af oste og pølser, æg og fisk i mange variationer. Forskellige slags yoghurt, Müsli, kaffe, te, mælk, cacao og juice.

For gæster som bor i Color Class kahytter serveres morgenmaden i den storslåede Oceanic Restaurant. Gæster som bor i suiter får morgenmaden serveret i den eksklusive Observation Club med fantastisk udsigt.

Middag

Om aftenen kan vi friste med vores store og varierede buffet med delikatesser fra hele verden. Her finder du alt inden for fisk, kød, forretter og desserter. Salt, sødt, varmt og koldt. For vore yngste gæster er der særlig børnebuffet med spaghetti, pommes frites og andre børnevenlige lækkerier. Buffeten indeholder også skiftende temaer.

 • Kahytter

  Vi har sørget for at du kan sove godt. Vælg mellem indvendige kahytter, kahytter med havudsigt eller kahytter med udsigt til promenaden.

  Se kahytter her

 • Mad og drikke

  Vælg mellem gourmetrestaurant, fristende á la carte, buffet, tapas, pizza, burgere og smørrebrød. Skibene har også fire barer hvor du kan slappe af, danse eller bare lade dig underholde.

  Læs mere om mad og drikke

 • Aktiviteter og underholdning

  Skibene byder på oplevelser og aktiviteter du vil huske i lang tid. Fantastisk shows med sangere og dansere, live musik og DJ.

  Læs mere om oplevelser

 • Shopping om bord

  Du finder et bredt udvalg af taxfreebutikker om bord. Nyd turen og gør et kup i butikkerne samtidig.

  Læs mere om shopping

Værd at vide

Mødetid
120 minutter før afgang.
Aldersgrænse
Du skal være mindst 20 for at rejse alene.
Hvornår skal jeg være tilbage på båden i Oslo?
Gæster på 2-døgns cruise, som går i land i Oslo, skal være tilbage på skibet senest 15 minutter før afgang (dvs kl. 13.45).
Pas
Du skal medbringe gyldig billedlegimitation (pas eller kørekort) til tjek-ind. Pas er i mange lande det eneste gyldige legimitation. Da der sporadisk udføres paskontrol i de lande vores skibe sejler til, anbefales det, at alle gæster har pas på sig.

Rutetider

Oslo - Kiel kl 14:00
Ankomst kl 10:00 næste dag

Kiel - Oslo kl 14:00
Ankomst kl 10:00 næste dag